15 та 16 квітня 2024 року на кафедрі експертизи харчових продуктів відбулися зустрічі робочої групи освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, доценток Світлани Усатюк, Оксани Петруші та Оксани Мельник зі здобувачами другого та третього курсів денної і заочної форм здобуття освіти щодо вільного вибору дисциплін з каталогу освітньої програми на ІІІ та ІV курсах навчання.
Гарантка освітньо-професійної програми Світлана Усатюк детально зупинилася на дисциплінах, запропонованих до вивчення. Показала, де на сайті університету можна знайти всю необхідну інформацію щодо каталогу дисциплін вільного вибору здобувачів освітнього ступеня «бакалавр».
На всі питання, що виникали у здобувачів освіти, члени робочої групи дали вичерпні відповіді та закликали їх визначитися з вибором дисциплін.