Н У Х Т

Бакалаври-експерти відвідали виробництво м’ясо-ковбасних виробів

08 грудня 2023

Бакалаври-експерти відвідали виробництво м’ясо-ковбасних виробів

Викладачі кафедри експертизи харчових продуктів Вікторія Кійко та Богдан Пащенко в межах викладання навчальної дисципліни «Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 2. НАССР і системи управління безпечністю харчової продукції» провели виїзне практичне заняття для здобувачів групи ХЕ-4-12 освітнього ступеня «Бакалавр», освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» в умовах підприємства ТОВ «Соснівський Продукт».

Практичне заняття дало змогу здобувачам освіти закріпити отримані теоретичні знання про технологію виготовлення м’ясо-ковбасних виробів, ознайомитися зі сучасним обладнанням та організацією виробничого процесу, яке використовується на ТОВ «Соснівський Продукт» та наочно дослідити виконання належних практик виробництва і реалізації системи НАССР.

Під час дегустації готових виробів здобувачі мали змогу оцінити м’ясо-ковбасні вироби за органолептичними показниками та обговорити шляхи впровадження, забезпечення, моніторингу та перевірки системи управління безпечністю харчової продукції для м’ясних виробів.

Колектив кафедри експертизи харчових продуктів висловлює подяку керівництву ТОВ «Соснівський Продукт» за можливість проведення виїзного практичного заняття в умовах підприємства з виробництва м’ясо-ковбасних виробів та отримання унікальної нагоди дізнатися про останні тенденції розвитку цієї сфери харчової галузі.

Опублікований: 08-12-2023
Читайте також:
ERASMUS+ дарує широкі можливості: стажування викладачки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів у Польщі

Доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Анастасія Шевченко пройшла стажування за програмою академічної мобільності викладачів ERASMUS+ в Uniwersytet Rzeszowski (м. Жешув, Польща). Метою академічної мобільності був обмін досвідом щодо методів викладання, питань інтернаціоналізації вищої освіти та культурної інтеграції на...

ЧИТАТИ ДАЛІ

ERASMUS+ дарує широкі можливості: стажування викладачки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів у Польщі 28 грудня 2023

НУХТ на Всеукраїнському тижні харчових технологій-2023

Участь у галузевих виставкових заходах – ідеальна можливість для демонстрації навчального і наукового потенціалу колективу університету та прекрасний інструмент для започаткування й розвитку співпраці зі стейкхолдерами-виробничниками. Тим більше, коли мова йде про виставки такого рівня як «INPRODMASH», «UPAKOVKA», «SWEETS UKRAINE» та «BAKERY UKRAIN...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ на Всеукраїнському тижні харчових технологій-2023 20 вересня 2023

Скіли крутого комунікатора від Корпорації «Артеріум»

У межах дисципліни «Ділова комунікативність» для студентів-біотехнологів третього курсу було проведено тренінг із побудови ефективної комунікації. Захід організували у співпраці з фармацевтичною компанією «Корпорація Артеріум». Тренінг провела керівниця навчальних проєктів компанії «Триглав Інтернешнл» (партнера АТ «Артеріум») Тетяна Ковтонюк. Лек...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Скіли крутого комунікатора від Корпорації «Артеріум» 31 жовтня 2022

Кафедра теплоенергетики та холодильної техніки розвиває співпрацю з МХП

25 вересня 2024 року кафедру теплоенергетики та холодильної техніки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого відвідала фахівчиня з навчання, оцінювання та розвитку персоналу компанії МХП Валентина Зірка. Гостя зустрілася з гарантом бакалаврської освітньо-професійної програми «Холодильні техніка та технології», доцен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра теплоенергетики та холодильної техніки розвиває співпрацю з МХП 26 вересня 2024