Н У Х Т

«Soft skills» і «Нard skills»: секрети вдалого працевлаштування від зовнішнього стейкхолдера

01 лютого 2021

«Soft skills» і «Нard skills»: секрети вдалого працевлаштування від зовнішнього стейкхолдера

Здобувачі кафедри маркетингу відвідали онлайн-вебінар від зовнішнього стейкхолдера, керівниці департаменту управління проєктами ТОВ «Фора» Наталії Михайлик.

Тема вебінару – «Як використати Soft skills для успішного працевлаштування» зацікавила багатьох представників творчої молоді. На захід завітали здобувачі спеціальностей «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» і «Маркетинг».

Майбутні фахівці вкотре усвідомили різницю і важливість поєднання Soft skills і  Hard skills. Спікерка відкрила гостям приховані можливості «м’яких навичок», секрети успішного резюме та прийоми, якими необхідно озброїтися перед співбесідою.

Слухачі більше дізналися про те, які навички потрібно мати, щоб обійняти бажану посаду, і яким чином показати роботодавцю наявність цих навичок. Окрема увага була приділена складанню резюме, адже, зі слів фахівчині, рекрутер отримує від 100 резюме в день на середньостатистичну вакансію, а на швидкий перегляд одного резюме йде не більше 10 секунд. Саме тому важливо правильно подати інформацію, яка виразно демонструватиме переваги кандидата. Вдало складене резюме слугуватиме своєрідним допуском до співбесіди, яка є вже наступним кроком на шляху до бажаної посади. Спікерка розповіла про усі тонкощі цього процесу: від підготовки до того, що варто і чого не варто робити після співбесіди. Учасники заходу обговорили не лише питання, які може задати роботодавець, але і ті, які претенденту варто спитати у самого рекрутера. 

Вебінар видався досить насиченим, слухачі жваво брали участь у обговоренні, а стейкхолдерка із задоволенням відповідала на усі їхні питання. Майбутні фахівці зрозуміли, що секретні коди від дверей кар’єрного ліфта набагато простіші, ніж вони уявляли.

Опублікований: 01-02-2021
Читайте також:
Допомога ЗСУ від Івано-Франківського фахового коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ

З міського озера Івано-Франківська виловили понад сім тон риби. А все для того, щоб приготувати з них консервацію для українських захисників. Переробляють товстолобів, закручують у півлітрові банки і тушкують в Івано-Франківському фаховому коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ. Щодня у нашому коледжі виготовляють дві сотні рибних консервів....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Допомога ЗСУ від Івано-Франківського фахового коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ 12 квітня 2022

Лекторій-нетворкінг від успішної випускниці кафедри готельно-ресторанної справи

У рамках вивчення навчальної дисципліни «Організація заходів в галузі» здобувачі-бакалаври четвертого курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» обговорили сучасні тренди в організації івент-заходів із засновницею й власницею проєкту Yashta Events, успішною випускницею кафедри готельно-ресторанної справи Олександрою Яштою. Олександра под...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекторій-нетворкінг від успішної випускниці кафедри готельно-ресторанної справи 18 лютого 2025

Як у НУХТі День вишиванки відзначали…

18 травня українці відзначили День вишиванки-2023. У нашому університеті це чи не найулюбленіше свято. Різнобарв’ям кольорів, орнаментів і візерунків заповнилися навчальні корпуси, тепла атмосфера і щирі посмішки, флешмоби і фотосесії і, звичайно ж, святковий концерт, підготовлений фахівцями Студентського центру патріотичного виховання та розвитку ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як у НУХТі День вишиванки відзначали… 19 травня 2023

«Артеріум» передав кафедрі біотехнології і мікробіології  новий шейкер-інкубатор

Нещодавно матеріально-технічна база кафедри біотехнології і мікробіології поповнилася новеньким унікальним обладнанням – шейкер-інкубатором, люб’язно подарованим Корпорацією «Артеріум». Обладнання призначене для використання в мікробіологічних і  технологічних лабораторіях. Шейкер використовують для культивування клітин мікроорганізмів, рослин і, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Артеріум» передав кафедрі біотехнології і мікробіології новий шейкер-інкубатор 20 березня 2023