Оnline-стажування, що відбувалося з використанням zoom-конференції, пройшла доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Ольга Чернюшок. Найкращі спікери від Universitet Ekonomiczne w Krakowie поділилися польським досвідом, цікавою інформацією та яскравими презентаціями.
Стажування тривало з 4 по 29 травня 2020 року у вигляді лекцій, практичних і семінарських занять. Програма складалася з 3 модулів: « Вступ. Мобільність в освіті», «Європейська та польська система вищої освіти», «Освіта та дослідження в перехідному періоді. Нові та інноваційні методи навчання».
Прослухавши лекції іноземних колег, учасники стажування здобули нові теоретичні знання, опанували новітні методики викладання, засвоїли ІТ-інструменти в професійних презентаціях, дізналися про нові ІТ-технології для проведення занять.
Як результат роботи всі слухачі виконали залікову роботу на тему «Досвід застосування сучасних новітніх методик навчання у вищій школі» і отримали відповідний сертифікат.
Стажування було дуже корисним і цікавим!