Н У Х Т

Аспекти національно-патріотичного виховання молоді з позицій сьогодення обговорили у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ

28 листопада 2018

Аспекти національно-патріотичного виховання молоді з позицій сьогодення обговорили у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулося засідання методичного об’єднання заступників директорів з виховної роботи ЗВО І-ІІ рівнів акредитації Сумської області. Обговорювалася тема «Аспекти національно-патріотичного виховання молоді з позицій сьогодення».

Членів поважного зібрання привітав директор коледжу Юрій Барилюк. У ході засідання були заслухані та обговорені доповіді: «Виховання бережливого ставлення до природи - важливий аспект національно-патріотичного виховання молоді» (Світлана Яценко, викладач природничих дисциплін Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ);

«Науково-пошукова робота в системі національного виховання»( Людмила Коваленко, кандидат історичних наук, викладач суспільних дисциплін Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ); «Роль бібліотеки у вихованні патріота України» (Алла Паутова, завідувач бібліотеки Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ).

Гості коледжу оглянули навчально-матеріальну базу навчального закладу, ознайомилися зі спеціальностями, за якими здійснюється підготовка майбутніх фахівців.

Програму заходів завершила вистава за п’єсою М.Старицького «Сорочинський ярмарок» у виконанні драматичного гуртка коледжу.

Члени методичного об’єднання дали високу оцінку організації виховної роботи у Сумському коледжі нашого університету.

 

Опублікований: 28-11-2018
Читайте також:
Академічна мобільність здобувачок кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Другий рік поспіль здобувачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства в рамках академічної мобільності Еразмус+ навчаються в Університеті Гайзенхайма (Німеччина). Цього року на навчання вирушили студентки третього та другого курсу Анастасія Похиленко і Злата Присяжнюк. Вони вже закінчують перший семестр навчання на програмі «Internat...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Академічна мобільність здобувачок кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 27 лютого 2023

Зі сучасними тенденціями здорового харчування знайомилися студенти кафедри готельно-ресторанної справи

Асистент кафедри готельно-ресторанної справи Олена Блощинська разом зі студентами 1 курсу англомовного проекту спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» відвідали Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки IFFIP 2018. Актуальність заходу обумовлена необхідністю стрімкого розвитку виробництва харчових продуктів, покращення їх якості ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зі сучасними тенденціями здорового харчування знайомилися студенти кафедри готельно-ресторанної справи 23 квітня 2018

На кафедрі експертизи харчових продуктів стало на одного кандидата технічних наук більше

29 грудня 2017 року на засіданні спеціалізованої вченої ради К 35.840.02 Львівського торговельно-економічного університету відбувся захист дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук асистента кафедри експертизи харчових продуктів нашого університету Анастасії Чорної за спеціальністю 05.18.15 - товарознавство харчових продукті...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі експертизи харчових продуктів стало на одного кандидата технічних наук більше 20 січня 2018

Профорієнтаційна зустріч на факультеті біотехнології та екологічного контролю

Кожній молодій людині дуже важливо не схибити під час вибору свого майбутнього. Адже від правильності такого вибору часто залежить її доля: професія до душі приносить задоволення та відчуття щастя і навпаки: ненависна робота призводить до стресів і не дозволяє реалізуватись. Найважливішим завданням профорієнтаційної роботи є інформування майбутніх...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційна зустріч на факультеті біотехнології та екологічного контролю 06 березня 2023