Н У Х Т

Мотиваційні листи: типова помилка

25 липня 2024

Мотиваційні листи: типова помилка

Шановні вступники!

У 2024 році усі ви маєте подавати мотиваційні листи, це – складова частина заяви на вступ. Перед тим, як його писати радимо уважно ознайомитися з вимогами до мотиваційного листа вступника до нашого університету.

Для написання гарного мотиваційного листа вам потрібно вибрати найважливішу інформацію, яка найкраще розкаже про ваші здібності, бачення свого майбутнього, зацікавленість у навчанні за обраною бакалаврською чи магістерською програмою, вмотивованість до навчання тощо.

Найпоширеніша помилка, з якою ми стикаємося, читаючи ваші мотиваційні листи – який класний університет і все у ньому.

Що очікує приймальна комісія – який класний ВИ, чому ВИ обрали саме цю освітню програму, ВАШІ очікування від навчання, перспективи працевлаштування (це і є мотивацією), чим ВИ можете бути корисним для університету, ВАШІ здібності, лідерські та інші позитивні якості, знання мови, ВАШІ здобутки та нагороди у будь який сферах (якщо є). Ви маєте заохотити нас прийняти саме ВАС, а не іншого вступника.

Пам’ятайте, під час перевірки мотиваційних листів експерти оцінюють не університет, а ВАС. Тож, пригадайте все найкраще про себе і напишіть класнючий мотиваційний лист! Бажаємо успіху!

Опублікований: 25-07-2024
Читайте також:
Прискіпливий вибір здобувачів-біотехнологів

Кінець навчального року – це не тільки нескінченні підсумкові модульні тести, захисти курсових і контрольних робіт, але й доробок на майбутнє. Прийшов час здобувачам обирати, граніт яких саме наук вони будуть «гризти» наступного навчального року. Днями гарантка освітньо-професійної програми «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, приро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Прискіпливий вибір здобувачів-біотехнологів 01 червня 2022

Здобувачі освіти застосовують здобуті знання на практиці

Здобувачі освіти відокремленого структурного підрозділу «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ» Максим Гуковський, Андрій Білас, Вероніка Притула, Христина Головата, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа», під керівництвом викладачки циклової комісії харчових технологій та готельно-...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі освіти застосовують здобуті знання на практиці 23 березня 2023

Профорієнтаційний листопад кафедри готельно-ресторанної справи

Профорієнтаційний листопад кафедри готельно-ресторанної справи – нові насичені корисною інформацією візити до освітніх закладів науково-педагогічних працівників і здобувачів освіти. Профорієнтатори з числа викладачів цього місяця – доцентка Ольга Дулька, старша викладачка Олена Тищенко, асистент і відповідальний за профорієнтаційну діяльність кафе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційний листопад кафедри готельно-ресторанної справи 02 грудня 2024