Н У Х Т

Майстер-клас з технології фірмового штруделя від пекаря-концептуаліста для майбутніх вступників

13 травня 2019

Майстер-клас з технології фірмового штруделя від пекаря-концептуаліста для майбутніх вступників

11 травня 2019 р. на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу відбувся професійно-орієнтований майстер-клас у рамках Дня відкритих дверей.

Цього разу майбутніх вступників, які завітали до університету, познайомив із технологією штруделя Сергій Сапицький, випускник факультету і пекар-концептуаліст закладу ресторанного господарства «Львівські пляцки», першої міської пекарні штруделів і сирників. Під керівництвом штрудельмейстра наші гості вчилися готувати фірмовий яблучний штрудель за традиційним галицьким рецептом. Сергій дуже цікаво розповів історію найвідомішого і найсмачнішого десерту, а також відкрив кулінарні таємниці приготування. Пекар-концептуаліст продемонстрував справжнє штрудель-шоу з маневруванням тіста, що викликало неабиякий захват присутніх. Найбільш рішучі гості спробували себе на технологічних етапах формування найтоншого листового тіста, підготовки начинки, випікання, порціонування, а від дегустації солодких, хрустких і ароматних виробів не відмовився жодний учасник. Наші гості і, сподіваємося, майбутні студенти відчули себе цього дня рестораторами-кондитерами і професійними дегустаторами.

Смачний майстер-клас від штрудельмейстра проходив у приємній дружній атмосфері, сповненій професійних жартів пекаря і вражень від навчання в нашому університеті. А приємним завершенням заходу, звісно, крім дегустації, стало вручення сертифікатів учасникам.

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу вдячний талановитому випускнику Сергію Сапицькому за те, що надихає вступників обирати для здобуття вищої освіти наш університет.

Опублікований: 13-05-2019
Читайте також:
ЗНО до магістратури: виші отримають тести у день іспиту

Матеріали для проведення єдиного вступного іспиту та єдиного фахового вступного випробування для осіб, які вступатимуть до магістратури і проходитимуть тестування у вишах, будуть надаватися Українським центром оцінювання якості освіти в день проведення тестування. За інформацією УЦОЯО, матеріали єдиного вступного іспиту будуть розміщені 11 липня 2...

ЧИТАТИ ДАЛІ

ЗНО до магістратури: виші отримають тести у день іспиту 06 липня 2018

Теоретичні знання практичними навичками закріплюють студенти-біотехнологи на ПАТ «Фармак»

Для студентів кафедри біотехнології та мікробіології настав час, коли реактори та трубопроводи, які вони щойно креслили на апаратурній схемі до курсового проекту, постають наяву. Час, коли все упорядковується в голові та стає на своє місце – технологічна та переддипломна практика. Оксані Росик, Катерині Солошенко, Максиму Танані, Віталію Гриненку ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Теоретичні знання практичними навичками закріплюють студенти-біотехнологи на ПАТ «Фармак» 23 січня 2019

Побачило світ нове видання для майбутніх фахівців харчової галузі

Вийшла друком монографія «Електрогідравлічний ефект в харчових технологіях», співавторами якої є співробітники НУХТ: завідувач Проблемної науково-дослідної лабораторії Андрій Маринін, доцент кафедри харчової хімії Інна Попова, доцент кафедри процесів і апаратів харчових виробництв Юлія Запорожець, а також доцент Національного університету біоресурс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Побачило світ нове видання для майбутніх фахівців харчової галузі 12 січня 2018

«Студентська весна» у Смілі

21 квітня  у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ відбулося щорічне свято «Студентська весна» -  звітний концерт юних талантів  - солістів вокальної студії «Шанс». Із великим задоволенням була прийнята присутніми вся концертна програма, сценарій якої був розроблений студентом групи МД15 Владиславом Чирвою, який виконував і авторські пісні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Студентська весна» у Смілі 23 квітня 2018