Н У Х Т

«Запакувати» пів року роботи у трихвилинний пітч: магістранти опановують курс «Інноваційне підприємництво та управління стартап-проєктами»

27 лютого 2023

«Запакувати» пів року роботи у трихвилинний пітч: магістранти опановують курс «Інноваційне підприємництво та управління стартап-проєктами»

Протягом осіннього семестру студенти з усієї України, у т.ч. й здобувачі НУХТ зі спеціальності «Економіка» працювали над розробленням своїх стартапів. Креативили, перевіряли гіпотези, розбиралися з мільйоном табличок, а іноді проводили експерименти.

Нині триває новий семестр, отже в університеті – новий сезон розроблення студентських стартапів. І цього разу над ними будуть працювати 159 здобувачів освітнього ступеня «магістр» (саме стільки бажаючих зареєструвалося на курс «Інноваційне підприємництво та управління стартап-проєктами»).

22 лютого 2023 року відбувся фінал Всеукраїнського конкурсу студентських стартап-проєктів, і здобувачі вищої освіти, які обрали дисципліну «Інноваційне підприємництво та управління стартап-проєктами», разом із сертифікованою викладачкою курсу, доценткою кафедри економіки і права Оксаною Відоменко мали можливість прослухати, побачити й обговорити пітчі від студентських команд із різних куточків України та взяти участь у визначенні, хто ж із фіналістів буде запрошений на sTARTUpDay.

Це був корисний досвід, аже завжди варто повчитися на прикладах інших команд.

Хто не встиг доєднатися до прямої трансляції, має можливість переглянути відео у записі. Навчання з дисципліни «Інноваційне підприємництво та управління стартап-проєктами» вже розпочалося, тож наші здобувачі креативлять власний проєкт уже цього семестру. І можливо саме команда НУХТ потрапить до фіналу влітку 2023 року. Будемо дивувати країну разом!

Опублікований: 27-02-2023
Читайте також:
Педагогічна практика здобувачів ступеня PhD на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Протягом лютого-травня 2025 року здобувачі освітньо-наукового ступеня «Доктор філософії» кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Євген Годунко, Андрій Ворвихвост і Артем Заброда успішно реалізовували індивідуальні програми педагогічної практики, демонструючи високий рівень професійної, методичної та науково-комунікативної підгото...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Педагогічна практика здобувачів ступеня PhD на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 12 травня 2025

Профорієнтаційна зустріч викладача кафедри готельно-ресторанної справи зі слухачами Підготовчого відділення

Асистент кафедри готельно-ресторанної справи Артем Ущаповський відвідав Підготовче відділення Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності НУХТ для профорієнтаційної зустрічі зі слухачами. Викладач познайомив майбутніх вступників із особливостями навчання за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа», насиченим і ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційна зустріч викладача кафедри готельно-ресторанної справи зі слухачами Підготовчого відділення 12 лютого 2020

Студент кафедри технології молока і молочних продуктів нагороджений Дипломом І ступеня за кращу доповідь

Студент кафедри технології молока і молочних продуктів Артур Михалевич узяв участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді», що відбулася на базі Харківськог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студент кафедри технології молока і молочних продуктів нагороджений Дипломом І ступеня за кращу доповідь 24 квітня 2018

Навчальний рік здобувачів освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» завершився проходженням практики у закладах гостинності

Навчальний рік здобувачів освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» завершився проходженням практики, яка є обов’язковим елементом освітньо-професійної підготовки, у закладах гостинності. Для здобувачів першого року навчання це була перша навчальна практика, під час якої вони познайомилися з кращими вітчизняними готельними підприємства...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Навчальний рік здобувачів освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» завершився проходженням практики у закладах гостинності 13 липня 2023