Н У Х Т

Бажай-Жежерун Світлана Андріївна

Бажай-Жежерун Світлана Андріївна
доцент, кандидат технічних наук

Відповідальна від кафедри за наукову роботу;

відповідальна від кафедри за дистанційне навчання.

Секретар оргкомітету Міжнародної науково-практичної конференції «Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека».

Освіта: закінчила Національний університет харчових технологій.
Спеціальність: «Технологія зберігання і переробки зерна».

З 1999 року працює в Національному університеті харчових технологій на кафедрі технології оздоровчих продуктів.

У 2005 р. захищено дисертаційну роботу «Розроблення технології оздоровчих продуктів
з пророщеного зерна», представлену на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук зі спеціальності 05.18.02– Технологія зернових, бобових круп'яних продуктів та комбікормів.

Підвищення кваліфікації:

Період проходження 21.12.2020 - 03.02.2021

Назва організації, де відбувалося підвищення кваліфікації - Інституті сорбції та проблем ендоекології НАН України
Наказ по НУХТ від «17» грудня 2020 р. № 519-к. Протокол №7 засідання Вченої ради ННІХТ від 29.02.21, обсяг 180 годин (6 кредитів ECTS).

Викладає дисципліни:

Технологія природних харчових сорбентів
Хімія та фармакогнозія рослин
Вступ до харчових технологій: практичні і теоретичні аспекти
Технологія харчових сорбентів на зерновій основі
Основи управління якістю та безпечністю харчових

Загальний стаж педагогічної роботи складає 16 років, наукової роботи - 20 років.

Науковий доробок  загальна кількість всього 183 публікацій, у тому числі: 36 статтей, з них 2 – в закордонних виданнях з індексом цитування; 4 статті у наукометричній баз Web of Science Core Collection;  2 статті у у наукометричній базі даних “SCOPUS”; охоронні документи  - 21. Розроблено 18 навчально-методичних рекомендацій, 1  навчальний посібник.

Публікацій ( за останні п’ять років): у наукових фахових виданнях 10 у наукометричній базі даних “SCOPUS” 2, у наукометричній баз Web of Science Core Collection 2, наукових статей за профілем дисциплін, що викладаються 14.

Напрямки наукової діяльності – Комплексне перероблення біологічно активованого зерна на харчові продукти оздоровчого призначення`, (номер держреєстрації №0118U004423 ).

Контакти:

тел.+38(044)2879491
E-mail: LanaNew_1@ukr.net

Посилання на профіль науковця в наукометричних базах:

ORCID: https://orcid.org/0000-0002-5382-4842
Web of Science ResearcherID (Publons): https://www.webofscience.com/wos/author/record/JGL-8810-2023
Scopus:https://www.scopus.com/authid/detail.uri?origin=resultslist&authorId=58092389900&zone=
Google Scholar:
https://scholar.google.com/citations?pli=1&authuser=1&user=xvyjhncAAAAJ
eNUFTIR:https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/simple-search?query=%D0%91%D0%B0%D0%B6%D0%B0%D0%B9-%D0%96%D0%B5%D0%B6%D0%B5%D1%80%D1%83%D0%BD