Н У Х Т

Магістри – випуск 2023!

27 березня 2023

Магістри – випуск 2023!

Вони чекали цього дня п'ять років. Точніше, вони ЙШЛИ до цього дня п’ять з половиною років, кожної хвилини наближаючи його своєю працею. Попри пандемію, локдауни, війну і обстріли. Вони пройшли крізь усе це заради дня, коли кожен із них матиме право називатись магістром.

22 березня 2023 року у актовій залі університету відбувся урочистий захід з нагоди вручення дипломів освітнього ступеня «Магістр» випускникам факультету біотехнології та екологічного контролю.

На початку урочистостей всі присутні вшанували хвилиною мовчання усіх тих, хто віддав життя за нас, за Україну. Пролунав гімн України.

На свято зібралися представники адміністрації, викладачі факультету, батьки та друзі випускників-студентів.

З вітальним словом до випускників звернулася деканка факультету Наталія Грегірчак, яка з теплом, проникливо продекламувала рядки відомого вірша української поетеси Ліни Костенко та закцентувала увагу на особливостях навчання під час воєнного стану. Очільниця факультету закликала примножувати здобуті в університеті знання, наполегливо працювати у досягненні нових вершин.

До привітань долучилися: завідувач кафедри біотехнології і мікробіології Віктор Стабніков та завідувач кафедри екологічної безпеки та охорони праці Ігор Якименко.

У церемонії вручення дипломів брали також участь заступник декана з навчальної роботи Юрій Резніченко та заступниця декана по роботі зі студентами Оксана Ничик.

За високі досягнення в навчанні, науково-дослідницькій роботі, активну участь у громадському та культурному житті університету і факультету, кращих випускників нагородили грамотами.

Зі словами вдячності від імені випускників виступили Ірина Ковшар та  Анна Мальцева. Вони щиро подякували викладачам, які докладали зусиль, щоб студенти отримали необхідні знання і навички, щоб стали професіоналами. Наголосили, що закінчення магістратури – важлива незабутня подія в житті студентів і їх родин; що знання, які були отримані у НУХТ є безцінними і допоможуть нам відбудовувати нашу незалежну Україну.

У святковому концерті брали участь талановиті здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр», а також випускники факультету.

Вітаємо випускників із успішним завершенням магістратури і бажаємо успіхів у втіленні мрій у реальність. Адже будь-яка мрія, якою вона б фантастичною не здавалася,обов’язково здійсниться, якщо за діло візьмуться справжні майстри. Бажаємо постійного професійного росту, реалізації своїх планів та корисно використати здобуті знання і навички! 

Опублікований: 27-03-2023
Читайте також:
Старт SMART-лекторію 2023-2024 на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки

На кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки за доброю традицією стартував SMART-лекторій 2023-2024. З першою лекцією виступив доктор технічних наук, професор, провідний науковий співробітник, дійсний член Академії технічних наук України, провідний аудитор Юрій Сухенко. Лекційні матеріали були пов’язані з темою «Філософія ISO 9001– фундамент впров...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Старт SMART-лекторію 2023-2024 на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки 02 жовтня 2023

Черговий майстер-клас для здобувачів-біотехнологів

«Емоції: вороги чи помічники? Емоційний інтелект» – тема чергового майстер-класу для здобувачів-біотехнологів від сертифікованої бізнес-тренерки, керівниці навчальних проєктів «Триглав Інтернешнл»Тетяни Ковтонюк. Такі щотижневі зустрічі стали традиційним спілкуванням здобувачів освіти з представниками різних компаній. Фахівчиня розпочала свій вис...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Черговий майстер-клас для здобувачів-біотехнологів 16 листопада 2021

Патріотичний захід із гостем зі США на кафедрі ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

Викладачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Наталія Божок разом зі спеціальним гостем зі США Stuart Snuggs провела виховний захід на національно-патріотичну тематику «Ukraine is in my heart». У заході взяли участь студенти  4 курсу Навчально-наукового інституту економіки і управління. Спочатку студенти обговорювали з викла...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Патріотичний захід із гостем зі США на кафедрі ділової іноземної мови та міжнародної комунікації 21 вересня 2021

Героїзм військових медиків – обмін враженнями на черговому засіданні Movie Club

На жаль, із кожним роком тема війни порушується все частіше, особливо серед молоді. Здобувачі освіти груп ОХ-1-2 і БТ- 1-1 разом із викладачем кафедри іноземних мов професійного спрямування Вікторією Мальованою обрали досить важкий, але цікавий фільм про героїзм військових медиків. «З міркувань совісті» («Hacksaw Ridge») – це епічна військова карти...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Героїзм військових медиків – обмін враженнями на черговому засіданні Movie Club 30 листопада 2020