Н У Х Т

Digital-маркетинг: особливості та переваги Performance

12 грудня 2023

Digital-маркетинг: особливості та переваги Performance

Кафедра маркетингу продовжує цикл гостьових лекцій від практиків ринку. Цього разу до здобувачів освітніх ступенів «Доктор філософії»,  «Магістр», «Бакалавр» освітніх програм «Маркетинг», «Підприємництво та торгівля», «Реклама та зв’язки з громадськістю» завітала Світлана Колодюк, Middle Account Manager в iProspect комапнії Dentsu Ukraine, що є одним із найбільших операторів ринку реклами, які працюють з комунікацією 360°.

Зустріч була присвячена надзвичайно актуальній прикладній темі пов’язаній з ефективністю – «Digital-маркетинг: особливості та переваги Performance». Спікерка наголосила, що Performance – це напрямок у digital, призначений для досягнення вимірювальних, визначених цільових дій (конверсій), акцентувала увагу на важливості, особливостях та інструментах Performance як складової диджитал-маркетингу.

На практичних робочих кейсах лекторка продемонструвала наскільки широким може бути перформанс-мікс, який потребує комплексного бачення та експертності. Тільки такий підхід дозволить ефективно нарощувати КРІ. Саме тому для роботи Performance-маркетингом залучаються агенції, які мають розвинуту партнерську мережу і необхідний рівень знань команди.

Зустріч завершилася вже традиційною A&Q-сесією. Зацікавленість аудиторії та кількість питань поставлених спікеру ще раз продемонстрували актуальність і запит на продовження такого формату співпраці зі стейкхолдерами кафедри маркетингу.

Опублікований: 12-12-2023
Читайте також:
Виробництво популярних ферментованих напоїв у закладах ресторанного господарства вивчають слухачі сертифікатної програми

Слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» під керівництвом доцентки кафедри готельно-ресторанної справи Ольги Дульки приготували в лабораторних умовах ферментовані напої. Вони ознайомились із технологічними особливостями виробництва традиційного українського напою – хлібного квасу та популярного напою – комбуча. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виробництво популярних ферментованих напоїв у закладах ресторанного господарства вивчають слухачі сертифікатної програми 17 жовтня 2023

Підсумкове засідання вченої ради університету у 2021 році

23 грудня 2021 року відбулося останнє у календарному році планове засідання вченої ради університету. Розпочали традиційно, привітавши членів ради, що відсвяткували дні народження між засіданнями, після чого перейшли до розгляду питань порядку денного. Про виконання Стратегічного плану розвитку університету у 2021 р. доповів перший проректор, Вол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підсумкове засідання вченої ради університету у 2021 році 23 грудня 2021

Кафедра біотехнології і мікробіології вітає своїх ювілярів-ветеранів кафедри

Маємо надзвичайну приємність привітати з вересневими ювілеями відразу двох ветеранів кафедри біотехнології і мікробіології, які багато сил віддали справі її становлення і розвитку. Щиро вітаємо з ювілеєм беззмінну, незамінну, віддану кафедрі провідну інженерку та найдосвідченішу асистентку кафедри Вікторію Кожанову. Із надзвичайною приємністю хоч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра біотехнології і мікробіології вітає своїх ювілярів-ветеранів кафедри 30 вересня 2021

Про харчову біотехнологію і не тільки на майстер-класі для майбутніх вступників

У рамках Дня відкритих дверей на кафедрі біотехнології і мікробіології відбувся майстер-клас із харчової біотехнології. Асистентка кафедри Ірина Ковшар розповіла його учасникам про ту частину біотехнології, яка оточує кожного з нас щодня. Усім відомо, що багато українців полюбляє вживати молочнокислі продукти. Сметана, кефір, різні види сиру, ряжа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про харчову біотехнологію і не тільки на майстер-класі для майбутніх вступників 10 жовтня 2023