Н У Х Т

Актуальні проблеми виробництва та перероблення сировини, стандартизації і безпеки продовольства вирішують наші студенти

22 квітня 2019

Актуальні проблеми виробництва та перероблення сировини, стандартизації і безпеки продовольства вирішують наші студенти

17-18 квітня у Національному університеті біоресурсів і природокористування України працювала VIII Міжнародна науково-практична конференція вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства», де наш університет гідно представили молоді доповідачі-студенти Андрій Буров і Ірина Івченко (наукові керівники – доцент кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Олена Подобій і доцент кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв Ігор Житнецький).

Вони презентували свої доповіді у рамках секції «Процеси і обладнання виробництва та переробки продукції АПК». Глибина і ґрунтовність виступів наших студентів спонукали присутніх до активного обговорення. Наші молоді науковці вичерпно відповіли на всі запитання учасників конференції. Представлення їх досліджень справило неабияке враження на оргкомітет заходу, який відзначив наших студентів Дипломами І ступеня.

Опублікований: 22-04-2019
Читайте також:
Наукова студентська перемога на кафедрі експертизи харчових продуктів

Студентка 4 курсу спеціальності «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» Анастасія Божко (науковий керівник – к.т.н. Анастасія Чорна) виборола призове 3 місце на Міжнародному конкурсі наукових робіт «Black Sea Science». Цей конкурс щорічно проводиться на базі Одеської національної академії харчових технологій за підтримки Міністерст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукова студентська перемога на кафедрі експертизи харчових продуктів 14 квітня 2020

Сучасні тренди та орієнтири молочної промисловості: започатковуємо ще одну наукову традицію

Колективи наших випускових кафедр продовжують зміцнювати партнерські зв’язки з промисловістю і бізнесом, залучаючи фахівців-практиків до цікавих івентів і актуальних обговорень. 29 травня 2024 року кафедра технології молока і молочних продуктів зібрала у дружньому творчому колі виробників молочних продуктів, колег-освітян і науковців, щоб поспілку...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні тренди та орієнтири молочної промисловості: започатковуємо ще одну наукову традицію 31 травня 2024

Підписаний Меморандуму про співпрацю між університетом і Професійною асоціацією екологів України

З кожним роком розуміння того, що співпраця бізнесу та навчальних закладів має змінювати свій формат стає все актуальнішим. Доценти кафедри екологічної безпеки та охорони праці Оксана Салавор і Оксана Ничик взяли участь у підписанні Меморандуму про співпрацю між університетом і Професійною асоціацією екологів України (ПАЕУ). 19 вересня в Києві ко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підписаний Меморандуму про співпрацю між університетом і Професійною асоціацією екологів України 20 вересня 2019

Чи безпечно купувати готову випічку розповіла телеглядачам доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Знімальна група програми «Якісне життя» звернулася на кафедру технології ресторанної і аюрведичної продукції нашого університету із метою підготовки випуску на тему «Чи безпечно купувати готову випічку?». Роз’яснення щодо нормативних показників якості та безпечності пиріжків телевізійникам дала к.т.н., доцент кафедри Ірина Корецька. Програма вийш...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чи безпечно купувати готову випічку розповіла телеглядачам доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 21 квітня 2020