Н У Х Т

Актуальні проблеми виробництва та перероблення сировини, стандартизації і безпеки продовольства вирішують наші студенти

22 april 2019

Актуальні проблеми виробництва та перероблення сировини, стандартизації і безпеки продовольства вирішують наші студенти

17-18 квітня у Національному університеті біоресурсів і природокористування України працювала VIII Міжнародна науково-практична конференція вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства», де наш університет гідно представили молоді доповідачі-студенти Андрій Буров і Ірина Івченко (наукові керівники – доцент кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Олена Подобій і доцент кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв Ігор Житнецький).

Вони презентували свої доповіді у рамках секції «Процеси і обладнання виробництва та переробки продукції АПК». Глибина і ґрунтовність виступів наших студентів спонукали присутніх до активного обговорення. Наші молоді науковці вичерпно відповіли на всі запитання учасників конференції. Представлення їх досліджень справило неабияке враження на оргкомітет заходу, який відзначив наших студентів Дипломами І ступеня.

Published on: 22-04-2019
Read also:
Під час лабораторних робіт провести майстер-клас можливо!

Нещодавно для майбутніх випускників спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія» було проведене завершальне лабораторне заняття в рамках курсу «Хімія та технологія косметичних засобів», яке закарбувалося в пам’яті кожного студента. За ініціативи доцента кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів На...

READ YOURSELF

Під час лабораторних робіт провести майстер-клас можливо! 20 may 2019

Ресторатори діляться зі студентами спеціальності «Готельно-ресторанна справа» власним досвідом

Цей тиждень на кафедрі готельно-ресторанної справи став тижнем зустрічей із рестораторами. Лекцію для студентів 3 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» прочитав Рудольф Краєвський, засновник і бренд-шеф мережі закладів ресторанного господарства вегетаріанського спрямування «Vegano Hooligano Family», веган, лідер веган-спільноти і ор...

READ YOURSELF

Ресторатори діляться зі студентами спеціальності «Готельно-ресторанна справа» власним досвідом 19 april 2019

Відкрита нова лабораторія для занять зі спеціальності «Видавництво та поліграфія»

На кафедрі машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого відкрита нова лабораторія для проведення лекційних і практичних занять зі спеціальності «Видавництво та поліграфія». Лабораторія оснащена новою комп’ютерною технікою з усім необхідним програмним забезпеченням д...

READ YOURSELF

Відкрита нова лабораторія для занять зі спеціальності «Видавництво та поліграфія» 25 april 2019

Літня наукова практика наших міжнародників у Литві

Завідувачка кафедри міжнародної економіки, докторка економічних наук, професорка Світлана Гуткевич і здобувачка першого курсу магістерської програми «Міжнародна економіка» Валерія Гладкова з 4 липня по 28 серпня в рамках проєкту «Літня студентська наукова практика», організованого Дослідницькою радою Литви (RCL), проходять стажування на Каунаському...

READ YOURSELF

Літня наукова практика наших міжнародників у Литві 18 august 2023