Н У Х Т

Аспекти національно-патріотичного виховання молоді з позицій сьогодення обговорили у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ

28 листопада 2018

Аспекти національно-патріотичного виховання молоді з позицій сьогодення обговорили у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулося засідання методичного об’єднання заступників директорів з виховної роботи ЗВО І-ІІ рівнів акредитації Сумської області. Обговорювалася тема «Аспекти національно-патріотичного виховання молоді з позицій сьогодення».

Членів поважного зібрання привітав директор коледжу Юрій Барилюк. У ході засідання були заслухані та обговорені доповіді: «Виховання бережливого ставлення до природи - важливий аспект національно-патріотичного виховання молоді» (Світлана Яценко, викладач природничих дисциплін Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ);

«Науково-пошукова робота в системі національного виховання»( Людмила Коваленко, кандидат історичних наук, викладач суспільних дисциплін Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ); «Роль бібліотеки у вихованні патріота України» (Алла Паутова, завідувач бібліотеки Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ).

Гості коледжу оглянули навчально-матеріальну базу навчального закладу, ознайомилися зі спеціальностями, за якими здійснюється підготовка майбутніх фахівців.

Програму заходів завершила вистава за п’єсою М.Старицького «Сорочинський ярмарок» у виконанні драматичного гуртка коледжу.

Члени методичного об’єднання дали високу оцінку організації виховної роботи у Сумському коледжі нашого університету.

 

Опублікований: 28-11-2018
Читайте також:
Біль кримськотатарського народу – наш спільний біль!

На кафедрі гуманітарних дисциплін було вшановано День пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу. Викладачі кафедри зі здобувачами різних факультетів та інститутів провели тематичні бесіди щодо цієї трагічної події. Професорка Надія Левицька наголосила на тому, що депортація близько 400 000 кримських татар, була цілеспрямованою акцією, влаш...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біль кримськотатарського народу – наш спільний біль! 22 травня 2023

В університеті розпочалося приймання заяв до магістратури в межах додаткового набору!

Сьогодні в нашому університеті розпочалося приймання заяв і документів від вступників для участі у конкурсному відборі до магістратури на контракт в межах додаткового набору. Заяви подаються вступниками через особисті електронні кабінети на сайті https://vstup.edbo.gov.ua/ Рейтингові списки вступників із зазначенням рекомендованих до зарахування н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті розпочалося приймання заяв до магістратури в межах додаткового набору! 18 вересня 2025

Дебют теоретичних досліджень першокурсників

Нещодавно першокурсники спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» уперше представили результати своїх теоретичних наукових досліджень у межах індивідуального завдання з дисципліни «Біологія клітини». Захист робіт став для здобувачів освіти не лише став важливою складовою семестрової роботи та підсумком багатоетапного процесу, що включав по...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дебют теоретичних досліджень першокурсників 10 червня 2025

Як буде розвиватися ресторанний бізнес у 2023 році дізналися викладачі кафедри готельно-ресторанної справи

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи відвідали онлайн-вебінар «Як буде розвиватися ресторанний бізнес у 2023? Тенденції та прогнози» від компанії Poster. Спікерка заходу – експертка ресторанного бізнесу, засновниця аналітичного центру «Ресторани України» Ольга Насонова. Фахівчиня навела аналітичні дані щодо стану ресторанного бізнесу в д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як буде розвиватися ресторанний бізнес у 2023 році дізналися викладачі кафедри готельно-ресторанної справи 17 лютого 2023