Н У Х Т

Дебют здобувачів-підприємців на зовнішніх ринках

30 грудня 2020

Дебют здобувачів-підприємців на зовнішніх ринках

Навчання здобувачів вищої освіти кафедри маркетингу не обмежується теоретичними знаннями. Уже зі студентських років майбутні спеціалісти набувають практичні навички, а також удосконалюють свої soft skills.

Після завершення курсу «Зовнішньоекономічна діяльність підприємства» здобувачі спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» презентували власні проєкти виходу на зовнішні ринки. Ініціаторкою і кураторкою цього завдання стала доцентка кафедри економіки праці та менеджменту Ольга Кириченко. З її допомогою третьокурсники розробили зовнішньоекономічні проєкти, врахувавши усі практичні аспекти: маркетингові, економічні, правові.

Здобувачі-підприємці провели детальний аналіз українського та зарубіжного ринків обраних товарів, дослідили законодавчі акти з регулювання експортно-імпортної діяльності та розробили свої перші зовнішньоторговельні операції. Пропозиція кожного студента була унікальною, відрізнялася власним баченням і творчим підходом. При цьому майбутні спеціалісти не забули про економічне та маркетингове обґрунтування своїх бізнес-проєктів, а також про рекламну кампанію: від роботи інфлюенсерів до таргетованої реклами у соціальних мережах та реклами «Out of Home». Серед пропозицій були як імпортні, так і експортні операції, розглядалися різні методи реалізації продукції: прямим продажем і через ланцюжок посередників.

Це був перший досвід наших здобувачів із розроблення та презентації власних проєктів у сфері зовнішньої торгівлі. Окрім суто професійних навичок, студенти удосконалили й «навички успішності»: прийняття самостійних рішень, логічного мислення та креативного підходу до справ. Вітаємо наших підприємців із вдалими дебютними проєктами на зовнішніх ринках!   

Опублікований: 30-12-2020
Читайте також:
Завершилися захисти здобувачів магістерського рівня вищої освіти заочної форми на кафедрі готельно-ресторанної справи

На кафедрі готельно-ресторанної справи завершилися захисти дипломних магістерських робіт і проєктів здобувачів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа», заочної форми навчання. Під час 4 засідань Екзаменаційної комісії були заслухані 28 робіт і проєктів здобувачів другого рівня ви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершилися захисти здобувачів магістерського рівня вищої освіти заочної форми на кафедрі готельно-ресторанної справи 24 лютого 2020

Від кадрових питань до закордонної практики здобувачів: плідно попрацювала вчена рада університету

25 квітня у залі засідань відбулося планове засідання вченої ради університету. Привітавши колег, що відсвяткували дні народження між засіданнями, вчена рада приступила до розгляду питань порядку денного. Першими розглянули кадрові питання. Кандидатури на присвоєння вчених звань та для обрання на посади представила вчена секретарка Наталія Мельни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Від кадрових питань до закордонної практики здобувачів: плідно попрацювала вчена рада університету 25 квітня 2024

Університет презентує свій науковий доробок у рамках Всеукраїнського тижня харчових технологій

11-13 вересня 2018 у Києві проходить Всеукраїнський тиждень харчових технологій, який включає в себе провідні виставки харчової промисловості України SWEETS Ukraine, BAKERY Ukraine, INPRODMASH, UPAKOVKA. Наш університет – традиційний учасник цієї ключової події галузі, що збирає фахівців всіх областей харчової і переробної промисловості для обміну...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Університет презентує свій науковий доробок у рамках Всеукраїнського тижня харчових технологій 12 вересня 2018

Студентський велопробіг

Одним із заходів до Дня захисників і захисниць України та Дня українського козацтва у Свалявському технічному фаховому коледжі нашого університету став студентський велопробіг, до якого долучилися організатори, куратори груп перших курсів, студентська рада та студенти першокурсники. Учасників привітали заступник директора Василь Лизанець, священик...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентський велопробіг 13 жовтня 2021