Н У Х Т

«Soft skills» і «Нard skills»: секрети вдалого працевлаштування від зовнішнього стейкхолдера

01 лютого 2021

«Soft skills» і «Нard skills»: секрети вдалого працевлаштування від зовнішнього стейкхолдера

Здобувачі кафедри маркетингу відвідали онлайн-вебінар від зовнішнього стейкхолдера, керівниці департаменту управління проєктами ТОВ «Фора» Наталії Михайлик.

Тема вебінару – «Як використати Soft skills для успішного працевлаштування» зацікавила багатьох представників творчої молоді. На захід завітали здобувачі спеціальностей «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» і «Маркетинг».

Майбутні фахівці вкотре усвідомили різницю і важливість поєднання Soft skills і  Hard skills. Спікерка відкрила гостям приховані можливості «м’яких навичок», секрети успішного резюме та прийоми, якими необхідно озброїтися перед співбесідою.

Слухачі більше дізналися про те, які навички потрібно мати, щоб обійняти бажану посаду, і яким чином показати роботодавцю наявність цих навичок. Окрема увага була приділена складанню резюме, адже, зі слів фахівчині, рекрутер отримує від 100 резюме в день на середньостатистичну вакансію, а на швидкий перегляд одного резюме йде не більше 10 секунд. Саме тому важливо правильно подати інформацію, яка виразно демонструватиме переваги кандидата. Вдало складене резюме слугуватиме своєрідним допуском до співбесіди, яка є вже наступним кроком на шляху до бажаної посади. Спікерка розповіла про усі тонкощі цього процесу: від підготовки до того, що варто і чого не варто робити після співбесіди. Учасники заходу обговорили не лише питання, які може задати роботодавець, але і ті, які претенденту варто спитати у самого рекрутера. 

Вебінар видався досить насиченим, слухачі жваво брали участь у обговоренні, а стейкхолдерка із задоволенням відповідала на усі їхні питання. Майбутні фахівці зрозуміли, що секретні коди від дверей кар’єрного ліфта набагато простіші, ніж вони уявляли.

Опублікований: 01-02-2021
Читайте також:
Викладачі кафедри експертизи харчових продуктів підвищують рівень своєї кваліфікації

На кафедрі експертизи харчових продуктів уже стало традицією проводити наукові семінари з тренеркою-консультанткою ТОВ «ІСО БІЗНЕС-СТУДІЯ», висококваліфікованою фахівчинею з ISO 22000, FSSC 22000, HACCP, ISO 9001; аудиторкою систем менеджменту якості та безпечності харчових продуктів міжнародних органів сертифікації DQS GmbH, TGS International Cert...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри експертизи харчових продуктів підвищують рівень своєї кваліфікації 29 червня 2023

Триває другий етап підтвердження участі в додатковій сесії НМТ

1 серпня 2022 року розпочався другий етап підтвердження участі в додатковій сесії НМТ, що буде здійснюватися через інформаційну сторінку. Цей етап також повинні пройти учасники основної сесії, які не з’явилися для складання тестування. До 10 серпня на інформаційній сторінці учасника потрібно вибрати із запропонованого переліку назву населеного пу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває другий етап підтвердження участі в додатковій сесії НМТ 02 серпня 2022

Із системою вищої освіти Фінляндії за спеціальностями «Харчові технології» та «Хімічні технології та біоінженерія» познайомилися наші викладачі

В Україні наразі триває активна фаза реформування освітнього процесу з урахуванням кращих світових практик. Керівництво нашого університету не стоїть осторонь цих позитивних процесів і створює всі умови для запровадження та розвитку новацій. За сприяння ректорату протягом 2019 року співробітники університету мали змогу познайомитися з науковою та о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із системою вищої освіти Фінляндії за спеціальностями «Харчові технології» та «Хімічні технології та біоінженерія» познайомилися наші викладачі 30 січня 2020

Свої перші самостійні дослідження захистили студенти кафедри біотехнології і мікробіології

6-7 грудня 2018 р. відбулися захисти перших самостійних досліджень у межах дисципліни «Основи імунології» студентів спеціальності 162 «Біотехнологія та біоінженерія» груп БТ-2-1 та БТ-2-2. До комісії, що оцінювала роботу студентів, увійшли доцент кафедри біотехнології і мікробіології, кандидат біологічних наук Інна Лич, старший викладач, кандидат ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свої перші самостійні дослідження захистили студенти кафедри біотехнології і мікробіології 10 грудня 2018