Н У Х Т

Англомовний захід до Великодня на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

25 квітня 2022

Англомовний захід до Великодня на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

22 квітня відбувся захід до Великодня, проведений викладачкою кафедри іноземних мов професійного спрямування Вікторією Лебідь разом зі здобувачами наших навчально-наукових інститутів та факультетів. Не зважаючи на ситуацію, студенти охоче давали відповіді на різні запитання, обговорювали традиції свята, основні страви, історію походження та особисту підготовку до нього.

Так, наприклад, на питання «Що таке Великдень? Історія, символіка свята? Чи важливіший Великдень за Різдво? Які традиційні великодні страви є у вашій країні? Як люди готуються до Великодня? Чи існують якісь особливі ритуали, які виконуються безпосередньо перед або після Великодня?» детально дали відповідь Даніїл Тімошин (група ГС-2-7), Кирило Русаков (група ТІ-1-9), Каріна Войта (група ГС-2-7) та Павло Щепащенко (група ХМ-1-4).

Цікаві матеріали про Попельну середу, Страсну п’ятницю та Велику суботу представили Анна Грицина (група ГС-1-10а) та Аліна Демах (група ХЕ-1-10).

Найбільш обговорюваним стало питання «Чи чули ви про якісь цікаві Великодні звичаї в інших країнах?». Свої роботи презентували Злата Присяжнюк (група ТІ-1-9), Ольга Жерибор (група ТІ-1-2) та Олена Удод (група ТУ-1-12а).

Найактивнішими у обговоренні та висловленні власних думок були: Ростислав Березюк (група ТІ-1-1), Крістіна Івашура (група ГС-1-10а), Каріна Князь (група ГС-2-7), Влада Мильнікова (група ТІ-1-9), Олександр Звєков (група ЕЛ-1-3), Олександр Волочай (група ЕЛ-1-3) та Антон Кононенко (група ЕЛ-1-3). Також їх доповнювали студенти групи ГС-3-4 Анастасія Широбокова і Ростислав Кравченко.

Загалом зустріч видалася активною, продуктивною та по-своєму домашньою. Всі на мить відволіклися від важкої ситуації в Україні і поринули у спогади дитинства, обговорили святкування і подарували один одному позитивні емоції.

Опублікований: 25-04-2022
Читайте також:
Новорічна атмосфера на кафедрі маркетингу

Студенти-маркетологи на практиці втілювали теорію рекламних комунікацій, використовуючи контент новорічної тематики. Все почалося з конкурсу «Новорічна прикраса», в якому студентам пропонувалося власноруч створити або забрендувати святкову іграшку в кафедральні кольори або декорувати логотип кафедри під різдвяний мотив. Студенти досить активно взял...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новорічна атмосфера на кафедрі маркетингу 29 грудня 2017

Про усі нюанси свого навчання дізналися першокурсники-екологи

15 вересня відбулася зустріч гарантки бакалаврської освітньо-професійної програми «Екологія» Оксани Ничик з першокурсниками, які вступили на навчання у 2025 році. Зустріч розпочалася з теплих привітань і побажань успішного старту. Викладачка наголосила, що студентські роки – це не лише лекції та заліки, а й час для самореалізації, пошуку себе та у...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про усі нюанси свого навчання дізналися першокурсники-екологи 16 вересня 2025

Перші охоронні документи – хвилююча мить для науковця!

Наукові дослідження й винаходи, що їх вінчають, давно стали візитівкою нашого колективу. Не припиняється ця діяльність і під час карантину. Наш університет протягом останніх десятиліть впевнено лідирує серед закладів вищої освіти країни за кількістю отриманих охоронних документів – патентів на винаходи та корисні моделі. І ось до винахідницької ск...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перші охоронні документи – хвилююча мить для науковця! 12 травня 2020

Вебінар щодо програм безпеки харчової продукції у закладах ресторанного господарства відвідали викладачі

15 листопада 2022 р. Національною асоціацією ресторанів США був організований вебінар «Харчова безпека кожного дня» (Food Safety Every Day), присвячений посиленню програм безпеки харчової продукції у закладах ресторанного господарства. Спікерами заходу виступили віце-президент із безпеки харчових продуктів компанії Steritech Кріс Бойлз і менеджерка...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вебінар щодо програм безпеки харчової продукції у закладах ресторанного господарства відвідали викладачі 16 листопада 2022