Н У Х Т

Дегустація страв і кулінарних виробів, розроблених магістрами, відбулася на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

24 квітня 2019

Дегустація страв і кулінарних виробів, розроблених магістрами, відбулася на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

22 та 23 квітня на лабораторному занятті з дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» магістри кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції груп ТР 1-1М та АЮ 1-1М провели ділову гру «Робота Дегустаційної комісії».

Протягом ділової гри студенти презентували дегустаційній комісії свої новаторські розробки у галузі ресторанних та аюрведичних харчових технологій, впевнено захищаючи запропоновані інновації за допомогою розроблених технологічних схем, карт і розрахунків. Проведена студентами наукова робота і високий рівень практичних навичок були доведені смачними та корисними стравами, а відмінності представлених технологій – затвердженою і представленою на розсуд комісії науково-технічною документацією.

Оцінювали представлені витвори кулінарного мистецтва викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, а разом із ними і самі студенти, підтверджуючи вміння щодо проведення органолептичного оцінювання страв і кулінарних виробів.

Кафедра вітає своїх магістрів із досягненням нового професійного рівня і бажає подальших успіхів у навчанні!

Опублікований: 24-04-2019
Читайте також:
Насичений день на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки

Насиченим був день 28 грудня 2021 року на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки. Кафедра готується до акредитації освітньої програми «Прикладна механіка» освітнього ступеня «Бакалавр», під час якої освітня програма оцінюватиметься на предмет її відповідності стандарту освіти, а також спроможності університету забезпечити досягнення здобувачам...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Насичений день на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки 29 грудня 2021

Державний екзамен зі спеціальності «Виробництво харчової продукції» склали у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбувся комплексний державний екзамен зі спеціальності «Виробництво харчової продукції». Комісію очолила доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції НУХТ, кандидат технічних наук Надія Кравчук. Студенти групи 4-ХП-06 виявили достатній і високий рівень знань із предметів, включених...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Державний екзамен зі спеціальності «Виробництво харчової продукції» склали у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ 29 січня 2019

Наукові досягнення попри усе

Презентувати світу науки та ділитися з колегами-однодумцями власними науковими експериментальними дослідженнями не втрачають жодної нагоди учасники гуртка «BIOTECH» – здобувач освітнього ступеня «доктор філософії» Микита Іванов, здобувачка освітнього ступеня «магістр» Марія Парфенюк і здобувачка освітнього ступеня «бакалавр» Дар'я Благодир, які під...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові досягнення попри усе 04 листопада 2022

Солов’їна, барвінкова українська рідна мова

Щорічно 21 лютого відзначають Міжнародний день рідної мови. Це свято досить молоде. Воно було запроваджено у листопаді 1999 року на тридцятій сесії Генеральної конференції ЮНЕСКО з метою захисту мовної й культурної багатоманітності. А в 2000 році до міжнародної ініціативи приєдналася і Україна. Торік відсоток наших співвітчизників, для яких україн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Солов’їна, барвінкова українська рідна мова 23 лютого 2024