Відповідальна за виховну роботу кафедри.
Секретар ЕК освітнього ступеня бакалавр.
Освіта: закінчила Національний університет харчових технологій.
Спеціальність: «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення», кваліфікація – магістр з технологій харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення.
З 2014 року працює на кафедрі технології оздоровчих продуктів Національного університету харчових технологій.
Знання мов: англійська В2.
Підвищення кваліфікації:
1. Курси англійської мови (рівень Upper-Intermediate (B2)), мовна школа “Green Forest”, 90 год. (3 ECTS credits), січень-червень 2019 р.
2. Курс «Наукова комунікація у цифрову епоху», платформа масових відкритих онлайн-курсів Prometheus, 90 год. (3 ECTS credits), травень-червень 2020 р.
3. Курс «Безпечність харових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач», платформа масових відкритих онлайн-курсів Prometheus, 30 год. (1 ECTS credits), травень-червень 2020 р.
Викладає дисципліни:
Комплексна дисципліна. Контроль якості. Модуль 9.
Дослідження та розробка нових харчових продуктів.
Загальний стаж педагогічної роботи складає 6 років, наукової роботи – 8 років.
Науковий доробок складає понад 50 публікацій, у тому числі: 5 статтей, з них 1 – в закордонних виданнях з індексом цитування; 6 патентів. Автор 8 навчально-методичних рекомендацій.
Напрямки наукової діяльності – Розробка дієтичної добавки антиоксидантної дії на основі рослинної сировини
Контакти:
тел.+38(044)2879491
E-mail: yasinskaya.ira@gmail.com
Посилання на профіль науковця в наукометричних базах:
Google Scholar: https://scholar.google.com.ua/citations?hl=uk&user=lzAYhbgAAAAJ
eNUFTIR: http://surl.li/lytxx, http://surl.li/lytyq
ResearchGate: https://www.researchgate.net/profile/Iryna-Yasinska