Н У Х Т

Digital-маркетинг: особливості та переваги Performance

12 грудня 2023

Digital-маркетинг: особливості та переваги Performance

Кафедра маркетингу продовжує цикл гостьових лекцій від практиків ринку. Цього разу до здобувачів освітніх ступенів «Доктор філософії»,  «Магістр», «Бакалавр» освітніх програм «Маркетинг», «Підприємництво та торгівля», «Реклама та зв’язки з громадськістю» завітала Світлана Колодюк, Middle Account Manager в iProspect комапнії Dentsu Ukraine, що є одним із найбільших операторів ринку реклами, які працюють з комунікацією 360°.

Зустріч була присвячена надзвичайно актуальній прикладній темі пов’язаній з ефективністю – «Digital-маркетинг: особливості та переваги Performance». Спікерка наголосила, що Performance – це напрямок у digital, призначений для досягнення вимірювальних, визначених цільових дій (конверсій), акцентувала увагу на важливості, особливостях та інструментах Performance як складової диджитал-маркетингу.

На практичних робочих кейсах лекторка продемонструвала наскільки широким може бути перформанс-мікс, який потребує комплексного бачення та експертності. Тільки такий підхід дозволить ефективно нарощувати КРІ. Саме тому для роботи Performance-маркетингом залучаються агенції, які мають розвинуту партнерську мережу і необхідний рівень знань команди.

Зустріч завершилася вже традиційною A&Q-сесією. Зацікавленість аудиторії та кількість питань поставлених спікеру ще раз продемонстрували актуальність і запит на продовження такого формату співпраці зі стейкхолдерами кафедри маркетингу.

Опублікований: 12-12-2023
Читайте також:
Кафедра експертизи харчових продуктів у київській школі №121

Відповідальна по кафедрі експертизи харчових продуктів за профорієнтаційну роботу, професорка, академік УАН Оксана Шульга завітала до середньої загальноосвітньої школи № 121 м. Києва. Школа була заснована у 1995 року, вона знаходиться у Солом’янському районі Києва і є центром, навколо якого зосереджуються всі заходи, що відбуваються в мікрорайоні....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра експертизи харчових продуктів у київській школі №121 16 квітня 2024

Крок до успіху в сфері фармацевтичної промисловості зробили четвертокурсниці кафедри біотехнології і мікробіології

Проходження практики на такому унікальному підприємстві, як ТОВ «БіоТестЛаб», для студенток-біотехнологів 4-го курсу Юлії Волошенюк, Вікторії Гафенко та Марії Хільченко виявилось «щасливим квитком» до майбутнього працевлаштування. ТОВ «БіоТестЛаб» – єдиний в Україні виробник широкого асортименту ветеринарних біологічних препаратів: вакцин для птиц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Крок до успіху в сфері фармацевтичної промисловості зробили четвертокурсниці кафедри біотехнології і мікробіології 12 лютого 2018

Успішний захист дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук на кафедрі готельно-ресторанної справи

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся захист дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук Оленою Блощинською, яка представила на розгляд спеціалізованої вченої ради Д 26.058.07 зі спеціальності 05.18.16 «Технологія продуктів харчування» дисертаційну роботу «Удосконалення технології безглютенових фонданів». Науковий ке...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішний захист дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук на кафедрі готельно-ресторанної справи 21 травня 2019

Асистент кафедри технології цукру та підготовки води успішно захистила кандидатську дисертацію

Асистент кафедри технології цукру та підготовки води Ганна Пастух успішно захистила кандидатську дисертацію «Розроблення технології пектину з вторинної картопляної сировини», виконану під керівництвом доктора технічних наук, професора Олени Грабовської. Захист відбувся в спеціалізованій вченій раді 026.58.04 «Технологія цукристих речовин та продукт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Асистент кафедри технології цукру та підготовки води успішно захистила кандидатську дисертацію 27 квітня 2018