Н У Х Т

Англомовний захід до Великодня на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

25 квітня 2022

Англомовний захід до Великодня на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

22 квітня відбувся захід до Великодня, проведений викладачкою кафедри іноземних мов професійного спрямування Вікторією Лебідь разом зі здобувачами наших навчально-наукових інститутів та факультетів. Не зважаючи на ситуацію, студенти охоче давали відповіді на різні запитання, обговорювали традиції свята, основні страви, історію походження та особисту підготовку до нього.

Так, наприклад, на питання «Що таке Великдень? Історія, символіка свята? Чи важливіший Великдень за Різдво? Які традиційні великодні страви є у вашій країні? Як люди готуються до Великодня? Чи існують якісь особливі ритуали, які виконуються безпосередньо перед або після Великодня?» детально дали відповідь Даніїл Тімошин (група ГС-2-7), Кирило Русаков (група ТІ-1-9), Каріна Войта (група ГС-2-7) та Павло Щепащенко (група ХМ-1-4).

Цікаві матеріали про Попельну середу, Страсну п’ятницю та Велику суботу представили Анна Грицина (група ГС-1-10а) та Аліна Демах (група ХЕ-1-10).

Найбільш обговорюваним стало питання «Чи чули ви про якісь цікаві Великодні звичаї в інших країнах?». Свої роботи презентували Злата Присяжнюк (група ТІ-1-9), Ольга Жерибор (група ТІ-1-2) та Олена Удод (група ТУ-1-12а).

Найактивнішими у обговоренні та висловленні власних думок були: Ростислав Березюк (група ТІ-1-1), Крістіна Івашура (група ГС-1-10а), Каріна Князь (група ГС-2-7), Влада Мильнікова (група ТІ-1-9), Олександр Звєков (група ЕЛ-1-3), Олександр Волочай (група ЕЛ-1-3) та Антон Кононенко (група ЕЛ-1-3). Також їх доповнювали студенти групи ГС-3-4 Анастасія Широбокова і Ростислав Кравченко.

Загалом зустріч видалася активною, продуктивною та по-своєму домашньою. Всі на мить відволіклися від важкої ситуації в Україні і поринули у спогади дитинства, обговорили святкування і подарували один одному позитивні емоції.

Опублікований: 25-04-2022
Читайте також:
Обговорюємо академічну доброчесність англійською

Дотриманню академічної доброчесності учасниками освітнього процесу в нашому університеті приділяється велика увага. Кожний навчальний рік починається із низки заходів, спрямованих на визначення рівня поінформованості та заповнення існуючих прогалин, у першу чергу, здобувачів освіти у питаннях академічної доброчесності. Цього року традиційний Тижде...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Обговорюємо академічну доброчесність англійською 18 жовтня 2022

OPEN DAY BTEC: чому бути біотехнологом завжди актуально?

Обирати своє життєве покликання завжди важко, у розмаїтті освітніх пропозицій вишів легко розгубитися. Тому, колектив факультету біотехнології та екологічного контролю організував OPEN DAY, щоб ознайомити майбутніх вступників із актуальними професіями майбутнього. Розпочала зустріч, яка відбулася 10 лютого 2024 року, деканка факультету Наталія Гре...

ЧИТАТИ ДАЛІ

OPEN DAY BTEC: чому бути біотехнологом завжди актуально? 13 лютого 2024

Заняття студентського науково-дослідного гуртка «Мехатроніка та робототехніка» відбулося в навчальному центрі компанії «Фесто»

У новому році на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки продовжив роботу студентський науково-дослідний гурток «Мехатроніка та робототехніка» під керівництвом професора Миколи Якимчука та асистента Ольги Горчакової. Перше заняття гуртка відбулося в навчальному центрі компанії «Фесто» на новітніх мехатронних модулях, які компанія завезла в Укра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Заняття студентського науково-дослідного гуртка «Мехатроніка та робототехніка» відбулося в навчальному центрі компанії «Фесто» 28 січня 2020

Новітні технології студентам від провідних виробників

Кафедра автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління отримала новий стенд  «Smart Vibration Sensing» від компанії «Advantech». Цей  стенд дає можливість побудувати систему вібродіагностики двигунів без використання провідного підключення, оскільки використовується мережна технологія LoRaWan. Стенд оснащений датчиком вібрації Advantech...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новітні технології студентам від провідних виробників 23 січня 2020