Н У Х Т

Магістри – випуск 2023!

27 march 2023

Магістри – випуск 2023!

Вони чекали цього дня п'ять років. Точніше, вони ЙШЛИ до цього дня п’ять з половиною років, кожної хвилини наближаючи його своєю працею. Попри пандемію, локдауни, війну і обстріли. Вони пройшли крізь усе це заради дня, коли кожен із них матиме право називатись магістром.

22 березня 2023 року у актовій залі університету відбувся урочистий захід з нагоди вручення дипломів освітнього ступеня «Магістр» випускникам факультету біотехнології та екологічного контролю.

На початку урочистостей всі присутні вшанували хвилиною мовчання усіх тих, хто віддав життя за нас, за Україну. Пролунав гімн України.

На свято зібралися представники адміністрації, викладачі факультету, батьки та друзі випускників-студентів.

З вітальним словом до випускників звернулася деканка факультету Наталія Грегірчак, яка з теплом, проникливо продекламувала рядки відомого вірша української поетеси Ліни Костенко та закцентувала увагу на особливостях навчання під час воєнного стану. Очільниця факультету закликала примножувати здобуті в університеті знання, наполегливо працювати у досягненні нових вершин.

До привітань долучилися: завідувач кафедри біотехнології і мікробіології Віктор Стабніков та завідувач кафедри екологічної безпеки та охорони праці Ігор Якименко.

У церемонії вручення дипломів брали також участь заступник декана з навчальної роботи Юрій Резніченко та заступниця декана по роботі зі студентами Оксана Ничик.

За високі досягнення в навчанні, науково-дослідницькій роботі, активну участь у громадському та культурному житті університету і факультету, кращих випускників нагородили грамотами.

Зі словами вдячності від імені випускників виступили Ірина Ковшар та  Анна Мальцева. Вони щиро подякували викладачам, які докладали зусиль, щоб студенти отримали необхідні знання і навички, щоб стали професіоналами. Наголосили, що закінчення магістратури – важлива незабутня подія в житті студентів і їх родин; що знання, які були отримані у НУХТ є безцінними і допоможуть нам відбудовувати нашу незалежну Україну.

У святковому концерті брали участь талановиті здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр», а також випускники факультету.

Вітаємо випускників із успішним завершенням магістратури і бажаємо успіхів у втіленні мрій у реальність. Адже будь-яка мрія, якою вона б фантастичною не здавалася,обов’язково здійсниться, якщо за діло візьмуться справжні майстри. Бажаємо постійного професійного росту, реалізації своїх планів та корисно використати здобуті знання і навички! 

Published on: 27-03-2023
Read also:
Усе про інноваційні інгредієнти для харчової промисловості дізналися здобувачі кафедри технології молока і молочних продуктів

16 березня у межах підготовки бакалаврів, магістрів і докторів філософії, які навчаються за освітніми програмами спеціальності 181 «Харчові технології», кафедрою технології молока і молочних продуктів була організована гостьова лекція, яку прочитав технолог ТОВ «Даніско Україна», випускник нашого університету Анатолій Бабій. Здобувачі освіти ознай...

READ YOURSELF

Усе про інноваційні інгредієнти для харчової промисловості дізналися здобувачі кафедри технології молока і молочних продуктів 17 march 2021

Відбулася звітно-виборча конференція студентського самоврядування факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

9 квітня 2019 року відбулася конференція студентського самоврядування факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу за результатами роботи 2018-2019 навчального року. Конференцію відкрив голова студентської ради факультету Віталій Євстаф’єв, який повідомив, що за результатами реєстрації делегатів кворум є. Це старости, їх заступники, ку...

READ YOURSELF

Відбулася звітно-виборча конференція студентського самоврядування факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 12 april 2019

Методики відновлення внутрішньої рівноваги для наших здобувачів і викладачів

У продовження співпраці НУХТ і Громадської організації «Хартфулнес Інститут» в Україні за ініціативи кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулася онлайн-лекція на тему «Як обирати серцем в часи всесвітньої невизначеності». Лекторами виступили тренерка медитації «Heartfulness», енергопрактикиня, РhD, доцентка Ольга Васянович та ї...

READ YOURSELF

Методики відновлення внутрішньої рівноваги для наших здобувачів і викладачів 10 june 2025

Чергове поповнення книжкової полички науковців

Визначальним елементом повноцінного харчування є білок. Його кількість і якість є фундаментальним чинником нормального функціонування організму людини та збереження її здоров’я протягом усього життя. Тому питанням встановлення рекомендованих і мінімальних норм споживання білка, а також методам оцінювання його якості присвячено багато наукових праць...

READ YOURSELF

Чергове поповнення книжкової полички науковців 24 may 2024