Н У Х Т

Блискучі захисти молодших спеціалістів

22 червня 2021

Блискучі захисти молодших спеціалістів

У відокремленому структурному підрозділі «Смілянський технологічний фаховий коледж Національного університету харчових технологій» відбувся захист кваліфікаційних робіт студентами спеціальності 181 «Харчові технології», освітньої програми «Виробництво цукристих речовин та полісахаридів».

Здобувачі старанно попрацювали над своїми проєктами, уміло їх презентували екзаменаційній комісії і впевнено відповідали на найкаверзніші питання.

На захист робіт завітали добрі друзі коледжу, технологи з ТОВ «Новомиргородський цукор», які відзначили досить високий рівень підготовки молодших спеціалістів.

Отже, перший етап пройдений успішно, а попереду ще багато нових звершень. Вітаємо тепер уже дипломованих фахівців! Бажаємо успіхів і високого кар’єрного злету та нагадуємо про можливість продовжити здобуття вищої освіти у базовому закладі – Національному університеті харчових технологій за скороченою формою!

Опублікований: 22-06-2021
Читайте також:
Наші викладачі готуються до менторства в інтерактивному онлайн-курсі

Міністерство цифрової трансформації України та громадська організація «Product IT Foundation for Education» за підтримки Міністерства освіти і науки України розробили інтерактивний онлайн-курс «Створення та розвиток ІТ-продуктів», розрахований на здобувачів вищої освіти економічних і технічних спеціальностей 2-3 курсів. Він включатиме інтерактивні ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші викладачі готуються до менторства в інтерактивному онлайн-курсі 12 серпня 2022

На зв’язку з кафедрою експертизи харчових продуктів – Волинський фаховий коледж НУХТ

Триває профорієнтаційний марафон кафедри експертизи харчових продуктів. 6 квітня доцентка кафедри Анастасія Чорна провела онлайн-зустріч із випускниками 181 спеціальності «Харчові технології» Волинського фахового коледжу НУХТ. Майбутні абітурієнти дізналися про підготовку фахівців за освітньою програмою «Технологічна експертиза та безпека харчово...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На зв’язку з кафедрою експертизи харчових продуктів – Волинський фаховий коледж НУХТ 06 квітня 2023

Bootcamp «Інновації у сфері харчування та здоров’я в Україні» відвідали наші науковці

18-19 листопада проректор з наукової роботи Сергій Токарчук та науковці кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професор Олег Кузьмін і старший викладач Володимир Польовик взяли участь у Bootcamp «Food and Health Innovation in Ukraine» («Інновації у сфері харчування та здоров’я в Україні»). «Food and Health Innovation in Ukraine» –...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Bootcamp «Інновації у сфері харчування та здоров’я в Україні» відвідали наші науковці 21 листопада 2022

Фестивальний менеджмент майбутні спеціалісти сфери туризму опановують з фахівцями-практиками

На кафедрі туристичного та готельного бізнесу відбулася гостьова лекція «Фестивальний менеджмент», яку прочитала генеральна менеджерка проєкту «Білі ночі», party-мейкерка в Арт-заводі Платформаі і засновниця KACH Festival Management School Наталія Гусєва. Спікерка розповіла здобувачам освітніх ступенів «Бакалавр» і «Магістр» про те, навіщо потрібе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фестивальний менеджмент майбутні спеціалісти сфери туризму опановують з фахівцями-практиками 07 березня 2023