Н У Х Т

AgriFood-інновації: викладачі НУХТ ознайомилися з можливостями для освіти, науки і бізнесу

15 травня 2025

AgriFood-інновації: викладачі НУХТ ознайомилися з можливостями для освіти, науки і бізнесу

13 травня 2025 року професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін та асистентка кафедри Марія Омельченко взяли участь у фаховому міжнародному воркшопі «Agri-Food Soft-landing Workshop», організованому Erasmus Centre for Entrepreneurship (Нідерланди).

Захід був присвячений аналізу сучасного стану та майбутніх тенденцій розвитку агрохарчового сектору в Європі. Учасники обговорили провідні вектори трансформації індустрії – від еволюції споживчого попиту до діджиталізації та біотехнологічних інновацій. Особливу увагу було приділено поточному стану і майбутнім трендам агрохарчової сфери; актуальним потребам ринку та можливостям зростання в агрофуді; освітнім і професійним напрямам розвитку, необхідним для успішної кар’єри в галузі; юридичним і нормативним аспектам інноваційної діяльності; ландшафту фінансування для агрохарчових стартапів і підприємств.

Під час воркшопу своїм досвідом поділилися лідери індустрії та успішні підприємці, зокрема: Юрій Петрук (AgriFood Consultant), Йоган Йоргенсен (Sweden FoodTech), Марина Охромієва (ТПП України), Брам Керссемакерс (Protein Port), Віра Воєводіна (EIT Food), Наталія Зуб (SproutDynamics), Марія Машковська (HEFT Systems), Сергій Дарда (Harvy Market) та Христина Бродич (InboxWine).

Платформа стала місцем живого міждисциплінарного діалогу, що поєднав експертів з інновацій, бізнесу, харчових технологій та освітніх структур. Учасники отримали практичні інсайти щодо стратегії виходу на ринок ЄС, залучення фінансування та інтеграції сталих рішень у виробничі та логістичні процеси агрохарчового сектору.

Наші викладачі висловлюють вдячність організаторам за можливість долучитися до обміну досвідом, що сприяє інтеграції української академічної спільноти у глобальний контекст інноваційної освіти та харчових технологій.

Опублікований: 15-05-2025
Читайте також:
Кібербезпеку у цифровому просторі опановують здобувачі освітньої програми «Цифрові бізнес-технології у підприємництві»

Здобувачі освітньої програми «Цифрові бізнес-технології у підприємництві» разом із завідувачкою кафедри економічної теорії, д.е.н., професоркою Інною Ситник відвідали семінар «Cybersecurity Seminar», присвячений кібербезпеці у цифровому просторі. Захід організували та провели Міжнародна фінансова корпорація (IFC) у співпраці з Державним секретаріа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кібербезпеку у цифровому просторі опановують здобувачі освітньої програми «Цифрові бізнес-технології у підприємництві» 11 березня 2024

Триває вступна кампанія у фахових коледжах НУХТ

У приймальних комісіях фахових коледжів нашого університету (нагадаємо, їх у складі навчально-наукового комплексу НУХТ 11 у різних регіонах України) кипить робота. Сьогодні, 13 липня, о 18:00 завершується подання заяв і документів від вступників на основі базової середньої освіти (після 9-ти класів). А 10 липня почалося прийняття заяв і документі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває вступна кампанія у фахових коледжах НУХТ 13 липня 2023

Гордість кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

Наші випускники неодноразово давали підстави своїм викладачам пишатися ними. І ще один привід для невимовної гордості дали нам випускники кафедри технології м`яса і м’ясних продуктів, сім’я Возняк. Христина і Тарас подарували автомобіль українськимм військовим. Машина поїхала на передову напакована необхідними речами та смаколиками для наших захис...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гордість кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 24 березня 2022

Квітневе засідання Кіноклубу

Квітневе засідання Movie Club кафедри іноземних мов професійного спрямування було присвячене визначній роботі відомого американського актора і режисера Мела Гібсона «Страсті Христові». Цей фільм був запропонований для обговорення студентам групи ТХ-4-6 під темою «Страсті Христові» – ціна вибору. Біблейські сюжети очима українців, поворотні моменти ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Квітневе засідання Кіноклубу 04 квітня 2024