Н У Х Т

Бакалаври-третьокурсники освітньої програми «Технології харчування» побували у Кулінарному Центрі МХП

06 грудня 2023

Бакалаври-третьокурсники освітньої програми «Технології харчування» побували у Кулінарному Центрі МХП

Доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ірина Силка разом зі здобувачами-бакалаврами третього курсу освітньої програми «Технології харчування» у рамках вивчення дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» відвідали Кулінарний Центр МХП.

Технології та обладнання Кулінарного центру дозволяють випускати продукти у форматах ready-to-cook (підготовлені для приготування) і ready-to-eat (готові до споживання), які роблять роботу закладів ресторанного господарства легшою та більш професійною. На локації для цього облаштовані п’ять демонстраційних кухонь, технологічний цех, сенсорна лабораторія та кухня-студія для професійної зйомки і прямих трансляцій.

Здобувачі освіти ознайомилися з основними технологічними принципами виробництва харчової продукції, починаючи з тестування інгредієнтів, розроблення нових рецептур, сенсорного аналізу. Особливий інтерес викликало спостереження за процесом виробництва продукції ресторанного господарства Ready to cook (RtC) в умовах індустріальної кухні. Ця продукція маркується спеціальним знаком експертного контролю. Він свідчить про те, що продукт пройшов всі етапи експертної екосистеми Кулінарного центру МХП.

Викладачка й третьокурсники глибоко вдячні представникам ТОВ «МХП ФУДСЕРВІС» за інформативну екскурсію в Кулінарному центрі. Здобувачі обов’язково скористаються отриманими знаннями при виконанні лабораторних робіт і написанні курсової роботи за освітньою програмою «Технології харчування».

Опублікований: 06-12-2023
Читайте також:
Позитивний досвід викладання лекційного матеріалу англійською мовою на кафедрі технології оздоровчих продуктів

Відповідно до Стратегічного плану розвитку Національного університету харчових технологій на 2021-2025 роки та пункту 2.14 «Збільшення кількості годин навчальних занять для здобувачів вищої школи, які проводяться англійською мовою» Перспективного плану розвитку кафедри технології оздоровчих продуктів, 22 листопада поточного року з дисципліни «Інтер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Позитивний досвід викладання лекційного матеріалу англійською мовою на кафедрі технології оздоровчих продуктів 24 листопада 2021

Приємне спілкування

Наші викладачі ніколи не втрачають нагоди зустрітися зі студентами відокремених структурних підрозділів університету. Ось і викладачам кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв приємно було поспілкуватися зі здобувачами освіти Полтавського фахового коледжу НУХТ. Згадали про плідну співпрацю, про харчову і переробну промисловість...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Приємне спілкування 15 грудня 2021

Кафедра харчової хімії почала підготовку вступників до ЗНО з хімії

Минулого навчального року кафедра харчової хімії започаткувала новий освітній захід, який користувався високою зацікавленістю вступників і школярів. Низка хімічних лекторіїв, що містили дослідну частину, розпочалася взимку і дозволила учням підготуватися до олімпіади НУХТ з хімії для школярів та здачі ЗНО. Тому в цьому році, зважаючи на прохання вс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра харчової хімії почала підготовку вступників до ЗНО з хімії 30 вересня 2019

На День відкритих дверей НУХТ запрошує кафедра іноземних мов професійного спрямування

У 2021-22 н. р. викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування продовжують активно проводити профорієнтаційну роботу серед учнів випускних класів м. Києва, Київської, Черкаської, Чернігівської та інших областей. Доцентка кафедри Світлана Мусійчук зустрілася з учнями Європейського колегіуму м. Києва. Викладачка презентувала майбутнім всту...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На День відкритих дверей НУХТ запрошує кафедра іноземних мов професійного спрямування 01 жовтня 2021