Н У Х Т

Усе про пакування харчової продукції дізналися магістранти від фахівчині компанії «Tetra Pak»

12 грудня 2023

Усе про пакування харчової продукції дізналися магістранти від фахівчині компанії «Tetra Pak»

У рамках вивчення вибіркової дисципліни «Технологія пакування та зберігання упакованої продукції» на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова лекція для здобувачів освітнього ступеня «Магістр», що навчаються за освітньо-професійними програмами «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» та «Технології органічних харчових продуктів». Запрошеною спікеркою стала кандидатка технічних наук, фахівчиня міжнародної компанії «Tetra Pak» Оксана Бабіч.

Лекторка ознайомила здобувачів з історією компанії, її підрозділами, етапами розвитку та сучасними можливостями щодо організації пакування різних груп харчових продуктів в упаковку, що дозволяє гарантувати збереження початкової якості виготовленої продукції. Детально зупинилася на особливостях інноваційного комбінованого пакувального матеріалу, розробленого компанією, а також продемонструвала переваги цього способу пакування.

Велика увага під час лекції була зосереджена на реалізації ініціатив бренду щодо сортування сміття та безпосереднього перероблення використаної упаковки, які базуються на основних принципах компанії, пріоритетом якої завжди буде залишатися дбайливе ставлення до природних ресурсів і навколишнього середовища.

Колектив кафедри щиро вдячний пані Оксані за надану цікаву та сучасну інформацію, яка знайшла відгук у всіх присутніх на лекції.

Опублікований: 12-12-2023
Читайте також:
Вплив цукрозамінників на показники якості готових виробів досліджують наші молоді науковці

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся науковий семінар «Удосконалення технології пряників шляхом застосування низькоглікемічних цукрозамінників» за результатами дисертаційного дослідження здобувача Анни Донець. Під час доповіді були представлені результати досліджень впливу цукрозамінників на показники якості готов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вплив цукрозамінників на показники якості готових виробів досліджують наші молоді науковці 17 січня 2020

Склали присягу наші здобувачі освіти, що проходили військову підготовку у Національному університеті оборони України імені Івана Черняхівського

24 липня у Національному університеті оборони України імені Івана Черняховського відбулося урочисте складання Військової присяги на вірність українському народові випускниками кафедри військової підготовки, на якій здобували військову освіту також і здобувачі різних навчальних підрозділів нашого університету. Привітати випускників завітали заступн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Склали присягу наші здобувачі освіти, що проходили військову підготовку у Національному університеті оборони України імені Івана Черняхівського 27 липня 2021

На Food Tech Expo побували третьокурсники кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Відвідування галузевих виставкових заходів нашими здобувачами стало невід’ємною частиною навчального процесу. Адже це найкраща можливість познайомитися з найсучаснішими трендами виробництв – новітнім обладнанням, інноваційними технологіями і сировиною, нестандартними бізнесовими рішеннями, а також поспілкуватися з виробничниками й з перших рук отри...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На Food Tech Expo побували третьокурсники кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 08 грудня 2022

Професійні майстер-класи для вступників від факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

Традиційною атракцією для гостей Дня вступника нашого університету є професійні майстер-класи навчальних підрозділів, які прагнуть здивувати і професійно орієнтувати майбутніх вступників. Колектив факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка не є виключенням і кожного разу із допомогою компетентних викладачів, т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійні майстер-класи для вступників від факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка 24 травня 2024