Н У Х Т

Бакалаври-експерти відвідали виробництво м’ясо-ковбасних виробів

08 грудня 2023

Бакалаври-експерти відвідали виробництво м’ясо-ковбасних виробів

Викладачі кафедри експертизи харчових продуктів Вікторія Кійко та Богдан Пащенко в межах викладання навчальної дисципліни «Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 2. НАССР і системи управління безпечністю харчової продукції» провели виїзне практичне заняття для здобувачів групи ХЕ-4-12 освітнього ступеня «Бакалавр», освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» в умовах підприємства ТОВ «Соснівський Продукт».

Практичне заняття дало змогу здобувачам освіти закріпити отримані теоретичні знання про технологію виготовлення м’ясо-ковбасних виробів, ознайомитися зі сучасним обладнанням та організацією виробничого процесу, яке використовується на ТОВ «Соснівський Продукт» та наочно дослідити виконання належних практик виробництва і реалізації системи НАССР.

Під час дегустації готових виробів здобувачі мали змогу оцінити м’ясо-ковбасні вироби за органолептичними показниками та обговорити шляхи впровадження, забезпечення, моніторингу та перевірки системи управління безпечністю харчової продукції для м’ясних виробів.

Колектив кафедри експертизи харчових продуктів висловлює подяку керівництву ТОВ «Соснівський Продукт» за можливість проведення виїзного практичного заняття в умовах підприємства з виробництва м’ясо-ковбасних виробів та отримання унікальної нагоди дізнатися про останні тенденції розвитку цієї сфери харчової галузі.

Опублікований: 08-12-2023
Читайте також:
Практичні навички від зовнішнього стейкхолдера – викладачам і здобувачам освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»

На кафедрі експертизи харчових продуктів за ініціативи гарантки освітньої бакалаврської програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції», відповідальної за методичну роботу кафедри, доцентки Світлани Усатюк відбувся методичний семінар «План управління небезпечними факторами (план HACCP/ОПРП): практичні навички системи менеджменту ха...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні навички від зовнішнього стейкхолдера – викладачам і здобувачам освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 12 червня 2024

Традиції здорових харчових звичок довголіття

В університеті за ініціативи та підтримки ректора Олександра Шевченка та голови київської міської організації Науково-технічного товариства харчової промисловості України Юрія Задніпряного відбувся спільний захід кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції та проєкту «Здорове харчування від дитинства до довголіття: комплексний підхід» із...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Традиції здорових харчових звичок довголіття 30 червня 2025

Студенти-бакалаври кафедри технології молока і молочних продуктів взяли участь у LactalisHackathonUA2019

6 квітня студенти групи МО-4-2 взяли участь у першому всеукраїнському хакатоні, організованому представником молочної галузі – компанією «Lactalis» в Україні. Студенти у командах вирішували поставлені підприємствами завдання, брали участь у брейн-штормах і працювали над бізнес-кейсами. Під кінець заходу студенти презентували учасникам і топ-менед...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти-бакалаври кафедри технології молока і молочних продуктів взяли участь у LactalisHackathonUA2019 08 квітня 2019

Таємниці аптечної справи: біотехнологи занурюються в історію фармацевтики

Аптекарі завжди були на передовій наукових і медичних інновацій. Проте, не завжди аптекарська справа була такою, як ми її знаємо зараз. Щоб детальніше дізнатися про особливості роботи фармацевтів, починаючи з 13 століття, здобувачка освітньо-наукового ступеня «доктор філософії» кафедри біотехнології і мікробіології Ірина Ковшар вирішила відвідати а...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Таємниці аптечної справи: біотехнологи занурюються в історію фармацевтики 10 вересня 2024