Н У Х Т

Оголошений відбір експертів до Наукової та Експертної рад МОН

12 липня 2018

Оголошений відбір експертів до Наукової та Експертної рад МОН

Міністерство освіти і науки України щорічно проводить конкурси наукових досліджень і науково-технічних (експериментальних) розробок, фінансування яких здійснюватиметься за кошти держбюджету. Експертне забезпечення проведення таких конкурсів, виконавцями яких стануть заклади вищої освіти та наукові установи МОН, покладено на Наукову раду та Експертну раду МОН.

Оскільки у січні 2019 року закінчується термін дії Наукової ради, оголошується конкурс претендентів для участі як експертів на наступний строк її повноважень. Також для забезпечення якісної експертизи проектів наукових робіт і науково-технічних (експериментальних) розробок молодих учених за напрямами, затвердженими наказом МОН від 03.07.2017 № 983, оголошується додатковий конкурсний відбір експертів до складу секцій за фаховими напрямами Експертної ради МОН.

Міністерством освіти і науки України виданий наказ про оновлення складу секцій за фаховими напрямами Наукової ради МОН та додатковий конкурсний відбір до складу Експертної ради МОН. 

Кандидати можуть претендувати лише на одну із запропонованих секцій із зазначенням наукового напряму секції за фаховим напрямом Наукової ради МОН та Експертної ради МОН.

Щоб взяти участь у відборі, необхідно заповнити анкету за посиланням https://goo.gl/forms/dzTGHWISUA03U5VH2, а також надати її паперовий варіант із підписом кандидата, завірений організацією, у якій він працює, до департаменту науково-технічного розвитку МОН. Кінцевий день прийому анкет – 15 серпня 2018 року.

Опублікований: 12-07-2018
Читайте також:
Наші студенти – переможці Міжнародного інтерактивного конкурсу «Колосок осінній – 2016»

Вже стало традицією, що студенти Смілянського коледжу  харчових технологій нашого університету є активними учасниками різнорівневих конкурсів і змагань. Ось і в цьому році студенти І-ІІ курсів здобули призові місця на Міжнародному природничому інтерактивному конкурсі «Колосок осінній – 2016». Призером став Максим Чубаха (група КВП-16) і отримав З...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші студенти – переможці Міжнародного інтерактивного конкурсу «Колосок осінній – 2016» 14 лютого 2017

Витончені десерти на основі заварних напівфабрикатів навчилися готувати студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Нещодавно на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся неймовірно казковий майстер-клас. А як інакше можна назвати подію, коли мова йде про витончені десерти?! Студентка кафедри 2 курсу зі скороченим терміном навчання, шеф-кондитер ресторану-дому «Антресоль» у м. Суми Світлана Ведмідь у рамках дисципліни «Технологія продукції...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Витончені десерти на основі заварних напівфабрикатів навчилися готувати студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 22 травня 2019

ТОПовими студентами відчули себе другокурсники-фінансисти у «ПриватБанку»

Студенти спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» не тільки здобувають знання в рідному університеті, а й демонструють їх на практиці. Так, днями студенти другого курсу з куратором Ярославою Дячук завітали до «ПриватБанку». Студенти ознайомились із обов’язками та особливостями роботи різних спеціалістів установи, з банківськими пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

ТОПовими студентами відчули себе другокурсники-фінансисти у «ПриватБанку» 28 жовтня 2019

IV засідання студентського наукового гуртка «Сучасний обліковець-аналітик»

20 лютого 2023 року на кафедрі обліку і аудиту відбулося IV засідання студентського наукового гуртка «Сучасний обліковець-аналітик». Керівниця наукового гуртка – гарантка магістерської освітньої програми «Облік і аудит», доцентка Людмила Духновська. Свої наукові дослідження представили: здобувачка освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 071 «О...

ЧИТАТИ ДАЛІ

IV засідання студентського наукового гуртка «Сучасний обліковець-аналітик» 21 лютого 2023