На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 14 березня відбулося відкрите лекційне заняття «Місильно-перемішувальне обладнання» к.т.н., доцента Ольги Коваль з навчальної дисципліни «Обладнання закладів ресторанного господарства». Лекція була прочитана для студентів 2 курсу спеціальності 181 «Харчові технології».
Під час лекції студентам була надана навчальна інформація щодо процесу перемішування та його видів, класифікації машин для перемішування, особливостей конструкції та роботи механізмів для перемішування продуктів, що застосовуються в закладах ресторанного господарства. Навчальні матеріали були викладені чітко і послідовно з використанням мультимедійних засобів і відеоматеріалів за темою заняття.
На відкрите заняття завітали завідувач кафедри Олександра Нєміріч, викладачі кафедри, представники деканату факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу і фахівець Навчально-методичного управління університету Алла Оскілко.
Колектив кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції щиро вітає колегу з успішно проведеним відкритим заняттям й зичить міцного здоров’я, нових наукових досягнень і талановитих учнів!