Н У Х Т

Змістовне доповнення до професійної підготовки здобувачів

16 квітня 2025

Змістовне доповнення до професійної підготовки здобувачів

Здобувачі групи ХЕ-3-11 разом із своєю кураторкою, доценткою кафедри експертизи харчових продуктів Оксаною Мельник здійснили пізнавальну екскурсію до Національного музею медицини України, де ознайомилися з історією розвитку медичної науки в Україні – від найдавніших часів до сьогодення.

Унікальна експозиція музею включає історичні фотографії, старовинні книги, медичні інструменти, анатомічні препарати, лікарські засоби, а також різноманітне обладнання, яке використовувалося в лікувальній та аптечній практиці. Особливу цінність мають особисті речі видатних українських лікарів, що зберігаються в експозиції.

У музеї також представлені майстерно оформлені інтер’єри з портретними фігурами знаних учених і лікарів, які зробили значний внесок у розвиток медицини. Діорами, присвячені ключовим подіям та етапам становлення української медицини, дозволяють глибше відчути атмосферу минулих епох і усвідомити важливість медичної спадщини нашої держави.

Ця екскурсія стала не лише цікавою подією, а й змістовним доповненням до професійної підготовки здобувачів.

Опублікований: 16-04-2025
Читайте також:
Про законодавчі вимоги в сфері безпечності харчових продуктів здобувачам освітніх ступенів «Магістр» і «Доктор філософії» розповіла стейкхолдер

На запрошення завідувача кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимира Ковбаси керівниця відділу зовнішнього аудиту департаменту якості ТОВ «Сільпо-Фуд» Наталія Олексієнко прочитала лекцію «Законодавчі вимоги в сфері безпечності харчових продуктів. Програма НАССР» для магістрантів, що навчаються за спеціальностями «Технологі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про законодавчі вимоги в сфері безпечності харчових продуктів здобувачам освітніх ступенів «Магістр» і «Доктор філософії» розповіла стейкхолдер 13 жовтня 2020

Розпочався ІІ тур Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології

25 квітня розпочалося змагання кращих знавців біотехнології серед наукової молоді України. Для участі в олімпіаді були заявлені понад 50 претендентів із 16 вищих навчальних закладів України. На жаль, представники 2 ВНЗ не змогли взяти участь. Тому, в результаті, в змаганнях брали участь 45 учасників із 14 університетів, причому три з них були поза ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпочався ІІ тур Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології 25 квітня 2018

Викладачка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів оцінює випускові роботи бакалаврів у філіях НУХТ

19-20 лютого 2025 року у Кам’янець-Подільській філії НУХТ відбувся захист кваліфікаційних бакалаврських робіт здобувачів заочної форми здобуття вищої освіти зі спеціальності 181 «Харчові технології». Екзаменаційна комісія працювала у складі доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів НУХТ Наталії Фалендиш, в.о. директорки К...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів оцінює випускові роботи бакалаврів у філіях НУХТ 24 лютого 2025

Викладачі НУХТ долучаються до розроблення професійних стандартів

Викладачі кафедри теплоенергетики та холодильної техніки, доценти Володимир Бойко і Олексій Пилипенко 12 квітня взяли участь у першому засіданні робочої групи з розроблення проєкту професійного стандарту «Професіонал з енергетичного менеджменту». Професійний стандарт є важливою складовою в новій системі сертифікації фахівців і наповнення ринку дій...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі НУХТ долучаються до розроблення професійних стандартів 15 квітня 2024