Н У Х Т

На кафедрі туристичного та готельного бізнесу вперше відбувся захист дипломних робіт освітнього ступеню «магістр», спеціальності «Туризмознавство»

27 лютого 2017

На кафедрі туристичного та готельного бізнесу вперше відбувся захист дипломних робіт освітнього ступеню «магістр», спеціальності «Туризмознавство»

20-22 лютого 2017 року на кафедрі туристичного та готельного бізнесу вперше відбувся захист дипломних робіт освітнього ступеню «магістр», спеціальності «Туризмознавство (за видами)».

Очолив роботу екзаменаційної комісії доктор географічних наук, професор, завідувач кафедри країнознавства і туризму НАУ Геннадій Балабанові. У складі комісії працювали завідувач кафедри туристичного та готельного бізнесу НУХТ, д.е.н., доцент Дарія Басюк, д.е.н., професор Ірина Антоненко, к.н. з держ. упр., доцент Олена Розметова.

Усі дні стали хвилюючими як для 19 випускників, так і для викладачів-керівників кваліфікаційних робіт. Та всі магістри виправдали сподівання, оскільки роботи були виконані на актуальну тематику розвитку внутрішнього та міжнародного туризму в Україні, на високому науковому рівні, із застосуванням сучасного інструментарію економічних і географічних досліджень.

За результатами захисту дипломних магістерських робіт двоє  випускників-магістрів  Ольга Сасник та Мар’яна Рознятовська  рекомендовані для отримання диплому з відзнакою та двоє Алла Гембець і Анастасія Хашімова – для подальшої наукової діяльності і навчання в аспірантурі. Три магістри із «Туризмознавства» – Олександр Пархоменко, Ольга Сасник та   Алла Гембець успішно завершили програму отримання подвійного диплому з Вищою школою менеджменту та охорони праці в Катовіце.

Варто зауважити, що тематика дипломних робіт була спрямована на розвиток туристичної сфери, і всі студенти запропонували реальні шляхи покращення сучасного ринку туристичних послуг. Отож, з гордістю можемо стверджувати, що у туризму в нашій країні є майбутнє!

Опублікований: 27-02-2017
Читайте також:
Захисти виробничої практики на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка відбулися захисти звітів з виробничої практики здобувачами освітнього ступеня «Бакалавр» за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технології харчування» ІV курсу (групи ХЧ-4-1; Х...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захисти виробничої практики на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 14 жовтня 2022

Знайомимося зі сучасними виробничими технологіями

Для кожного фахівця неодмінним фактором професійного зростання є постійний контакт із передовими виробниками галузі. Днями студенти хіміки-технологи групи ХТ-3-4 разом із доцентом кафедри харчової хімії Світланою Ковальовою відвідали київське підприємство вітчизняного флагмана-виробника напоїв «Оболонь». Фахівець підприємства Олена гостинно зустрі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знайомимося зі сучасними виробничими технологіями 04 грудня 2019

День захисту Землі у Свалявському технічному коледжі НУХТ

24 квітня в читальному залі Свалявського технічного коледжу НУХТ відбувся святковий захід, присвячений Дню захисту Землі, який святкують в усьому світі 22 квітня, починаючи з 1970 року.  22 квітня в різних куточках земної кулі небайдужі до екологічних проблем люди проводять різні яскраві і в той же час корисні заходи, спрямовані на те, щоб у світі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День захисту Землі у Свалявському технічному коледжі НУХТ 25 квітня 2019

Фінський досвід викладання – у навчальний процес НУХТ!

«Вік живи, вік учись» – каже відоме українське прислів’я. Саме тому, з метою обміну досвідом викладання англійської мови доцент кафедри іноземних мов професійного спрямування Галина Лук’янець вирушила до Західно-Фінляндського коледжу в м. Гуйттінен у Фінляндії для проходження стажування за кордоном. 7 жовтня запрошені учасники мали можливість посп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фінський досвід викладання – у навчальний процес НУХТ! 08 жовтня 2019