Н У Х Т

Члени наукового студентського гуртка «Експерти» апробовують результати своїх досліджень

09 грудня 2019

Члени наукового студентського гуртка «Експерти» апробовують результати своїх досліджень

Молоді науковці кафедри експертизи харчових продуктів, які є членами наукового студентського гуртка «Експерти», апробовують результати своїх досліджень на міжнародних і всеукраїнських наукових конференціях.

У збірниках матеріалів ІV Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «Стратегічно-інноваційний розвиток суб’єктів економічної системи в умовах глобалізації» (м. Кременчук), Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених «Товарознавча наука – традиції та сучасність» (м. Харків), ІХ Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції «Техногенно-екологічна безпека України: стан та перспективи розвитку» (м. Ірпінь), ІV Міжнародної науково-практичної конференції «Якість і безпека харчових продуктів» (м. Київ) опубліковані результати досліджень учасників гуртка Анастасії Роботько (група ХЕ 4-12) та Марії Дричик (група ТІ 2-8), виконаних під науковим керівництвом старшого викладача кафедри експертизи харчових продуктів Анастасії Чорної.

Також планується публікація наукових розробок інших членів студентського гуртка у фахових наукових журналах та їх представлення на міжнародних конференціях.

На засіданнях наукового гуртка впродовж семестру проведено багато цікавих досліджень. На останньому засіданні наукового студентського гуртка у першому семестрі 2019-2020 н.р. була обговорена наукова робота, що планується подаватись на Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт.

Вітаємо молодих науковців і бажаємо не зупинятися на досягнутому!

 

Опублікований: 09-12-2019
Читайте також:
Зі сучасними тенденціями у сфері фінансових технологій знайомляться викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Асистентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Марія Омельченко долучилася до семінару «FinTech Soft-landing», організованого за підтримки Erasmus Centre for Entrepreneurship і присвяченого сучасним тенденціям у сфері фінансових технологій та їхньому впливу на освіту й бізнес. Захід мав на меті надати учасникам глибоке розуміння ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зі сучасними тенденціями у сфері фінансових технологій знайомляться викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 03 березня 2025

Магістранти долучаються до вебінарів для науковців від «Clarivate»

У 2024 році компанія Clarivate продовжує проводити вебінари та пропонує дві серії цих онлайн-заходів – «Clarivate Essential» і «Research Smarter». Clarivate є власником і виробником потужних ресурсів та інструментів, що допомагають науковцям проводити, аналізувати, презентувати наукові дослідження на світовому рівні. 25 січня 2024 року у серії «R...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти долучаються до вебінарів для науковців від «Clarivate» 02 лютого 2024

Учасники гуртка з програмування презентували власні програмні продукти

12 червня відбувся традиційний захід для студентів спеціальності «Комп’ютерні науки» Смілянського коледжу харчових технологій нашого університету – презентація учасниками гуртка з програмування кращих студентських застосунків. Власні програмні продукти представили студенти 3 і 4 курсів: Максим Степаненко, Олександр Данченко, Андрій Ямковий,  Макси...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Учасники гуртка з програмування презентували власні програмні продукти 14 червня 2019

Магістранти висловлюють свою думку щодо якості освітнього процесу

Уже традиційно на початку кожного семестру відбувається зустріч гарантки освітньої програми «Екологія, екоменеджмент та екоаудит» Оксани Салавор зі здобувачами-магістрантами щодо задоволеності якістю надання освітніх послуг і рівнем викладання окремих дисциплін. Такі зустрічі є важливими і при проведенні локального моніторингу освітньої програми дл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти висловлюють свою думку щодо якості освітнього процесу 04 лютого 2025