Н У Х Т

Дегустація страв і кулінарних виробів, розроблених магістрами, відбулася на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

24 квітня 2019

Дегустація страв і кулінарних виробів, розроблених магістрами, відбулася на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

22 та 23 квітня на лабораторному занятті з дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» магістри кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції груп ТР 1-1М та АЮ 1-1М провели ділову гру «Робота Дегустаційної комісії».

Протягом ділової гри студенти презентували дегустаційній комісії свої новаторські розробки у галузі ресторанних та аюрведичних харчових технологій, впевнено захищаючи запропоновані інновації за допомогою розроблених технологічних схем, карт і розрахунків. Проведена студентами наукова робота і високий рівень практичних навичок були доведені смачними та корисними стравами, а відмінності представлених технологій – затвердженою і представленою на розсуд комісії науково-технічною документацією.

Оцінювали представлені витвори кулінарного мистецтва викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, а разом із ними і самі студенти, підтверджуючи вміння щодо проведення органолептичного оцінювання страв і кулінарних виробів.

Кафедра вітає своїх магістрів із досягненням нового професійного рівня і бажає подальших успіхів у навчанні!

Опублікований: 24-04-2019
Читайте також:
Про академічну доброчесність англійською

У рамках тижня академічної доброчесності НУХТ студенти-магістри факультету біотехнології та екологічного контролю обговорили з доценткою кафедри іноземних мов професійного спрямування Галиною Лук'янець питання академічної культури та інтеграції. Під час заняття виявили ключові характеристики плагіату та з’ясували механізми його уникнення в академі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про академічну доброчесність англійською 14 вересня 2021

Вітаємо німецького партнера з відзнакою!

На святковій церемонії з нагоди Дня Берлінського університету прикладних наук нагороду отримав наш добрий друг і партнер, професор Стефан Юнге. Було відзначено його внесок у розвиток співпраці з нашим університетом, підготовку кваліфікованих фахівців та сприяння їх світовому визнанню. Співпраця між нашими університетами триває з 2019 року і має до...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо німецького партнера з відзнакою! 22 листопада 2023

Вся правда про Британію

13 листопада 2018 р. у Свалявському технічному коледжі НУХТ відбулося велике дійство під назвою «Вся правда про Британію».                                           Творча група студентів під керівництвом викладачів англійської мови відтворила атмосферу життя британців. Була створена фото-зона, що відображала фрагмент англійської вулички. Студенти...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вся правда про Британію 14 листопада 2018

Відкрита лекція професорки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Відбулася відкрита лекція «Нормативно-законодавче підґрунтя створення системи управління безпечністю харчових продуктів» професорки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Юлії Камбулової для магістрантів першого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій освітньо-професійної програми «Технології хліба, кондитерських...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрита лекція професорки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 15 квітня 2021