Н У Х Т

Бакалаври-експерти відвідали виробництво м’ясо-ковбасних виробів

08 грудня 2023

Бакалаври-експерти відвідали виробництво м’ясо-ковбасних виробів

Викладачі кафедри експертизи харчових продуктів Вікторія Кійко та Богдан Пащенко в межах викладання навчальної дисципліни «Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 2. НАССР і системи управління безпечністю харчової продукції» провели виїзне практичне заняття для здобувачів групи ХЕ-4-12 освітнього ступеня «Бакалавр», освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» в умовах підприємства ТОВ «Соснівський Продукт».

Практичне заняття дало змогу здобувачам освіти закріпити отримані теоретичні знання про технологію виготовлення м’ясо-ковбасних виробів, ознайомитися зі сучасним обладнанням та організацією виробничого процесу, яке використовується на ТОВ «Соснівський Продукт» та наочно дослідити виконання належних практик виробництва і реалізації системи НАССР.

Під час дегустації готових виробів здобувачі мали змогу оцінити м’ясо-ковбасні вироби за органолептичними показниками та обговорити шляхи впровадження, забезпечення, моніторингу та перевірки системи управління безпечністю харчової продукції для м’ясних виробів.

Колектив кафедри експертизи харчових продуктів висловлює подяку керівництву ТОВ «Соснівський Продукт» за можливість проведення виїзного практичного заняття в умовах підприємства з виробництва м’ясо-ковбасних виробів та отримання унікальної нагоди дізнатися про останні тенденції розвитку цієї сфери харчової галузі.

Опублікований: 08-12-2023
Читайте також:
Фінішували захисти бакалаврських робіт студентами кафедри біотехнології і мікробіології

З 11 по 19 червня на кафедрі біотехнології і мікробіології (БТМ) відбулися захисти дипломних бакалаврських проектів студентів денної форми навчання за напрямом підготовки «Біотехнологія». Екзаменаційну комісію очолювала завідувач кафедри БТМ, професор Тетяна Пирог. У складі комісії були доценти кафедри: Вікторія Красінько, Оксана Скроцька, Юрій Пе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фінішували захисти бакалаврських робіт студентами кафедри біотехнології і мікробіології 21 червня 2018

Практикантів-біотехнологів зустрічає ФФ «Дарниця»…

Фармацевтична фірма «Дарниця» відкрила свої двері для проходження практики студентами IV-го курсу кафедри біотехнології і мікробіології факультету біотехнології та екологічного контролю. Вони отримали нагоду потрапити у справжнісіньке царство виробництва ліків. Зустріла студентів працівник фірми Ольга Лаврик. Вона розповіла історію фірми «Дарниця»...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практикантів-біотехнологів зустрічає ФФ «Дарниця»… 26 січня 2018

Наші здобувачі – серед переможців проєкту «Ігри Заводів 8.0»

Команда «NUFT-STEM-G9» від кафедри мехатроніки та пакувальної техніки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого здобула перемогу в проєкті «Ігри Заводів 8.0» серед 44 команд найкращих ЗВО України, продемонструвавши теоретичні знання, практичні навички та згуртованість. Наша команда, яку представляли магістранти і бак...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші здобувачі – серед переможців проєкту «Ігри Заводів 8.0» 18 листопада 2024

Нові напрями співпраці зі стейкхолдерами

Днями відбулося підписання договору про співробітництво з Веган Кафе «Loving Hut». Ректор університету, професор Олександр Шевченко, завідувачка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професорка Олександра Нєміріч і доцентка цієї ж кафедри, гарантка магістерської освітньої програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові напрями співпраці зі стейкхолдерами 11 грудня 2024