Н У Х Т

Магістри – випуск 2023!

27 march 2023

Магістри – випуск 2023!

Вони чекали цього дня п'ять років. Точніше, вони ЙШЛИ до цього дня п’ять з половиною років, кожної хвилини наближаючи його своєю працею. Попри пандемію, локдауни, війну і обстріли. Вони пройшли крізь усе це заради дня, коли кожен із них матиме право називатись магістром.

22 березня 2023 року у актовій залі університету відбувся урочистий захід з нагоди вручення дипломів освітнього ступеня «Магістр» випускникам факультету біотехнології та екологічного контролю.

На початку урочистостей всі присутні вшанували хвилиною мовчання усіх тих, хто віддав життя за нас, за Україну. Пролунав гімн України.

На свято зібралися представники адміністрації, викладачі факультету, батьки та друзі випускників-студентів.

З вітальним словом до випускників звернулася деканка факультету Наталія Грегірчак, яка з теплом, проникливо продекламувала рядки відомого вірша української поетеси Ліни Костенко та закцентувала увагу на особливостях навчання під час воєнного стану. Очільниця факультету закликала примножувати здобуті в університеті знання, наполегливо працювати у досягненні нових вершин.

До привітань долучилися: завідувач кафедри біотехнології і мікробіології Віктор Стабніков та завідувач кафедри екологічної безпеки та охорони праці Ігор Якименко.

У церемонії вручення дипломів брали також участь заступник декана з навчальної роботи Юрій Резніченко та заступниця декана по роботі зі студентами Оксана Ничик.

За високі досягнення в навчанні, науково-дослідницькій роботі, активну участь у громадському та культурному житті університету і факультету, кращих випускників нагородили грамотами.

Зі словами вдячності від імені випускників виступили Ірина Ковшар та  Анна Мальцева. Вони щиро подякували викладачам, які докладали зусиль, щоб студенти отримали необхідні знання і навички, щоб стали професіоналами. Наголосили, що закінчення магістратури – важлива незабутня подія в житті студентів і їх родин; що знання, які були отримані у НУХТ є безцінними і допоможуть нам відбудовувати нашу незалежну Україну.

У святковому концерті брали участь талановиті здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр», а також випускники факультету.

Вітаємо випускників із успішним завершенням магістратури і бажаємо успіхів у втіленні мрій у реальність. Адже будь-яка мрія, якою вона б фантастичною не здавалася,обов’язково здійсниться, якщо за діло візьмуться справжні майстри. Бажаємо постійного професійного росту, реалізації своїх планів та корисно використати здобуті знання і навички! 

Published on: 27-03-2023
Read also:
Сучасні аспекти раціонального харчування дослідила магістрантка кафедри біотехнології і мікробіології

Магістрантка кафедри біотехнології і мікробіології І року навчання спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» Юлія Гайдук взяла участь у головному заході, присвяченому проблемам харчування, – XII науково-практичній конференції з міжнародною участю «Сучасні аспекти раціонального харчування», що працювала 14-15 травня 2019 року в Києві. Органі...

READ YOURSELF

Сучасні аспекти раціонального харчування дослідила магістрантка кафедри біотехнології і мікробіології 20 may 2019

Співпраця – рушій освіти і науки

Найвидатніші наукові відкриття досягаються завдяки глобальній співпраці та всесвітньому обміну інформацією. Тому, провідні університети постійно співпрацюють між собою в сфері науки та освіти, обмінюючись знаннями і досвідом. І НУХТ – один із них. Наш університет активно співпрацює з Миколаївським національним аграрним університетом (МНАУ) – у мин...

READ YOURSELF

Співпраця – рушій освіти і науки 27 march 2023

Випускники освітньої програми «Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів» захистили ступінь магістра

На кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів відбувся захист магістерських кваліфікаційних робіт випускниками спеціалізації «Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів». Екзаменаційну комісію очолив голова Правління Київського маргаринового заводу «Олком» Юрій Євенко, котрий, до речі, є ...

READ YOURSELF

Випускники освітньої програми «Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів» захистили ступінь магістра 26 february 2019

Актуальну інформацію про стан і тенденції розвитку галузі отримали викладачі

На початку вересня столиця України зібрала чимало фахівців кондитерської галузі та зацікавлених осіб у рамках щорічної конференції «Кондитерський бізнес», організованої за ініціативи Marko Pack Agency та генеральних партерів заходу – компаній «ІТАК» і «Есаром Юкрейн». Не залишилися осторонь цієї події і викладачі кафедри технології хлібопекарських...

READ YOURSELF

Актуальну інформацію про стан і тенденції розвитку галузі отримали викладачі 11 september 2025