Н У Х Т

Ясінська Ірина Леонідівна

Ясінська Ірина Леонідівна
асистент

Відповідальна за виховну роботу кафедри.

Секретар ЕК освітнього ступеня бакалавр.

Освіта: закінчила Національний університет харчових технологій.
Спеціальність: «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення», кваліфікація – магістр з технологій харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення.

З 2014 року працює на кафедрі технології оздоровчих продуктів Національного університету харчових технологій.

Знання мов: англійська В2.

Підвищення кваліфікації:

1. Курси англійської мови (рівень Upper-Intermediate (B2)), мовна школа “Green Forest”, 90 год. (3 ECTS credits), січень-червень 2019 р.

2. Курс «Наукова комунікація у цифрову епоху», платформа масових відкритих онлайн-курсів Prometheus, 90 год. (3 ECTS credits), травень-червень 2020 р.

3. Курс  «Безпечність харових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач», платформа масових відкритих онлайн-курсів Prometheus, 30 год. (1 ECTS credits), травень-червень 2020 р.

Викладає дисципліни:

Комплексна дисципліна. Контроль якості. Модуль 9.
Дослідження та розробка нових харчових продуктів.

Загальний стаж педагогічної роботи складає 6 років, наукової роботи – 8 років.

Науковий доробок складає понад 50 публікацій, у тому числі: 5 статтей, з них 1 – в закордонних виданнях з індексом цитування; 6 патентів. Автор 8 навчально-методичних рекомендацій.

Напрямки наукової діяльності – Розробка дієтичної добавки антиоксидантної дії на основі рослинної сировини

Контакти:

тел.+38(044)2879491
E-mail: yasinskaya.ira@gmail.com

Посилання на профіль науковця в наукометричних базах:

Google Scholar:  https://scholar.google.com.ua/citations?hl=uk&user=lzAYhbgAAAAJ
eNUFTIR:  http://surl.li/lytxx, http://surl.li/lytyq
ResearchGate: https://www.researchgate.net/profile/Iryna-Yasinska