Н У Х Т

Цікаво про важливе

19 жовтня 2020

Цікаво про важливе

Викладачі університету продовжують готуватися до конкурсу на заміщення вакантних посад, оголошеного по університету 12 жовтня, тож на усіх кафедрах тривають планові відкриті лекції в різних форматах.

Зокрема, на кафедрі економіки і права тиждень, що університет працював офлайн, закінчився відкритим лекційним заняттям доцентки Людмили Закревської для студентів-третьокурсників із дисципліни «Економіка підприємства».

Викладачка зосередила увагу на особливостях формування персоналу, з врахуванням можливостей майбутньої спеціальності. Далі лекторка зі студентами розібрали поняття «персонал підприємства», ієрархію управління і роль кожної окремої структурної одиниці персоналу. Вдалим доповненням до матеріалу став розгляд прикладів методики обрахунку потреби в кількості персоналу залежно від розміру господарства, спеціалізації надання послуг.

Зауважимо, що не лише студентам було цікаво дізнатися про особливості ведення бізнесу, а й викладачам кафедри економіки і права, які з радістю підтримали колегу та відвідали відкриту лекцію. Присутні на парі гості відзначили високий рівень володіння матеріалом лекторки та вміння тримати діалог із аудиторією.

А дистанційний тиждень навчання на кафедрі розпочався із відкритого лекційного заняття англійською мовою «Rest time» з дисципліни «Трудове право» доцентки Ольги Ткаченко для студентів другого курсу спеціальності 051 «Економіка», освітньо-професійної програми «Економіка та правове регулювання бізнесу». Пара проводилася за допомогою сервісу відеоконференцій Zoom.

Знання в галузі трудового права є корисними для всіх працівників і роботодавців, тому дисципліна викликала особливий інтерес як у студентів, так і у викладачів. Особливо тепер, коли відбуваються активні реформації в цій галузі.

Усім відомо, що для ефективної роботи потрібне і хороше відновлення сил. От і студенти разом із лекторкою розпочали вивчення теми, що стосується саме відпочинку: відпусток різного характеру, державних свят і вихідних днів.

Колегам, що приєдналися до заняття в Zoom, сподобався креативний підхід викладачки, постійний зв’язок зі здобувачами у вигляді бесіди та якісний рівень володіння англійською мовою.

Опублікований: 19-10-2020
Читайте також:
Найвищі результати здобули наші студенти на Всеукраїнській інтернет-олімпіаді із зарубіжної літератури

У Смілянському технологічному фаховому коледжі НУХТ під час онлайн-конференції комісії гуманітарно-соціальних дисциплін були підведені підсумки V Всеукраїнської інтернет-олімпіади із зарубіжної літератури від освітнього проекту «На Урок». Головне досягнення проєкту, як відзначають його організатори, – невпинне зростання кількості учасників  кожног...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Найвищі результати здобули наші студенти на Всеукраїнській інтернет-олімпіаді із зарубіжної літератури 05 червня 2020

Освіта молоді – основа відбудови України!

Для кожної країни її фахівці – це її майбутнє. Це чудово розуміють на вітчизняних підприємствах і тому усіляко підтримують профільну освіту та долучаються до розвитку науки та інновацій. Тож стейкхолдери просто ніяк не могли оминути своєю увагою роботу нашої 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Освіта молоді – основа відбудови України! 09 травня 2022

Здобувачі та гарант освітньої програми «Технології харчування» поглибили знання з безпечності харчових продуктів

У межах вивчення дисципліни «Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства» за ініціативи її лектора, професора кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, гаранта освітньо-професійної програми «Технології харчування» Олега Кузьміна здобувачі четвертого курсу взяли участь у міжнародному вебінарі «Ensuring Microbial Let...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі та гарант освітньої програми «Технології харчування» поглибили знання з безпечності харчових продуктів 31 січня 2025

Робота секції «Харчова і сільськогосподарська біотехнологія» Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія»

З метою пошуку обдарованої студентської молоді, зацікавленої таким сучасним напрямком розвитку світової економіки як біотехнологія, та створення умов для її творчого росту, активізації науково-дослідної роботи студентів у нашому університеті відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Робота секції «Харчова і сільськогосподарська біотехнологія» Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія» 12 квітня 2021