Н У Х Т

Федоренко Тетяна Іванівна

Федоренко Тетяна Іванівна
асистент

Відповідальна за зв’язки з випускниками кафедри

Виконує обов`язки наставника академічної групи студентів ОП-1-3.

Освіта: закінчила Національний університет харчових технологій.
Спеціальність: «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення», кваліфікація – спеціаліст з технологій харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення.

З 2007 року працює в Національному університеті харчових технологій на кафедрі технології оздоровчих продуктів.

Підвищення кваліфікації:

1. Державний заклад вищої освіти «Університет менеджменту освіти» Національної академії педагогічних наук України, підвищення кваліфікації за категорією «Науково-педагогічні працівники університетів, академій, інститутів», 18.01.-18.06. 2021 р., свідоцтво СП № 358360447/1037-21, обсяг 180 год.

2. Інститут післядипломної освіти Національного університету харчових технологій, підвищення кваліфікації за темою «Складові успішної презентації», 16.02.-10.03. 2021 р., сертифікат № 809/35, обсяг 60 год.

Викладає дисципліни:

Комплексна дисципліна. Харчові технології. Модуль 9.
Комплексна дисципліна. Вступ до харчових технологій: практичні і теоретичні аспекти. Модуль 7.

Загальний стаж педагогічної роботи складає 15 років.

Науковий доробок складає понад 70 публікацій, у тому числі: 9 статтей, з них 2 – в закордонних виданнях з індексом цитування; 3 патенти. Розроблено 11 навчально-методичних рекомендацій.

Напрямки наукової діяльності – технології оздоровчих продуктів з використанням збагаченого мінеральними речовинами зерна.

Контакти:

тел.+38(044)2879491
E-mail: tetfedorenko@nuft.edu.ua

Посилання на профіль науковця в наукометричних базах:

Google Scholar: https://scholar.google.com/citations?hl=uk&user=ToiIk6UAAAAJ
eNUFTIR: https://dspace.nuft.edu.ua