Н У Х Т

AgriFood-інновації: викладачі НУХТ ознайомилися з можливостями для освіти, науки і бізнесу

15 травня 2025

AgriFood-інновації: викладачі НУХТ ознайомилися з можливостями для освіти, науки і бізнесу

13 травня 2025 року професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін та асистентка кафедри Марія Омельченко взяли участь у фаховому міжнародному воркшопі «Agri-Food Soft-landing Workshop», організованому Erasmus Centre for Entrepreneurship (Нідерланди).

Захід був присвячений аналізу сучасного стану та майбутніх тенденцій розвитку агрохарчового сектору в Європі. Учасники обговорили провідні вектори трансформації індустрії – від еволюції споживчого попиту до діджиталізації та біотехнологічних інновацій. Особливу увагу було приділено поточному стану і майбутнім трендам агрохарчової сфери; актуальним потребам ринку та можливостям зростання в агрофуді; освітнім і професійним напрямам розвитку, необхідним для успішної кар’єри в галузі; юридичним і нормативним аспектам інноваційної діяльності; ландшафту фінансування для агрохарчових стартапів і підприємств.

Під час воркшопу своїм досвідом поділилися лідери індустрії та успішні підприємці, зокрема: Юрій Петрук (AgriFood Consultant), Йоган Йоргенсен (Sweden FoodTech), Марина Охромієва (ТПП України), Брам Керссемакерс (Protein Port), Віра Воєводіна (EIT Food), Наталія Зуб (SproutDynamics), Марія Машковська (HEFT Systems), Сергій Дарда (Harvy Market) та Христина Бродич (InboxWine).

Платформа стала місцем живого міждисциплінарного діалогу, що поєднав експертів з інновацій, бізнесу, харчових технологій та освітніх структур. Учасники отримали практичні інсайти щодо стратегії виходу на ринок ЄС, залучення фінансування та інтеграції сталих рішень у виробничі та логістичні процеси агрохарчового сектору.

Наші викладачі висловлюють вдячність організаторам за можливість долучитися до обміну досвідом, що сприяє інтеграції української академічної спільноти у глобальний контекст інноваційної освіти та харчових технологій.

Опублікований: 15-05-2025
Читайте також:
Закордонне стажування викладачів кафедри готельно-ресторанної справи.

Науково-педагогічні працівники кафедри готельно-ресторанної справи прагнуть до безперервного навчання, підвищення кваліфікації та професійного розвитку.  Тож викладачки кафедри, доцентки Тетяна Іщенко та Олена Шидловська пройшли закордонне стажування з 5 липня по 20 серпня 2021 р. із організацією виїзного модуля 13-20 серпня у м. Варна (Республіка...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Закордонне стажування викладачів кафедри готельно-ресторанної справи. 04 жовтня 2021

Про контрольовані іноземні компанії на гостьовій лекції від фахівчинь Mazars Ukraine

25 квітня на кафедрі обліку і аудиту відбулася гостьова лекція «Контрольовані іноземні компанії» від Mazars Ukraine. Mazars – провідна міжнародна аудиторська, податкова та консалтингова фірма. Прочитали гостьову лекцію керівниця податкової практики Mazars Ольга Конюченко, яка має 17 років досвіду роботи із сферами ІТ, банками, індастрі, FMCG та ре...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про контрольовані іноземні компанії на гостьовій лекції від фахівчинь Mazars Ukraine 26 квітня 2024

Кафедра готельно-ресторанної справи розпочинає співпрацю з Національною ресторанною асоціацією України

27 жовтня у форматі відео-конференції відбулася зустріч представників Національної ресторанної асоціації України (НРАУ) та викладачів кафедри готельно-ресторанної справи. За ініціативи колективу кафедри між нашим університетом і асоціацією укладений меморандум про співпрацю. До складу НРАУ, яка об’єднує рестораторів з усієї країни, аби разом відст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра готельно-ресторанної справи розпочинає співпрацю з Національною ресторанною асоціацією України 31 жовтня 2022

Понад 200 здобувачів освіти різних рівнів нашого університету відзначені  за наукові досягнення

За досягнення високих результатів  у науковій діяльності та активну участь у 87 Міжнародній науковій конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті», згідно з наказом ректора № 54 від 29 квітня 2021 року понад 200 аспірантів і студентів нашого університету нагороджую...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Понад 200 здобувачів освіти різних рівнів нашого університету відзначені за наукові досягнення 30 квітня 2021