Н У Х Т

Цікаві факти про обладнання у закладах ресторанного господарства

18 березня 2019

Цікаві факти про обладнання у закладах ресторанного господарства

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 14 березня відбулося відкрите лекційне заняття «Місильно-перемішувальне обладнання» к.т.н., доцента Ольги Коваль з навчальної дисципліни «Обладнання закладів ресторанного господарства». Лекція була прочитана для студентів 2 курсу спеціальності 181 «Харчові технології».

Під час лекції студентам була надана навчальна інформація щодо процесу перемішування та його видів, класифікації машин для перемішування, особливостей конструкції та роботи механізмів для перемішування продуктів, що застосовуються в закладах ресторанного господарства. Навчальні матеріали були викладені чітко і послідовно з використанням мультимедійних засобів і відеоматеріалів за темою заняття.

На відкрите заняття завітали завідувач кафедри Олександра Нєміріч, викладачі кафедри, представники деканату факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу і фахівець Навчально-методичного управління університету Алла Оскілко.

Колектив кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції  щиро вітає колегу з успішно проведеним відкритим заняттям й зичить міцного здоров’я, нових наукових досягнень і талановитих учнів!

Опублікований: 18-03-2019
Читайте також:
Ключову інформацію для операторів громадського харчування отримали викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

25 січня 2023 року Національною асоціацією ресторанів США був організований вебінар «Кодекс продуктів харчування 2022 і  Ви: ключова інформація для операторів громадського харчування та викладачів», присвячений зміні законодавчих вимог США до роботи закладів ресторанного господарства. Спікерами виступили віце-президент відділу харчових наук Націон...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ключову інформацію для операторів громадського харчування отримали викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 27 січня 2023

Приємні миті спілкування

Викладачі наших кафедр активно допомагають старшокласникам краще опановувати складні навчальні дисципліни та у підготовці до ЗНО. Для цього вони влаштовують лекторії та майстер-класи у зручний для школярів час. Не виключення і кафедра фізики, доцент якої Михайло Лазаренко днями провів майстер-клас «Магнітні поля навколо нас». Метою даної роботи бу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Приємні миті спілкування 06 лютого 2020

Завідувач кафедри технології молока і молочних продуктів виступила офіційним опонентом дисертаційного дослідження у Республіці Білорусь

Завідувач кафедри технології молока і молочних продуктів, професор Галина Поліщук взяла участь у засіданні спеціалізованої вченої ради із захисту дисертацій Д 02.17.01 в Могилівському державному університеті продовольства (Республіка Беларусь). Галина Поліщук опонувала дисертацію випускника аспірантури Наталії Павлистової (науковий керівник – заві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завідувач кафедри технології молока і молочних продуктів виступила офіційним опонентом дисертаційного дослідження у Республіці Білорусь 23 травня 2018

Мистецький вечір «І став Шевченко заповітом…»

9 березня виповнилося 210 років з дня народження генія українського народу, видатного українського поета, прозаїка, драматурга, художника, політичного і громадського діяча Тараса Григоровича Шевченка – людини універсальних обдарувань та інтересів, все життя і творчість якого були присвячені українському народу. Шляхами життя істинного сина українс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мистецький вечір «І став Шевченко заповітом…» 18 березня 2024