Н У Х Т

Майстер-клас з технології фірмового штруделя від пекаря-концептуаліста для майбутніх вступників

13 травня 2019

Майстер-клас з технології фірмового штруделя від пекаря-концептуаліста для майбутніх вступників

11 травня 2019 р. на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу відбувся професійно-орієнтований майстер-клас у рамках Дня відкритих дверей.

Цього разу майбутніх вступників, які завітали до університету, познайомив із технологією штруделя Сергій Сапицький, випускник факультету і пекар-концептуаліст закладу ресторанного господарства «Львівські пляцки», першої міської пекарні штруделів і сирників. Під керівництвом штрудельмейстра наші гості вчилися готувати фірмовий яблучний штрудель за традиційним галицьким рецептом. Сергій дуже цікаво розповів історію найвідомішого і найсмачнішого десерту, а також відкрив кулінарні таємниці приготування. Пекар-концептуаліст продемонстрував справжнє штрудель-шоу з маневруванням тіста, що викликало неабиякий захват присутніх. Найбільш рішучі гості спробували себе на технологічних етапах формування найтоншого листового тіста, підготовки начинки, випікання, порціонування, а від дегустації солодких, хрустких і ароматних виробів не відмовився жодний учасник. Наші гості і, сподіваємося, майбутні студенти відчули себе цього дня рестораторами-кондитерами і професійними дегустаторами.

Смачний майстер-клас від штрудельмейстра проходив у приємній дружній атмосфері, сповненій професійних жартів пекаря і вражень від навчання в нашому університеті. А приємним завершенням заходу, звісно, крім дегустації, стало вручення сертифікатів учасникам.

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу вдячний талановитому випускнику Сергію Сапицькому за те, що надихає вступників обирати для здобуття вищої освіти наш університет.

Опублікований: 13-05-2019
Читайте також:
З приводу економічного майбутнього України мали нагоду подискутувати студенти й викладачі кафедри міжнародної економіки

Викладачі та аспіранти кафедри міжнародної економіки, а також магістранти і студенти спеціальності «Міжнародні економічні відносини» взяли участь у роботі конференції наукової молоді «Економічне майбутнє України», що проводилася Українською асоціацією Римського клубу спільно з Київським міжнародним економічним форумом (КМЕФ) 30 березня. Конференці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З приводу економічного майбутнього України мали нагоду подискутувати студенти й викладачі кафедри міжнародної економіки 03 квітня 2018

У Волинському коледжі нашого університету розпочалися державні атестації на здобуття ступеня «молодший спеціаліст»

З 23 січня 2017 року у Волинському коледжі нашого університету розпочалися державні атестації на здобуття ступеня «молодший спеціаліст». Для випускників – це надзвичайно важливий і відповідальний момент, адже вони перед державною екзаменаційною комісією підтвердили рівень здобутих у коледжі теоретичних знань, практичних умінь і готовність застосову...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Волинському коледжі нашого університету розпочалися державні атестації на здобуття ступеня «молодший спеціаліст» 24 січня 2017

Вагомі перемоги магістрантів кафедри експертизи харчових продуктів

У Національному університеті біоресурсів і природокористування України відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади із спеціалізації «Якість, стандартизація та сертифікація». Участь в олімпіаді взяли 18 закладів вищої освіти, які здійснюють підготовку фахівців з якості, стандартизації та сертифікації в Україні. Упродовж двох днів запекл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вагомі перемоги магістрантів кафедри експертизи харчових продуктів 24 квітня 2019

День Соборності у НУХТ

У навчально-науковому комплексі університету відзначили день Соборності України. В історії становлення незалежності і соборності України особливе місце займає 22 січня 1919 року, коли Директорія Української Народної Республіки проголосила Злуку усіх українських земель в єдину Українську державу. Саме цей день з’єднання Західноукраїнської Народної ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День Соборності у НУХТ 23 січня 2018