Н У Х Т

Як реалізувати себе в HR-сфері у 2022 році – поради від HR-експертки

30 листопада 2021

Як реалізувати себе в HR-сфері у 2022 році – поради від HR-експертки

29 листопада 2021 року відбулася гостьова лекція «Як реалізувати себе в сфері HR у 2022 році» від експертки у сфері HR-консалтингу Катерини Негрій.

Лекція охопила серйозні питання для здобувачів освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр» освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу», пов’язані з пошуком роботи, стратегією індивідуального розвитку в професії.

Зокрема, розгляд актуальних професій у HR, затребуваних на ринку праці у 2022 році в розрізі: підбір та адаптація – Сорсер, Ресерчер, Рекрутер, Career Adviser; загальний функціонал HR – HR-менеджер, HR-generalist, People Partner, Training Manager, Event-менеджер, стратегічний HR – Head of HR, HRD, HR Business Partner, Employer Brand Manager, HR People Partner. Аналіз компетенцій для HR – Hard-skills і Soft-skills, потенційні можливості їхнього зростання. Як зробити кар’єру від рекрутера до HR-менеджера, від HR-менеджера до HR бізнес- партнера. Спікеркою були наведені безліч практичних ситуацій із власного досвіду, що завжди викликає зацікавленість у слухачів.

Фахівчиня наголосила, що професії в HR сьогодні є перспективними, мають високий рівень працевлаштування – на столичному ринку праці в день понад 2000 вакансій.

Як відзначили викладачі кафедри економіки праці та менеджменту, гостьові лекції від HR-практиків надихають здобувачів краще вчитися. Отже, викладачі і здобувачі щиро вдячні пані Катерині за лекцію, яка сприятиме покращенню навичок майбутніх ейчарів.

Опублікований: 30-11-2021
Читайте також:
Процес удосконалення освітньо-професійних програм триває

На кафедрі економіки праці та менеджменту відбулося чергове засідання проєктної групи освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, здобувачів 2-4 курсів освітнього ступеня «Бакалавр» денної і заочної форм навчання та стейкхолдерів ‒ HR-практиків для обговорення результатів локального моніторингу ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Процес удосконалення освітньо-професійних програм триває 25 січня 2023

Справжні кулінарні шедеври від викладачів і майстрів виробничого навчання Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ

Сьогодні в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету відбулася презентація авторських страв від викладачів і майстрів виробничого навчання кулінарного напряму. Основна мета заходу – продемонструвати прийоми та способи приготування страв, як зі звичайних інгредієнтів народжуються справжні кулінарні шедеври, гідн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Справжні кулінарні шедеври від викладачів і майстрів виробничого навчання Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ 23 квітня 2019

Майбутні гравці ринку успішно захистили бакалаврські роботи

Здобувачі бакалаврського ступеня спеціальності 075 «Маркетинг», освітньо-професійної програми «Маркетинг» захищаючи свої кваліфікаційні роботи, продемонстрували високий рівень професіоналізму, володіння hard і soft skills і, звісно, творчість та креативність, які завжди притаманні справжнім маркетологам. Тож, незабаром чекаємо на ринку крутих марк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майбутні гравці ринку успішно захистили бакалаврські роботи 27 червня 2024

Співпраця з роботодавцями продовжується

Освіта наразі є надважливою темою, яка потребує співпраці як між зовнішніми стейкхолдерами, так і внутрішніми учасниками освітнього процесу. Адже пандемія останніх років і війна корінним чином вплинули на підходи до реалізації освітнього процесу. Деякі здобувачі почали навчатися онлайн, але через відсутність електроенергії втратили можливість навч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Співпраця з роботодавцями продовжується 06 лютого 2023