Н У Х Т

Пошук, накопичення та оброблення наукової інформації: магістранти отримують практичні рекомендації

17 жовтня 2024

Пошук, накопичення та оброблення наукової інформації: магістранти отримують практичні рекомендації

Магістранти першого курсу освітньо-професійної програми «Технології цукрів, полісахаридів і підготовки води у промислових та крафтових виробництвах» разом із доценткою кафедри технології цукру і підготовки води Світланою Шульгою у рамках вивчення дисципліни «Методологія наукових досліджень та академічна доброчесність» відвідали методичний семінар «Пошук, накопичення та оброблення наукової інформації», який провела завідувачка відділу інформаційних технологій науково-технічної бібліотеки НУХТ Інна Путіліна.

Здобувачі освіти детально ознайомилися із використанням електронних ресурсів бібліотеки під час проведення своїх наукових досліджень, а також дізналися про можливість за допомогою платформи RapidILL безкоштовно замовляти в електронній формі наукові матеріали закордонних видань.

Викладачка та здобувачі безмежно вдячні Інні Путіліній за надання корисної інформації, яка є необхідною для успішного виконання ними наукових досліджень і підготовки майбутніх кваліфікаційних робіт.

Опублікований: 17-10-2024
Читайте також:
Відкриття ІХ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді ім. Т. Г. Шевченка

18 жовтня 2018 року на кафедрі гуманітарних дисциплін відбулося урочисте відкриття ІХ Міжнародного мовно-літературного конкурсу серед учнівської та студентської молоді ім. Т. Г. Шевченка. Завідувач кафедри Надія Левицька наголосила, що Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка – щорічний загальн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкриття ІХ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді ім. Т. Г. Шевченка 19 жовтня 2018

Час із користю: здобувачі факультету біотехнології та екологічного контролю гуртом пограли у «Що? Де? Коли?»

Здобувачі факультету біотехнології та екологічного контролю гуртом пограли у відому інтелектуальну гру «Що? Де? Коли?». Як і решта масових заходів, цей також відбувався дистанційно, на платформі Zoom. Серед охочих взяти участь у такому захопливому дійстві були представники всіх курсів, навіть магістранти знайшли час пограти! Ерудити мали змогу пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Час із користю: здобувачі факультету біотехнології та екологічного контролю гуртом пограли у «Що? Де? Коли?» 23 листопада 2020

Співпраця робочої групи ОП «Харчові технології та інженерія» зі стейкхолдерами – корисна і плідна!

Процес удосконалення освітніх програм і покращення освітніх послуг, які надаються в університеті, неможливий без врахування думки усіх стейкхолдерів – науково-педагогічних працівників, задіяних у реалізації освітніх програм, здобувачів вищої освіти, роботодавців, освітянської спільноти тощо. Значне місце при цьому під час перегляду освітньо-професі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Співпраця робочої групи ОП «Харчові технології та інженерія» зі стейкхолдерами – корисна і плідна! 10 лютого 2025

Зустріч гаранта з магістрантами кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 2022 року вступу

У рамках тижня академічної доброчесності, який вже став традицією в нашому університеті, на початку навчання здобувачів освітньої програми «Технології зберігання, консервування і переробки м’яса» на другому (магістерському) освітньому рівні гарант освітньої програми Василь Пасічний провів онлайн-зустріч зі здобувачами першого курсу, які приступили ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч гаранта з магістрантами кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 2022 року вступу 12 жовтня 2022