Н У Х Т

Бакалаври-третьокурсники освітньої програми «Технології харчування» побували у Кулінарному Центрі МХП

06 грудня 2023

Бакалаври-третьокурсники освітньої програми «Технології харчування» побували у Кулінарному Центрі МХП

Доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ірина Силка разом зі здобувачами-бакалаврами третього курсу освітньої програми «Технології харчування» у рамках вивчення дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» відвідали Кулінарний Центр МХП.

Технології та обладнання Кулінарного центру дозволяють випускати продукти у форматах ready-to-cook (підготовлені для приготування) і ready-to-eat (готові до споживання), які роблять роботу закладів ресторанного господарства легшою та більш професійною. На локації для цього облаштовані п’ять демонстраційних кухонь, технологічний цех, сенсорна лабораторія та кухня-студія для професійної зйомки і прямих трансляцій.

Здобувачі освіти ознайомилися з основними технологічними принципами виробництва харчової продукції, починаючи з тестування інгредієнтів, розроблення нових рецептур, сенсорного аналізу. Особливий інтерес викликало спостереження за процесом виробництва продукції ресторанного господарства Ready to cook (RtC) в умовах індустріальної кухні. Ця продукція маркується спеціальним знаком експертного контролю. Він свідчить про те, що продукт пройшов всі етапи експертної екосистеми Кулінарного центру МХП.

Викладачка й третьокурсники глибоко вдячні представникам ТОВ «МХП ФУДСЕРВІС» за інформативну екскурсію в Кулінарному центрі. Здобувачі обов’язково скористаються отриманими знаннями при виконанні лабораторних робіт і написанні курсової роботи за освітньою програмою «Технології харчування».

Опублікований: 06-12-2023
Читайте також:
Навчання без кордонів з курсом «Introduction to Global Studies»

Здобувачі-бакалаври освітньо-професійної програми «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна» продовжують долучатися до різноманітних курсів неформальної освіти для покращення своїх hard і soft skills. Цього разу студентки третього курсу Ярина Заїцька (група БТ-3-3) та Анастасія Бовтрук (група БТ-3-1) пройшли курс «Introduc...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Навчання без кордонів з курсом «Introduction to Global Studies» 18 червня 2024

Захоплюючі квести першокурсників Навчально-наукового інституту економіки і управління

Наш університет продовжує традицію незабутніх посвят у студенти, але цього разу студентська рада вирішила зробити для першачків щось особливе. Їх посвятна подія була організована у формі захопливого квесту, де студенти виконували завдання, спрямовані на підтримку Української армії та розвиток згуртованості вступників цього року. На початку квесту ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захоплюючі квести першокурсників Навчально-наукового інституту економіки і управління 08 вересня 2023

Пам’ятай про Крути!

29 січня Україна вшановує героїв бою під Крутами. Цього дня, в 1918 році відбувся бій між українськими військами та загонами більшовиків. Після бою в полон до ворогів потрапили 27 юнаків, які були ними страчені. Трагічна загибель студентського куреня під Крутами стала символом патріотизму і жертовності в боротьбі за незалежну Україну. У пам'ять пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пам’ятай про Крути! 29 січня 2021

Другокурсники-екологи побували у Національному музеї «Чорнобиль»

18 жовтня 2024 року здобувачі групи ЕК-2-5 факультету біотехнології та екологічного контролю разом із наставницею академічної групи, доценткою кафедри фізики та професійної безпеки Аліною Сірик відвідали Національний музей «Чорнобиль», що є державним науково-дослідним і культурно-освітнім закладом, створеним для збереження, вивчення, використання і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Другокурсники-екологи побували у Національному музеї «Чорнобиль» 22 жовтня 2024