Н У Х Т

Економічні тренди та сталий розвиток – тема гостьової лекції польської фахівчині

24 жовтня 2023

Економічні тренди та сталий розвиток – тема гостьової лекції польської фахівчині

Викладачі Навчально-наукового інституту економіки і управління раді були зустрічі на гостьовій лекції «Економічні тренди та сталий розвиток» із докторкою економічних наук, професоркою кафедри управління Економіко-гуманітарного університету Бельсько-гуманітарного університету в м. Бельсько-Бяла (Польща) Любов’ю Жаровою.

Зустріч минула насичено і цікаво, що підтверджує активність здобувачів освіти різних курсів економічних спеціальностей і викладачів. Спікерка приділила увагу питанням особливостей моделювання економічних процесів на макро- та мікро- рівнях, специфіці застосування відповідного софту, пояснила способи використання різних інформаційних систем для розв’язання аналітичних завдань.

Професорка кафедри економіки і права Оксана Гривківська і доцентка кафедри економіки праці та менеджменту Ліана Мазник разом із здобувачами освітньо-наукового ступеня «Доктор філософії» активно приєднались до дискусії щодо використання зазначених підходів у науковій роботі.

Викладачі і здобувачі освіти щиро вдячні Любові Жаровій за зустріч і змістовну лекцію й планують і далі співпрацювати та обговорювати актуальні теми.

Опублікований: 24-10-2023
Читайте також:
Відбулася урочиста посвята у студенти першокурсників факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Для цьогорічних першокурсників факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу історія студентського життя почалася 29 серпня в актовій залі університету з урочистої посвяти. Це приємне і водночас хвилююче свято не тільки для вчорашніх випускників шкіл і коледжів, але й для всього професорсько-викладацького складу факультету, за доброю тра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулася урочиста посвята у студенти першокурсників факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 29 серпня 2018

Кафедра готельно-ресторанної справи реалізовує принцип колегіальності з дотриманням вимог соціального дистанціювання

Самобутнє свято української культури День вишиванки єднає українців і колектив кафедри готельно-ресторанної справи. 21 травня відбулося онлайн-засідання кафедри на комунікаційній платформі Zoom. Під час відеовключення викладачі обговорили поточну успішність здобувачів денної форми навчання освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр», захисти курсових...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра готельно-ресторанної справи реалізовує принцип колегіальності з дотриманням вимог соціального дистанціювання 25 травня 2020

Тематична зустріч з академічної доброчесності зі здобувачами-екологами

На початку навчального року для здобувачів-екологів другого курсу була проведена тематична зустріч, присвячена академічної доброчесності. Її організатором стала доцентка кафедри фізики та професійної безпеки Аліна Сірик, яка є наставницею академічної групи ЕК-ІІ-5. Метою заходу було наголосити на важливості основних принципів академічної доброчесно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тематична зустріч з академічної доброчесності зі здобувачами-екологами 16 вересня 2024

Сучасні технічні рішення у сфері харчового машинобудування – здобувачам коледжів НУХТ

Доцент кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування Іван Миколів 25 листопада 2025 року прочитав онлайн-лекцію для здобувачів випускових курсів коледжів НУХТ. Викладач представив слухачам тему «Інноваційне технологічне обладнання для виготовлення харчової продукції», зосередивши увагу на сучасних тенденціях і технічних ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні технічні рішення у сфері харчового машинобудування – здобувачам коледжів НУХТ 27 листопада 2025