Н У Х Т

Аспекти національно-патріотичного виховання молоді з позицій сьогодення обговорили у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ

28 листопада 2018

Аспекти національно-патріотичного виховання молоді з позицій сьогодення обговорили у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулося засідання методичного об’єднання заступників директорів з виховної роботи ЗВО І-ІІ рівнів акредитації Сумської області. Обговорювалася тема «Аспекти національно-патріотичного виховання молоді з позицій сьогодення».

Членів поважного зібрання привітав директор коледжу Юрій Барилюк. У ході засідання були заслухані та обговорені доповіді: «Виховання бережливого ставлення до природи - важливий аспект національно-патріотичного виховання молоді» (Світлана Яценко, викладач природничих дисциплін Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ);

«Науково-пошукова робота в системі національного виховання»( Людмила Коваленко, кандидат історичних наук, викладач суспільних дисциплін Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ); «Роль бібліотеки у вихованні патріота України» (Алла Паутова, завідувач бібліотеки Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ).

Гості коледжу оглянули навчально-матеріальну базу навчального закладу, ознайомилися зі спеціальностями, за якими здійснюється підготовка майбутніх фахівців.

Програму заходів завершила вистава за п’єсою М.Старицького «Сорочинський ярмарок» у виконанні драматичного гуртка коледжу.

Члени методичного об’єднання дали високу оцінку організації виховної роботи у Сумському коледжі нашого університету.

 

Опублікований: 28-11-2018
Читайте також:
Оригінальні рішення здобувачів закріплюються патентами України

Наші здобувачі освіти успішно опановують обрані освітньо-професійні програми. При цьому вони застосовують здобуті знання для пошуку креативних рішень, розроблення по-справжньому корисних продуктів. І не забувають закріпити свої авторські права відповідними документами. Магістрант Іван Салига разом із командою вчених кафедри машин і апаратів харчов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Оригінальні рішення здобувачів закріплюються патентами України 08 січня 2024

Майстер-класи від експертів – ключ до вдосконалення професійної підготовки та підвищення ефективності навчального процесу

Співпраця викладачів закладів вищої освіти та експертів із багаторічним досвідом створює передумови для ведення навчального процесу, орієнтованого на майбутню професійну діяльність здобувачів освіти. Таке партнерство забезпечує інтеграцію теоретичних знань із практичними компетенціями, що є визначальним чинником формування конкурентоспроможності ви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-класи від експертів – ключ до вдосконалення професійної підготовки та підвищення ефективності навчального процесу 26 листопада 2024

Викладачки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів працюють у складі екзаменаційних комісій у філіях НУХТ

8-9 лютого 2024 року у Кам’янець-Подільській філії НУХТ відбулися захисти кваліфікаційних бакалаврських робіт здобувачів вищої освіти заочної форми навчання освітнього ступеня «Бакалавр», які навчалися за спеціальністю 181 «Харчові технології». До складу екзаменаційної комісії увійшли доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських вир...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів працюють у складі екзаменаційних комісій у філіях НУХТ 12 лютого 2024

Інтегровані стратегії протидії терористичним актам у міському середовищі напрацьовують наші науковці

21 червня 2023 року доцентка кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Мельник, завідувачка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олександра Нєміріч і професор цієї ж кафедри Олег Кузьмін взяли участь у науковому форумі «Протидія терористичним актам у міському середовищі», що у змішаному форматі відбувся в Українському державном...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інтегровані стратегії протидії терористичним актам у міському середовищі напрацьовують наші науковці 22 червня 2023