Викладачі кафедри експертизи харчових продуктів Вікторія Кійко та Богдан Пащенко в межах викладання навчальної дисципліни «Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 2. НАССР і системи управління безпечністю харчової продукції» провели виїзне практичне заняття для здобувачів групи ХЕ-4-12 освітнього ступеня «Бакалавр», освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» в умовах підприємства ТОВ «Соснівський Продукт».
Практичне заняття дало змогу здобувачам освіти закріпити отримані теоретичні знання про технологію виготовлення м’ясо-ковбасних виробів, ознайомитися зі сучасним обладнанням та організацією виробничого процесу, яке використовується на ТОВ «Соснівський Продукт» та наочно дослідити виконання належних практик виробництва і реалізації системи НАССР.
Під час дегустації готових виробів здобувачі мали змогу оцінити м’ясо-ковбасні вироби за органолептичними показниками та обговорити шляхи впровадження, забезпечення, моніторингу та перевірки системи управління безпечністю харчової продукції для м’ясних виробів.
Колектив кафедри експертизи харчових продуктів висловлює подяку керівництву ТОВ «Соснівський Продукт» за можливість проведення виїзного практичного заняття в умовах підприємства з виробництва м’ясо-ковбасних виробів та отримання унікальної нагоди дізнатися про останні тенденції розвитку цієї сфери харчової галузі.