Н У Х Т

«Смачний» день для франківських кухариків

17 липня 2023

«Смачний» день для франківських кухариків

У Івано-Франківському фаховому коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ знову настав той довгоочікуваний «смачний» день, коли діти, якими опікується Служба у справах дітей відвідали черговий майстер-клас, цього разу з приготування найсмачніших десертів.

Під наставництвом майстрів виробничого навчання коледжу хлопці та дівчатка навчилися готувати справжні смаколики за традиційними галицькими рецептами.

Дві години пролетіли, наче одна мить, адже все було так цікаво, не кажучи вже про те, як діти заслуховувалися історіями від наших майстринь про таємниці приготування та техніку виконання.

Найбільше захоплення – це коли своїми руками навчались чаклувати над різними інгредієнтами, і у дітей виходило, не гірше, ніж у справжніх майстрів. А ті хвилини, коли довелося зачекати, поки смачнезні яблука та бісквіти рум’янилися в печі, промайнули в емоційному спілкуванні й обміні «смачними» враженнями.

Служба у справах дітей висловила подяку адміністрації й фахівчиням коледжу за цікавий майстер-клас.

Дякуємо ЗСУ та усім Захисникам за можливість творити радість для дітей.

Опублікований: 17-07-2023
Читайте також:
На кафедрі туристичного та готельного бізнесу відзначили Всесвітній день туризму

Традиційно 27 вересня 2018 року студенти спеціальності «Туризм» та викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу разом із друзями, партерами, випускниками та усіма, хто любить подорожувати, відзначали професійне свято – Всесвітній день туризму. Для майбутніх фахівців були організовані зустрічі з їх колегами, які вже зробили успішну кар’єру ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі туристичного та готельного бізнесу відзначили Всесвітній день туризму 01 жовтня 2018

Сучасні проблеми та перспективи промислової біоенергетики у розрізі тематик магістерських проєктів

Навчальний семестр добігає кінця, і настав час підводити підсумки одержаних здобувачами під час опанування нових дисциплін знань. Зокрема, магістранти освітньо-професійної програми «Промислова біотехнологія» у рамках дисципліни «Біоенергетика та охорона довкілля» у форматі круглого столу демонстрували результати вирішення біоенергетичних та екологі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні проблеми та перспективи промислової біоенергетики у розрізі тематик магістерських проєктів 14 грудня 2020

Кіноклуб: що обереш ти – м'ясо чи шоколад?

Перегляд  фільмів англійською мовою – чудовий і веселий спосіб покращити свої англомовні навички.  Саме тому у рамках традиційного Movie club, організованого кафердрою іноземних мов професійного спрямування, здобувачі першого курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» разом із доценткою Галиною Лук’янець дивились фільми. Студенти мали можлив...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кіноклуб: що обереш ти – м'ясо чи шоколад? 20 січня 2022

Мейнстріми у сфері гостинності від маркетологів і журналістів

Здобувачі освіти кафедри маркетингу набувають скіли, що розширюють світогляд маркетолога та можливості працевлаштування. Нещодавно студенти спеціальностей «Маркетинг» і «Журналістика» (освітня програма «Реклама та зв’язки з громадськістю») зібралися за віртуальним круглим столом, щоб обговорити маркетингові мейнстріми у сфері гостинності. Кожний з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мейнстріми у сфері гостинності від маркетологів і журналістів 30 квітня 2021