Н У Х Т

Ми – разом, ми працюємо, все буде УКРАЇНА!

21 квітня 2022

Ми – разом, ми працюємо,  все буде УКРАЇНА!

20 квітня колектив кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації зібрався на планове засідання кафедри.

У теплій дружній атмосфері обговорили робочі питання. Виступили: завідувачка кафедри Галина Чередніченко про вибіркові дисципліни та виконання плану методичних рекомендацій на 2021-2022 н.р.; Дужик Наталія та Андрій Уліщенко про стан підготовки кафедри до участі у 88-й Міжнародній науковій конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті», яка буде проведена у квітні-травні 2022 р.; Олена Гаркуша, Алла Щеглова, Юліана Малик, Анна Шляхтун, Олена Ковальова, Олена Чередник про успішність і результати сесійного контролю бакалаврів 4 курсу; Ольга Никитенко про виконання перекладів тем дипломних робіт бакалаврів; Юлія Калюжна про підготовку до конференції кафедри у травні; Наталія Божок про проведення чергового засідання Speaking club разом зі спеціальним гостем Stuart Snuggs на актуальну та важливу тему «How to overcome stress during the war» для студентів 2 курсу Навчально-наукового інституту економіки і управління. Тема психологічного здоров’я виявилася дуже важливою для студентів НУХТ, тому доповідачами розмовного клубу були підготовлені презентації про те, як зберегти свій психологічний стан і підтримувати своїх близьких.

Пишаємося активністю, згуртованістю та обізнаністю наших викладачів і студентів. 

Опублікований: 21-04-2022
Читайте також:
Актуальна тема сьогодення на відкритій лекції доцентки кафедри біотехнології і мікробіології

У перший день весни відбулася відкрита лекція з дисципліни «Технологія пробіотиків і вакцин» доцентки кафедри біотехнології і мікробіології, к.б.н. Світлани Старовойтової. Лекція була присвячена актуальній темі сьогодення – «Сучасні підходи до підтримання та відновлення нормальної мікрофлори людини». Заняття відбувалось онлайн у форматі відеоконфе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальна тема сьогодення на відкритій лекції доцентки кафедри біотехнології і мікробіології 04 березня 2021

Щасливої долі бажають своїм вихованцям викладачі

В Івано-Франківському фаховому коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ відбувся випуск груп молодших спеціалістів.  Звичайно, ніяких урочистостей не було. Але цього моменту так чекали. Були хвилювання, екзамени, заліки, курсові – все здали; конкурси, поїздки, конференції – все пройшли. Одним словом – було цікаво. І сьогодні викладачі щиро баж...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Щасливої долі бажають своїм вихованцям викладачі 09 липня 2020

Самоосвіта та підвищення мовної компетентності здобувачів освітньої програми «Технології харчування»

Бакалаври освітньої програми «Технології харчування» успішно завершили онлайн-курс «Англійська для кар'єрного зростання», розміщений на платформі масових відкритих онлайн-курсів Prometheus. Курс розроблений Університетом Пенсильванії за підтримки Державного бюро департаменту освіти та культурних зв’язків Сполучених Штатів Америки та Офісу програм ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Самоосвіта та підвищення мовної компетентності здобувачів освітньої програми «Технології харчування» 16 квітня 2025

Корисні вебінари для студентів-біотехнологів

Студенти-біотехнологи взяли участь в онлайн майстер-класі «Емоції: вороги чи помічники?», організованому стратегічним партнером Корпорації «Артеріум» LLC TRIGLAV INTERNATIONAL. Вебінар провела Тетяна Ковтонюк – керівник навчальних проектів і сертифікований бізнес-тренер. Її тренерський досвід налічує понад 13 років. Під час прямого ефіру учасники ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Корисні вебінари для студентів-біотехнологів 03 квітня 2020