Н У Х Т

Нові зустрічі з ліцеїстами викладачів кафедри технології оздоровчих продуктів

24 травня 2024

Нові зустрічі з ліцеїстами викладачів кафедри технології оздоровчих продуктів

Доцентка кафедри технології оздоровчих продуктів Світлана Камінська відвідала Софіївсько-Борщагівський ліцей, де поспілкувалася як з учнями, так і з адміністрацією закладу.

Викладачка розповіла старшокласникам про різноманітні можливості, які надає наш університет. Вона детально роз’яснила переваги навчання в нашому закладі, наголосивши на високому рівні освіти, сучасних навчальних програмах і кваліфікованих викладачах. Також Світлана Камінська зосередила увагу на перспективах кар’єрного зростання після завершення навчання, зазначивши, що випускники нашого університету затребувані на ринку праці і мають можливість побудувати успішну кар’єру в різних галузях.

Доцентка докладно розповіла про спеціальності й освітні програми, які пропонує університет. Вона пояснила, що кожна освітня програма розроблена з урахуванням сучасних вимог ринку праці і націлена на підготовку фахівців високого рівня, також навела приклади успішних випускників університету, які досягли значних успіхів у своїй професійній діяльності.

Крім академічної частини, Світлана Камінська поділилася інформацією про активне студентське життя, яке чекає на майбутніх здобувачів. Вона розповіла про численні гуртки, клуби за інтересами, спортивні секції та культурні заходи, що регулярно організовуються в університеті. Також викладачка наголосила на можливостях участі здобувачів у міжнародних програмах обміну, конференціях, семінарах і стажуваннях.

Доцентка особливо підкреслила важливість правильного вибору професії, яка відповідала б інтересам і здібностям учнів. Вона зазначила, що правильний вибір спеціальності є ключем до успішної і задовільної кар’єри. Світлана Камінська також звернула увагу на комунікаційні канали університету, такі як офіційний сайт, сторінки у соціальних мережах, телеграм-канал та електронна пошта. Вона наголосила, що через ці канали абітурієнти можуть знайти всю необхідну інформацію щодо вступної кампанії, умов навчання, а також бути в курсі всіх заходів і новин університету.

Кафедра щиро вдячна адміністрації Софіївсько-Борщагівського ліцею за підтримку та сприяння в організації профорієнтаційної роботи. Ми з нетерпінням чекаємо на нових вступників і сподіваємося побачити багатьох випускників цього ліцею серед наших здобувачів освіти.

Опублікований: 24-05-2024
Читайте також:
Багато любові в День усіх закоханих!

Ті, хто святкують це свято, День закоханих, традиційно дарують дорогим серцю людям подарунки, квіти, цукерки, іграшки, повітряні кульки та листівки-валентинки (часто у формі серця) з віршами, любовними зізнаннями або побажаннями кохання. Сьогодні студенти 1-го і 2-го курсів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу з викладачами каф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Багато любові в День усіх закоханих! 14 лютого 2022

На останньому в цьому році Ярмарку професій НУХТ представляла потужна профорієнтаційна команда

8 листопада 2019 р. у м. Вишневе Києво-Святошинського району Київської області на базі ЗОШ № 4 відбувся останній в цьому році Ярмарок професій для учнів випускних класів, організований міськрайоним центром зайнятості. На цьому заході наш університет представляла команда з представників усіх навчально-наукових інститутів і факультетів, а також підго...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На останньому в цьому році Ярмарку професій НУХТ представляла потужна профорієнтаційна команда 11 листопада 2019

Оnline-лекція спеціалістів із Європейського союзу для здобувачів кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів

Доцентом кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів Олегом Галенком була організована та проведена надзвичайно цікава гостьова online-лекція спеціалістів із Європейського союзу для здобувачів кафедри. Лекцію також відвідали завідувач кафедри, професор Василь Пасічний та усі викладачі. Тема лекції – «Екологічні інновації в Республіці Польща на м’...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Оnline-лекція спеціалістів із Європейського союзу для здобувачів кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів 13 квітня 2021

Професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння та виноробства – член журі міжнародного дегустаційного конкурсу

Уже третій рік поспіль у Києві в рамках виставки «WINE&SPIRITS» (в цьому році 3-5 листопада 2020 р.) відбувається міжнародний дегустаційний конкурс «UKRAINE WINE&SPIRITS AWARDS-2020», направлений на підвищення якості виробництва та культури споживання вин і спиртних напоїв і надання компаніям-виробникам ефективного інструменту просування св...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння та виноробства – член журі міжнародного дегустаційного конкурсу 05 листопада 2020