Н У Х Т

До обговорення питань дослідницької етики долучилися викладачі кафедр технології ресторанної і аюрведичної продукції та готельно-ресторанної справи

28 січня 2022

До обговорення питань дослідницької етики долучилися викладачі кафедр технології ресторанної і аюрведичної продукції та готельно-ресторанної справи

27 січня 2022 року відбулася панельна сесія UNICA-Eutopia щодо питань дослідницької етики, в якій взяли участь викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції – професор Олег Кузьмін, доценти Людмила Дейниченко, Віра Зуйко, Ірина Корецька, Юлія Фурманова, Ігор Устименко, асистентка Ганна Березова та кафедри готельно-ресторанної справи – професорка Тетяна Сильчук, доценти Лариса Шаран, Ольга Пушка, В’ячеслав Губеня, Асьят Абрамова, старша викладачка Юлія Мірошник.

Захід був організований Стокгольмським університетом і Вільним університетом Брюсселя. Провідним спікером заходу виступив керівник сектору етики та доброчесності дослідження Європейської Комісії Доріан Карацас, що представив доповідь «The EU research&innovatio nprogram 2021-2027». Разом із ним до обговорення проблем академічної та дослідницької етики долучилися дослідниця університету Париж III Нова Сорбонна Алійа Моргенштерн, співробітниця Гельсінського університету Аура Ківіляшко, представниця товариства епідеміології та профілактики ім. Джуліо А. Маккакаро Антонелла Фікоріллі та професорка Талліннського університету Кармен Торос.

Учасники заходу обговорили існуючі та нові етичні проблеми в європейських дослідницьких проєктах і отримали відповіді на запитання, серед яких були: чи достатньо вмотивовані дослідники для вирішення проблем етики; які фактори впливають на їх мотивацію; з якими основними практичними проблемами стикаються дослідники під час впровадження етичних вимог; чи достатньо підтримки в роботі з новими науковими сферами та новими сферами етики?

Наші викладачі висловлюють велику вдячність організаторам за можливість долучитися до чудового і перспективного заходу на міжнародному рівні! 

Опублікований: 28-01-2022
Читайте також:
Святкування Дня рідної мови у Вінницькому коледжі НУХТ

В українській світлиці Вінницького коледжу нашого університету відбулося свято з нагоди Міжнародного дня рідної мови «Кращої, ніж рідна, мови не буває…». Червоною ниткою дійства проходила думка про неоціненний Божий дар українському народові – рідну мову, названу Берегинею і Богородицею, найбільшим духовним скарбом і національною гордістю. Доскона...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Святкування Дня рідної мови у Вінницькому коледжі НУХТ 28 лютого 2017

Ще один доктор наук з'явився на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.06 відбувся захист дисертаційної роботи «Наукове обґрунтування технологій кондитерських виробів пониженого цукровмісту і енергетичної цінності з пінною і драглеподібною структурою» докторанта кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Юлії Камбулової. Науковий консультант – професор ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще один доктор наук з'явився на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 18 квітня 2019

Трохи казки для наших першокурсників

29 жовтня 2022 року Київський академічний театр ляльок розпочав 96-й театральний сезон і знову відкрив двері для глядачів. Нагодою побувати там на цікавій, пізнавальній екскурсії скористалися першокурсники спеціальності «Менеджмент» за ініціативи доцентки кафедри економіки праці та менеджменту Ірини Болотіної.   Київ просто неможливо уявити без йо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Трохи казки для наших першокурсників 01 листопада 2022

Zero Waste Fest – крок до екологічного майбутнього

Здобувачі освіти та викладачі Волинського фахового коледжу нашого університету взяли активну участь у Zero Waste Fest, що відбувся днями у Луцькому бізнес-просторі. Програма фестивалю поєднала панельні дискусії, лекції та майстер-класи. Найбільший інтерес викликала лекційна частина, де говорили про майбутнє Луцька як міста нуль відходів, розвінчув...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Zero Waste Fest – крок до екологічного майбутнього 12 вересня 2025