Н У Х Т

Членами Асоціації Індустрії Гостинності України стали викладачі кафедри готельно-ресторанної справи

23 лютого 2021

Членами Асоціації Індустрії Гостинності України стали викладачі кафедри готельно-ресторанної справи

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи стали членами Асоціації Індустрії Гостинності України, яка об’єднує представників бізнесу, влади, наукової спільноти та місцевих громад у єдиний інформаційний простір для обміну знаннями та досвідом, реалізації спільних проєктів, проведення досліджень, доступу до інновацій і створення додаткових можливостей для зростання та розвитку.

Науково-педагогічна спільнота кафедри готельно-ресторанної справи невпинно працює над підвищенням професійної майстерності та якості освітнього процесу, формування позитивного іміджу в освітньому просторі.

Участь наших викладачів у професійних об’єднаннях за спеціальністю – це нові можливості для співпраці і розвитку, вивчення трендів і перспективних напрямків розвитку і проведення наукових досліджень, ефективна взаємодія із зовнішніми стейкхолдерами і залучення їх до освітнього процесу для покращення освітньої діяльності.

Кооперація із професіоналами індустрії гостинності допоможе аналізувати вимоги ринку праці щодо професійних компетентностей випускників спеціальності та сприятиме їхньому успішному працевлаштуванню.

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи орієнтований на покращення якості послуг і розвиток потенціалу індустрії гостинності.

Опублікований: 23-02-2021
Читайте також:
Менеджмент без кордонів: досвід здобувачки освіти у міжнародній програмі

Четвертокурсниця освітньої програми «Менеджмент» Навчально-наукового інституту і управління Тетяна Балабан взяла участь у освітній програмі «Молодь без кордонів: разом у НАТО» (Nato Youth Without Borders: Empowering Youth For A Secure Future Of Ukraine And Allies). Цей проєкт реалізується ГО «Мережа захисту національних інтересів «АНТС» за підтримк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Менеджмент без кордонів: досвід здобувачки освіти у міжнародній програмі 06 листопада 2025

Наші фахівці допомагають виробничникам впроваджувати системи менеджменту безпечності та якості харчових продуктів

В Одеському інституті післядипломної освіти НУХТ відбувся семінар-тренінг із питань впровадження та актуалізації систем менеджменту безпечності та якості харчових продуктів. На семінарі навчались 20 працівників із 10 підприємств та організацій олійножирової, м’ясопереробної та хлібопекарної галузей. Категорії учасників семінару - від заступників д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші фахівці допомагають виробничникам впроваджувати системи менеджменту безпечності та якості харчових продуктів 11 січня 2019

Чергові наукові висоти наших магістрантів-біотехнологів

Наказом Міністерства освіти і науки України № 1271 від 4 жовтня 2019 р. Національний університет «Львівська політехніка» був призначений базовим вищим навчальним закладом із проведення ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Біотехнологіїї та біоінженерія» у 2019/2020 н.р. Відповідно до Положення переможців к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чергові наукові висоти наших магістрантів-біотехнологів 06 квітня 2020

Тиждень циклової комісії гуманітарних та соціально-економічних дисциплін

23-27 квітня 2018 року у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ тривав тиждень циклової комісії гуманітарних та соціально-економічних дисциплін. Викладачі комісії разом зі студентами коледжу провели цікаві та повчальні заходи. 23 квітня під керівництвом викладача Анастасії Нижник студенти групи 31-К взяли участь у діловій грі «Networking аб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тиждень циклової комісії гуманітарних та соціально-економічних дисциплін 27 квітня 2018