Молоді науковці кафедри експертизи харчових продуктів, які є членами наукового студентського гуртка «Експерти», апробовують результати своїх досліджень на міжнародних і всеукраїнських наукових конференціях.
У збірниках матеріалів ІV Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «Стратегічно-інноваційний розвиток суб’єктів економічної системи в умовах глобалізації» (м. Кременчук), Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених «Товарознавча наука – традиції та сучасність» (м. Харків), ІХ Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції «Техногенно-екологічна безпека України: стан та перспективи розвитку» (м. Ірпінь), ІV Міжнародної науково-практичної конференції «Якість і безпека харчових продуктів» (м. Київ) опубліковані результати досліджень учасників гуртка Анастасії Роботько (група ХЕ 4-12) та Марії Дричик (група ТІ 2-8), виконаних під науковим керівництвом старшого викладача кафедри експертизи харчових продуктів Анастасії Чорної.
Також планується публікація наукових розробок інших членів студентського гуртка у фахових наукових журналах та їх представлення на міжнародних конференціях.
На засіданнях наукового гуртка впродовж семестру проведено багато цікавих досліджень. На останньому засіданні наукового студентського гуртка у першому семестрі 2019-2020 н.р. була обговорена наукова робота, що планується подаватись на Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт.
Вітаємо молодих науковців і бажаємо не зупинятися на досягнутому!