Н У Х Т

«Артеріум» передав кафедрі біотехнології і мікробіології новий шейкер-інкубатор

20 березня 2023

«Артеріум» передав кафедрі біотехнології і мікробіології  новий шейкер-інкубатор

Нещодавно матеріально-технічна база кафедри біотехнології і мікробіології поповнилася новеньким унікальним обладнанням – шейкер-інкубатором, люб’язно подарованим Корпорацією «Артеріум».

Обладнання призначене для використання в мікробіологічних і  технологічних лабораторіях. Шейкер використовують для культивування клітин мікроорганізмів, рослин і, навіть, тварин. Ця модель надійна та стабільна при довготривалих процесах вирощування мікроорганізмів. До того ж, завдяки сучасному двигуну пристрій заощаджує електроенергію, що в наш час є актуальним.

Нагадаємо, Корпорація «Артеріум» уже багато років співпрацює з університетом та кафедрою біотехнології і мікробіології. Зокрема за програмою «З досвідом у майбутнє», в рамках якої «Артеріум» проводить майстер-класи, семінари,  конкурси студентських наукових робіт; спонсорував Всеукраїнську студентську олімпіаду з біотехнології; чимала кількість наших випускників нині є успішними співробітниками АТ «Київмедпрепарат»; а також щорічно, під час проходження нашими здобувачами технологічної практики, працівники фармацевтичних підприємств корпорації «Артеріум» люб’язно діляться цікавинками свого фаху.

Дякуємо нашим стейкхолдерам за підтримку та взаємодію!

Опублікований: 20-03-2023
Читайте також:
Перший чемпіонат по футболу роботизованими платформами відбувся на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки

На кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки уже багато років працює студентський науково-дослідний гурток «Мехатроніка та робототехніка» під керівництвом професора Миколи Якимчука. Всі бажаючі  студенти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. академіка І.С. Гулого можуть підвищити тут свій професійний рівень і практичні вміння. Нап...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший чемпіонат по футболу роботизованими платформами відбувся на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки 19 грудня 2019

Сертифікати слухачам сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» вручені!

Успішно завершилася сертифікатна освітньо-професійна програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі», співорганізаторами якої є кафедра готельно-ресторанної справи і кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. Упродовж 10 тижнів відповідно до програми курсу лекції, практичн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сертифікати слухачам сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» вручені! 11 лютого 2021

Перспективні дослідження наших аспірантів

Аспірант другого року навчання кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Дмитро Михайличенко 16 квітня 2024 року взяв участь у онлайн-засіданні секції «Холодильні установки та кондиціювання повітря» Всеукраїнської науково-технічної конференції молодих вчених та здобувачів вищої освіти, яка відбулася у Навчально-науковому інституті холоду, кріо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перспективні дослідження наших аспірантів 17 квітня 2024

Родзинки технологій італійських страв від відомого бренд-шефа для студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

На факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу відбувся черговий майстер-клас від шеф-кухаря спеціалізованого ресторану «КазаН ДиваН» Володимира Єманова. Представив гостя декан факультету, професор Віктор Доценко. Цього разу фахівець презентував студентам кафедр технології ресторанної і аюрведичної продукції спеціальності 181 «Харчові...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Родзинки технологій італійських страв від відомого бренд-шефа для студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 27 листопада 2018