Підтримуючи активну співпрацю з Львівським фаховим коледжем харчових технологій та бізнесу НУХТ, 25 вересня доценти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Оксана Топчій, Ольга Чернюшок та кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Роман Мукоїд, провели профорієнтаційну зустріч зі здобувачами та адміністрацією коледжу.
Старшокурсники дізналися про умови вступу та переваги навчання в університеті, зокрема про можливості академічної мобільності, міжнародної практики, дуальної форми здобуття освіти, а також про існуючі в Національному університеті харчових технологій сертифікатні програми.
Викладачі звернули увагу на комунікаційні канали НУХТ зі вступниками, де вони можуть дізнатися актуальну інформацію щодо вступної кампанії та заходів університету.
Вони щиро вдячні доцентці Аллі Петрині та адміністрації коледжу за сприяння у проведенні профорієнтаційної зустрічі, а випускників будуть раді бачити здобувачами університету!