Н У Х Т

День першокурсника у Навчально-науковому інституті харчових технологій

30 серпня 2018

День першокурсника у Навчально-науковому інституті харчових технологій

Щороку Навчально-науковий інститут харчових технологій (ННІ ХТ) широко відчиняє свої двері для нових облич та яскравих особистостей. Не виключення і рік 2018-й – 140 цьогорічних  випускників шкіл і 63 випускники коледжів і технікумів вибороли право стати студентами-харчовиками. За доброю традицією навчальний рік в інституті починається з урочистостей на честь нового поповнення дружної родини підрозділу. Тож 30 серпня у актовій залі університету зібралися адміністрація ННІ ХТ, викладачі, співробітники, старшокурсники і, звичайно ж, винуватці свята та їх батьки й друзі.

Із мудрими напутніми словами та щирими привітаннями до майбутніх професіоналів з харчових технологій та інженерії звернулися директор ННІ ХТ Оксана Кочубей-Литвиненко, завідувачі випускових кафедр – технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса, технології оздоровчих продуктів Галина Сімахіна, технології жирів та парфумерно-косметичних продуктів Тамара Носенко, технології цукру і підготовки води Наталія Гусятинська, експертизи харчових продуктів Світлана Усатюк.

Від студентського колективу новачків привітала, познайомила зі складом студентської ради інституту та запросила долучатися до студентських активностей голова студради ННІ ХТ Марія Гаркавенко.

А далі настала хвилююча мить вручення директором інституту Оксаною Кочубей-Литвиненко старостам груп першокурсників символічного студентського квитка.

Атмосферу справжнього сімейного свята створив творчий актив інституту, який подарував калейдоскоп розкішних творчих номерів. Завершилося свято спільним виконанням усіма присутніми гімну Навчально-наукового інституту харчових технологій, після чого новоспечені студенти попрямували зі своїми кураторами ближче знайомитися з університетом і кафедрами свого інституту.

Вітаємо нове студентське поповнення Навчально-наукового інституту харчових технологій у дружній родині НУХТ! Нехай ваше студентське життя буде цікавим, плідним, насиченим гарними подіями, творчим запалом і вагомими здобутками!

 

Опублікований: 30-08-2018
Читайте також:
Науковці університету у числі найбільш активних винахідників

Державне підприємство «Український інститут інтелектуальної власності» оприлюднило основні результати діяльності у сфері промислової власності, а також показники винахідницької активності національних заявників за 2021 рік. І хоча, як зазначають упорядники звіту, кількість реєстрацій винаходів і корисних моделей на ім’я національних заявників змен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковці університету у числі найбільш активних винахідників 06 травня 2022

Чи безпечно купувати готову випічку розповіла телеглядачам доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Знімальна група програми «Якісне життя» звернулася на кафедру технології ресторанної і аюрведичної продукції нашого університету із метою підготовки випуску на тему «Чи безпечно купувати готову випічку?». Роз’яснення щодо нормативних показників якості та безпечності пиріжків телевізійникам дала к.т.н., доцент кафедри Ірина Корецька. Програма вийш...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чи безпечно купувати готову випічку розповіла телеглядачам доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 21 квітня 2020

Здобувачі НУХТ на міжнародній арені: Х Міжнародна студентська конференція «Student in Bucovina»

Партнери НУХТ із румунського Університету «Штефан чел Маре» (місто Сучава, Румунія) щорічно проводять Міжнародну наукову конференцію молодих вчених і студентів. І традиційно наша молодь бере участь у цьому заході. Нинішнє покоління студентів із насолодою згадує досвід подорожей, розвиток навичок soft skils під час спілкування з митниками та розшуку...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі НУХТ на міжнародній арені: Х Міжнародна студентська конференція «Student in Bucovina» 18 листопада 2022

Успішний старт нової дисципліни

Сучасний розвиток українських наукових досліджень весь час іде в ногу із закордонними та має чітку кореляцію одержаних результатів. Не так давно нові терміни нано- стали уже добре вивченими і систематизованими у широких колах науковців фізиків, хіміків, біологів, астрономів та інших спеціалістів. Нанотехнології стали новою міждисциплінарною наукою,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішний старт нової дисципліни 04 жовтня 2022