Н У Х Т

Членами Асоціації Індустрії Гостинності України стали викладачі кафедри готельно-ресторанної справи

23 лютого 2021

Членами Асоціації Індустрії Гостинності України стали викладачі кафедри готельно-ресторанної справи

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи стали членами Асоціації Індустрії Гостинності України, яка об’єднує представників бізнесу, влади, наукової спільноти та місцевих громад у єдиний інформаційний простір для обміну знаннями та досвідом, реалізації спільних проєктів, проведення досліджень, доступу до інновацій і створення додаткових можливостей для зростання та розвитку.

Науково-педагогічна спільнота кафедри готельно-ресторанної справи невпинно працює над підвищенням професійної майстерності та якості освітнього процесу, формування позитивного іміджу в освітньому просторі.

Участь наших викладачів у професійних об’єднаннях за спеціальністю – це нові можливості для співпраці і розвитку, вивчення трендів і перспективних напрямків розвитку і проведення наукових досліджень, ефективна взаємодія із зовнішніми стейкхолдерами і залучення їх до освітнього процесу для покращення освітньої діяльності.

Кооперація із професіоналами індустрії гостинності допоможе аналізувати вимоги ринку праці щодо професійних компетентностей випускників спеціальності та сприятиме їхньому успішному працевлаштуванню.

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи орієнтований на покращення якості послуг і розвиток потенціалу індустрії гостинності.

Опублікований: 23-02-2021
Читайте також:
Мікробіологічну безпеку опановують здобувачі-харчовики

Продукти та напої, які ми вживаємо, є одними з основних факторів, що впливають на здоров’я та самопочуття людини. Цілком обґрунтованим є той факт, що споживачі почали звертати все більше уваги на якісний склад свого раціону, в тому числі значна увага приділяється мікробілогічному забрудненню продуктів і способам його попередження. Саме ці питання ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мікробіологічну безпеку опановують здобувачі-харчовики 26 травня 2022

Усвідомлений вибір – ключ до успішного майбутнього

Днями відбулася серія зустрічей гарантки бакалаврської освітньо-професійної програми «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна» Світлани Старовойтової зі здобувачами першого, другого і третього курсів щодо їх ознайомлення з вибірковими дисциплінами та процедурою їх вибору на 2024-2025 навчальний рік. До зустрічей долучилис...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усвідомлений вибір – ключ до успішного майбутнього 19 квітня 2024

Розпочався ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія»

Цьогоріч наш університет уперше проводить ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія». ІІ тур проходить у два етапи – рецензування робіт членами Галузевої конкурсної комісії і захист робіт на підсумковій науково-практичній конференції. Для участі у ІІ турі Конкурсу надійшли 48 робіт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпочався ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія» 08 квітня 2021

Завершується науково-педагогічне стажування наших викладачів на базі Куявського університету у Влоцлавеку (Республіка Польща)

9 вересня 2020 р. відбулася остання онлайн-лекція у межах науково-педагогічного стажування «Професійний розвиток та педагогічна майстерність викладачів із технічних наук», що проводив Куявський університет у Влоцлавеку (Республіка Польща) за підтримки Центру українсько-європейського наукового співробітництва і учасниками якого були викладачі НУХТ –...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершується науково-педагогічне стажування наших викладачів на базі Куявського університету у Влоцлавеку (Республіка Польща) 10 вересня 2020