Н У Х Т

Дегустація страв і кулінарних виробів, розроблених магістрами, відбулася на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

24 квітня 2019

Дегустація страв і кулінарних виробів, розроблених магістрами, відбулася на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

22 та 23 квітня на лабораторному занятті з дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» магістри кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції груп ТР 1-1М та АЮ 1-1М провели ділову гру «Робота Дегустаційної комісії».

Протягом ділової гри студенти презентували дегустаційній комісії свої новаторські розробки у галузі ресторанних та аюрведичних харчових технологій, впевнено захищаючи запропоновані інновації за допомогою розроблених технологічних схем, карт і розрахунків. Проведена студентами наукова робота і високий рівень практичних навичок були доведені смачними та корисними стравами, а відмінності представлених технологій – затвердженою і представленою на розсуд комісії науково-технічною документацією.

Оцінювали представлені витвори кулінарного мистецтва викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, а разом із ними і самі студенти, підтверджуючи вміння щодо проведення органолептичного оцінювання страв і кулінарних виробів.

Кафедра вітає своїх магістрів із досягненням нового професійного рівня і бажає подальших успіхів у навчанні!

Опублікований: 24-04-2019
Читайте також:
Перші кроки у науці: наші викладачі оцінюють роботи учнів-членів МАН

2 березня відбувся II етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Національного центру «Мала академія наук України» по відділенню «Економіка», секції «Менеджмент та маркетинг».  У складі журі працювала доцентка кафедри маркетингу, гарантка бакалаврської освітньої програми «Підприємництво, торгівля та біржова діял...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перші кроки у науці: наші викладачі оцінюють роботи учнів-членів МАН 03 березня 2025

Захист перед стейкхолдерами: досягнення здобувачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

15 лютого 2024 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції продовжилися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» заочної форми навчання освітньо-професійної програми «Технології харчування». На захисті були присутні запрошені стейкхолдери, серед яких старший викладач кафедри технології в ресторанном...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захист перед стейкхолдерами: досягнення здобувачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 16 лютого 2024

Наукові досягнення маркетологів

У Навчально-науковому інституті економіки і управління відбувся І тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт. Метою конкурсу є підготовка фахівців нової генерації європейського рівня, формування у них знань і умінь дослідницької діяльності, для яких вдосконалення професійної майстерності є пріоритетною стратегією їх особистісного розв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові досягнення маркетологів 25 січня 2018

Лабораторна робота магістрантів на базі Проблемної науково-дослідної лабораторії НУХТ

Здобувачі освіти університету продовжують користуватися потужностями Проблемної науково-дослідної лабораторії та Центру колективного користування науковим обладнанням «Лабораторія біобезпеки, якості харчової продукції та безпеки харчування». Зокрема, лабораторну роботу з дисципліни «Технології дієтичної харчової продукції» (викладачка – доцентка ка...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лабораторна робота магістрантів на базі Проблемної науково-дослідної лабораторії НУХТ 13 травня 2024