Відповідно до «Положення про розроблення, затвердження, моніторинг та перегляд освітніх програм в Національному університеті харчових технологій» п. 3.1.2. проєкт освітньої програми викладається на сайт університету для забезпечення відкритого розгляду не пізніше ніж за 1 місяць до її затвердження.
Згідно з рішенням вченої ради НУХТ від 27.02.2025 р. терміни громадського обговорення у 2025 році – з 11 березня по 11 квітня.
Пропозиції стосовно змін до ОПП у редакції 2025 року надсилати з використанням гугл-форм:
факультет автоматизації і комп’ютерних систем – https://forms.gle/5UjgVzPn1NRMhD7P6
факультет біотехнології та екологічного контролю – https://forms.gle/GnJKNZHDUMwZinz5A
факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка – https://forms.gle/fP3rnAZxVdKbHp3w5
Навчально-науковий інститут економіки і управління – https://forms.gle/FLX8fBVRL5wHxdaK9
Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І.С. Гулого – https://forms.gle/eNa7mCtsFyYRTmqE8
Навчально-науковий інститут харчових технологій – https://forms.gle/GXT9egNT7uErVpbV8
Пропозиції зовнішніх та внутрішніх стейкхолдерів опрацьовуються проєктною (робочою) групою і вносяться до проєкту освітньої програми.
Навчально-науковий інститут харчових технологій
БАКАЛАВРИ:
- Харчові технології та інженерія
- Технологічна екпертиза та безпека харчової продукції
- Хімічні технології косметичних продуктів та харчових добавок
МАГІСТРИ:
- Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення
- Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів
- Технології зберігання і переробки зерна
- Технології зберігання, консервування та переробки м'яса
- Технології зберігання, консервування та переробки молока
- Технології продуктів бродіння і виноробства
- Lean-виробництво харчової продукції
- Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
- Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
- Технології харчових концентрованих продуктів на основі фруктово-овочевої сировини, чаю, кави та прянощів
- Технології цукрів, полісахаридів і підготовки води у промислових та крафтових виробництвах
- Технології органічних харчових продуктів
- Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі
- Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів
- Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
- Промислові та крафтові технології переробки продуктів аквакультури та гідробіонтів
ДОКТОРИ ФІЛОСОФІЇ:
Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І.С. Гулого
БАКАЛАВРИ:
- Комп'ютерні технології розроблення та виготовлення упаковки
- Теплоенергетика та енергоефективні технології
- Теплонасосні установки та кондиціювання повітря
- Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв
- Холодильні техніка та технології
- Прикладна механіка
- Робототехнічні комплекси пакувальних виробництв
- Мовнокомунікативні студії в кіберпросторі
- Психологія підприємницької діяльності
- Інтелектуальні системи електрозабезпечення
МАГІСТРИ:
- Холодильні техніка та технології
- Інжиніринг фармацевтичних та біотехнологічних виробництв
- Інжиніринг поліграфічних та пакувальних виробництв
- Інжиніринг харчових виробництв
- Електротехнічні системи електроспоживання
- Теплоенергетика та енергоефективні технології
- Прикладна механіка
ДОКТОРИ ФІЛОСОФІЇ:
Навчально-науковий інститут економіки і управління
БАКАЛАВРИ:
- Підприємництво та торгівля
- Менеджмент
- Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок
- Менеджмент персоналу
- Цифровий бізнес
- Міжнародна економіка
- Облік і аудит
- Реклама та зв'язки з громадськістю
- Маркетинг
- Економіка підприємства
- Економічна аналітика
МАГІСТРИ:
- Підприємництво та торгівля
- Маркетинг
- Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок
- Облік і аудит
- Менеджмент організацій
- Менеджмент персоналу
- Міжнародна економіка
- Реклама та зв'язки з громадськістю
- Економіка підприємства
ДОКТОРИ ФІЛОСОФІЇ:
Факультет автоматизації і комп’ютерних систем
БАКАЛАВРИ:
- Штучний інтелект
- Комп'ютерні науки
- Автоматизація, технічні та програмні засоби робототехніки
- Інженерія програмного забезпечення
- Комп'ютерні системи та програмна інженерія в автоматизації
МАГІСТРИ:
- Комп’ютерні технології та програмування в автоматизованих системах управління
- Управління інформацією та аналітика даних
ДОКТОРИ ФІЛОСОФІЇ:
Факультет біотехнології та екологічного контролю
БАКАЛАВРИ:
МАГІСТРИ:
ДОКТОРИ ФІЛОСОФІЇ:
Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ім. проф. В.Ф. Доценка
БАКАЛАВРИ:
МАГІСТРИ:
- Технології в ресторанному господарстві
- Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
- Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції
- Туризм та рекреація
Проєкти освітньо-професійних програм 2024 року | перейти |