Н У Х Т

Магістри – випуск 2023!

27 march 2023

Магістри – випуск 2023!

Вони чекали цього дня п'ять років. Точніше, вони ЙШЛИ до цього дня п’ять з половиною років, кожної хвилини наближаючи його своєю працею. Попри пандемію, локдауни, війну і обстріли. Вони пройшли крізь усе це заради дня, коли кожен із них матиме право називатись магістром.

22 березня 2023 року у актовій залі університету відбувся урочистий захід з нагоди вручення дипломів освітнього ступеня «Магістр» випускникам факультету біотехнології та екологічного контролю.

На початку урочистостей всі присутні вшанували хвилиною мовчання усіх тих, хто віддав життя за нас, за Україну. Пролунав гімн України.

На свято зібралися представники адміністрації, викладачі факультету, батьки та друзі випускників-студентів.

З вітальним словом до випускників звернулася деканка факультету Наталія Грегірчак, яка з теплом, проникливо продекламувала рядки відомого вірша української поетеси Ліни Костенко та закцентувала увагу на особливостях навчання під час воєнного стану. Очільниця факультету закликала примножувати здобуті в університеті знання, наполегливо працювати у досягненні нових вершин.

До привітань долучилися: завідувач кафедри біотехнології і мікробіології Віктор Стабніков та завідувач кафедри екологічної безпеки та охорони праці Ігор Якименко.

У церемонії вручення дипломів брали також участь заступник декана з навчальної роботи Юрій Резніченко та заступниця декана по роботі зі студентами Оксана Ничик.

За високі досягнення в навчанні, науково-дослідницькій роботі, активну участь у громадському та культурному житті університету і факультету, кращих випускників нагородили грамотами.

Зі словами вдячності від імені випускників виступили Ірина Ковшар та  Анна Мальцева. Вони щиро подякували викладачам, які докладали зусиль, щоб студенти отримали необхідні знання і навички, щоб стали професіоналами. Наголосили, що закінчення магістратури – важлива незабутня подія в житті студентів і їх родин; що знання, які були отримані у НУХТ є безцінними і допоможуть нам відбудовувати нашу незалежну Україну.

У святковому концерті брали участь талановиті здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр», а також випускники факультету.

Вітаємо випускників із успішним завершенням магістратури і бажаємо успіхів у втіленні мрій у реальність. Адже будь-яка мрія, якою вона б фантастичною не здавалася,обов’язково здійсниться, якщо за діло візьмуться справжні майстри. Бажаємо постійного професійного росту, реалізації своїх планів та корисно використати здобуті знання і навички! 

Published on: 27-03-2023
Read also:
Стейкхолдери-випускники читають лекції нинішнім здобувачам своїх кафедр

Активну участь в житті кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства беруть стейкхолдери, випускники кафедри. Один із них, засновник пивоварні «Волинський Бровар» Микола Іващишин на запрошення доцента кафедри Романа Мукоїда прочитав лекцію для студентів третього курсу з дисципліни «Технології продуктів спиртового бродіння. Модуль 1. Технол...

READ YOURSELF

Стейкхолдери-випускники читають лекції нинішнім здобувачам своїх кафедр 20 november 2020

Свідоме ставлення до культури безпеки праці формують у студентів фахівці кафедри екологічної безпеки та охорони праці

За ініціативи міжнародної організації праці (МОП) щороку 28 квітня у всьому світі відзначають День охорони праці. Відповідно до Указу Президента України від 18.08.2006 № 685/2006  у Всесвітній день охорони праці в Україні теж відзначають це свято. Цього року МОП святкує 100-літній ювілей. Саме тому День охорони праці у 2019 році організація планує...

READ YOURSELF

Свідоме ставлення до культури безпеки праці формують у студентів фахівці кафедри екологічної безпеки та охорони праці 16 april 2019

Колір свята – жовтий: в університеті відзначили День хіміка

Наш університет завжди славився своїми хімічними здобутками й традиціями. Адже недарма коло його витоків поряд із провідними цукрозаводчиками стояли відомі вчені-хіміки і, зокрема, Дмитро Менделєєв, який читав відкриті лекції, а отримані кошти спрямовував на відкриття навчального закладу для цукроварів і хіміків-технологів. У останню неділю травня...

READ YOURSELF

Колір свята – жовтий: в університеті відзначили День хіміка 30 may 2019

За крок до успіху магістранти кафедри технології молока і молочних продуктів

22 лютого на кафедрі технології молока і молочних продуктів відбувся захист магістерських робіт студентів денної форми навчання спеціальності 181 «Харчові технології» Варто згадати, що студенти кафедри технології молока і молочних продуктів проявляють себе не тільки у виконанні магістерських робіт, а й беруть участь і перемагають у всеукраїнських ...

READ YOURSELF

За крок до успіху магістранти кафедри технології молока і молочних продуктів 25 february 2019