Порівняльні таблиці
ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНИХ ПРОГРАМ
Навчально-науковий інститут харчових технологій
G1 «Хімічні технології та інженерія»
ХІМІЧНІ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ДОБАВОК ТА КОСМЕТИЧНИХ ЗАСОБІВ
G13 «Харчові технології»
ТЕХНОЛОГІЧНА ЕКСПЕРТИЗА ТА БЕЗПЕКА ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ
ТЕХНОЛОГІЇ ЗБЕРІГАННЯ І ПЕРЕРОБКИ ЗЕРНА
ТЕХНОЛОГІЇ ЗБЕРІГАННЯ, КОНСЕРВУВАННЯ ТА ПЕРЕРОБКИ МОЛОКА
ТЕХНОЛОГІЇ ЗБЕРІГАННЯ, КОНСЕРВУВАННЯ ТА ПЕРЕРОБКИ М’ЯСА
ТЕХНОЛОГІЇ ЗБЕРІГАННЯ, КОНСЕРВУВАННЯ ТА ПЕРЕРОБКИ ПЛОДІВ І ОВОЧІВ
ТЕХНОЛОГІЇ ОРГАНІЧНИХ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
ТЕХНОЛОГІЇ ПРОДУКТІВ БРОДІННЯ І ВИНОРОБСТВА
ТЕХНОЛОГІЇ РОСЛИННИХ ОЛІЙ, ЖИРОВИХ ТА КОСМЕТИЧНИХ ПРОДУКТІВ
ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ОЗДОРОВЧОГО ТА ПРОФІЛАКТИЧНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
ТЕХНОЛОГІЇ ХЛІБА, КОНДИТЕРСЬКИХ, МАКАРОННИХ ВИРОБІВ ТА ХАРЧОКОНЦЕНТРАТІВ
ТЕХНОЛОГІЇ ЦУКРІВ, ПОЛІСАХАРИДІВ І ПІДГОТОВКИ ВОДИ У ПРОМИСЛОВИХ ТА КРАФТОВИХ ВИРОБНИЦТВАХ
LEAN-ВИРОБНИЦТВО ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ (міждисциплінарна освітньо-наукова програма)
ПРОМИСЛОВІ ТА КРАФТОВІ ТЕХНОЛОГІЇ ДЛЯ HORECA В ТУРИЗМІ (міждисциплінарна освітньо-наукова програма)
ПРОМИСЛОВІ ТА КРАФТОВІ ТЕХНОЛОГІЇ ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКТІВ АКВАКУЛЬТУРИ ТА ГІДРОБІОНТІВ (міждисциплінарна освітньо-наукова програма)
Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. академіка І.С. Гулого
G3 «Електрична інженерія»
ЕЛЕКТРОТЕХНІЧНІ СИСТЕМИ ЕЛЕКТРОСПОЖИВАННЯ
G4 «Енерговиробництво»
ХОЛОДИЛЬНІ ТЕХНІКА ТА ТЕХНОЛОГІЇ
ТЕПЛОЕНЕРГЕТИКА ТА ЕНЕРГОЕФЕКТИВНІ ТЕХНОЛОГІЇ
G9 «Прикладна механіка»
G11 «Машинобудування»
ІНЖИНІРИНГ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ
ІНЖИНІРИНГ ФАРМАЦЕВТИЧНИХ ТА БІОТЕХНОЛОГІЧНИХ ВИРОБНИЦТВ
Навчально-науковий інститут економіки і управління
C1 «Економіка та міжнародні економічні відносини»
ЕКОНОМІКА ПІДПРИЄМСТВА
C7 «Журналістика»
РЕКЛАМА ТА ЗВ’ЯЗКИ З ГРОМАДСЬКІСТЮ
D1 «Облік і оподаткування»
D2 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок»
ФІНАНСИ, БАНКІВСЬКА СПРАВА, СТРАХУВАННЯ ТА ФОНДОВИЙ РИНОК
D3 «Менеджмент»
МЕНЕДЖМЕНТ ОРГАНІЗАЦІЙ
МЕНЕДЖМЕНТ ПЕРСОНАЛУ
D5 «Маркетинг»
D7 «Торгівля»
Факультет автоматизації і комп’ютерних систем
F3 «Комп’ютерні науки»
УПРАВЛІННЯ ІНФОРМАЦІЄЮ ТА АНАЛІТИКА ДАНИХ
G7 «Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка»
КОМП'ЮТЕРНІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ПРОГРАМУВАННЯ В АВТОМАТИЗОВАНИХ СИСТЕМАХ УПРАВЛІННЯ
Факультет біотехнології та екологічного контролю
E2 «Екологія»
ЕКОЛОГІЯ, ЕКОМЕНЕДЖМЕНТ ТА ЕКОАУДИТ
G21 «Біотехнології та біоінженерія»
Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
G13 «Харчові технології»
ТЕХНОЛОГІЇ ДІЄТИЧНОЇ ТА АЮРВЕДИЧНОЇ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ
ТЕХНОЛОГІЇ В РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ
J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА ТА КЕЙТЕРИНГ
J3 «Туризм і рекреація»
ТУРИЗМ ТА РЕКРЕАЦІЯ