Н У Х Т

Кафедра фінансів забезпечує найкращі умови для здобуття студентами знань і навичок

07 листопада 2022

Кафедра фінансів забезпечує найкращі умови для здобуття студентами знань і навичок

На кафедрі фінансів відбулася гостьова лекція, організована доценткою Світланою Бойко для здобувачів освітньої програми «Фінанси, банківська справа та страхування». Запрошена лекторка – провідна фахівчиня з визначення вартості дорожніх робіт, завідувачка відділу ДП «ДерждорНДІ» Юлія Бібик.

Гостьова лекція допомогла здобувачам-фінансистам 2 курсу краще опанувати тему «Фінанси будівництва» з дисципліни «Фінанси ІІ «Фінанси галузей економіки», а також була цікава іншим здобувачам і викладачам освітньої програми.

На лекції були розглянуті актуальні питання ціноутворення у будівництві у світлі реформ 2021-2022 рр., а також прикладні аспекти ціноутворення у будівництві із застосуванням сучасного програмного забезпечення та електронного документування. Особлива увага була приділена контролю за вартістю на всіх етапах будівництва.

Опублікований: 07-11-2022
Читайте також:
Вічна пам'ять

Відійшла у вічність Велика Людина –Анатолій Петрович Ладанюк З глибоким сумом і скорботою сповіщаємо, що 27 травня 2023 р., на 84-му році обірвалося життя заслуженого діяча науки і техніки України, доктора технічних наук, професора кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління Анатолія Петровича Ладанюка. А.П. Ладанюк у 1964 ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вічна пам'ять 28 травня 2023

Студенти кафедри технології  ресторанної і аюрведичної продукції знайомляться із закладами галузі

Студенти разом із асистентом кафедри технології  ресторанної і аюрведичної продукції Владленою Михайленко відвідали заклад ресторанного господарства «Пивна дума». Особливістю закладу є власна міні-пивоварня, де здійснюється приготування пива та реалізація його в цьому ж закладі й в інших закладах мережі. Майбутнім технологом прочитали лекцію по т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції знайомляться із закладами галузі 22 листопада 2018

«Курс уважного сировара» від біотехнолога НУХТ

Крафтове сироваріння стає популярним в Україні серед фермерів і поціновувачів сиру. Все більше господарів молочних ферм і невеликих господарств, користуючись досвідом європейських колег, намагаються не здавати молоко на заводи, а переробляти самостійно. Основним продуктом перероблення молока в даному випадку є сир. Для навчання охочих опанувати то...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Курс уважного сировара» від біотехнолога НУХТ 16 жовтня 2018

Німецький експерт прочитав лекцію для викладачів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася лекція за участю експерта з Німеччини, доктора природничих наук Martin Ehret. Темою цієї лекції була обрана проблема утворення гліцидилових ефірів та 3-монохлорпропандіолу у харчових продуктах. Більшу увагу експерт приділив питанню вмісту цих сполук у кондитерських виробах із в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Німецький експерт прочитав лекцію для викладачів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 31 травня 2021