Н У Х Т

«Смачний» день для франківських кухариків

17 липня 2023

«Смачний» день для франківських кухариків

У Івано-Франківському фаховому коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ знову настав той довгоочікуваний «смачний» день, коли діти, якими опікується Служба у справах дітей відвідали черговий майстер-клас, цього разу з приготування найсмачніших десертів.

Під наставництвом майстрів виробничого навчання коледжу хлопці та дівчатка навчилися готувати справжні смаколики за традиційними галицькими рецептами.

Дві години пролетіли, наче одна мить, адже все було так цікаво, не кажучи вже про те, як діти заслуховувалися історіями від наших майстринь про таємниці приготування та техніку виконання.

Найбільше захоплення – це коли своїми руками навчались чаклувати над різними інгредієнтами, і у дітей виходило, не гірше, ніж у справжніх майстрів. А ті хвилини, коли довелося зачекати, поки смачнезні яблука та бісквіти рум’янилися в печі, промайнули в емоційному спілкуванні й обміні «смачними» враженнями.

Служба у справах дітей висловила подяку адміністрації й фахівчиням коледжу за цікавий майстер-клас.

Дякуємо ЗСУ та усім Захисникам за можливість творити радість для дітей.

Опублікований: 17-07-2023
Читайте також:
Знайомимося зі сучасними виробничими технологіями

Для кожного фахівця неодмінним фактором професійного зростання є постійний контакт із передовими виробниками галузі. Днями студенти хіміки-технологи групи ХТ-3-4 разом із доцентом кафедри харчової хімії Світланою Ковальовою відвідали київське підприємство вітчизняного флагмана-виробника напоїв «Оболонь». Фахівець підприємства Олена гостинно зустрі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знайомимося зі сучасними виробничими технологіями 04 грудня 2019

Успішно захистила дисертаційну роботу аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Відбувся захист дисертаційної роботи на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук Ольгою Дулькою, яка представила на розгляд спеціалізованої вченої ради Д 26.058.04 зі спеціальності 05.18.05 – «Технологія цукристих речовин та продуктів бродіння» дисертаційну роботу «Удосконалення технології хлібного квасу з використанням підготовленої вод...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішно захистила дисертаційну роботу аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 05 грудня 2019

Підручник авторства наших викладачів – переможець Всеукраїнського конкурсу наукових і навчальних видань

З вересня по грудень 2021 року з метою популяризації наукових і методичних розробок для освітнього процесу в українських ЗВО, що відповідають стандартам вищої освіти, сприяють створенню нових знань, здобуттю студентами якісної вищої освіти та поширенню в академічному середовищі передових практик у навчанні, викладанні та науці проводився Всеукраїнс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підручник авторства наших викладачів – переможець Всеукраїнського конкурсу наукових і навчальних видань 12 січня 2022

Навчально-науковий інститут економіки і управління НУХТ розпочинає співпрацю з CFA Institute

Студенти і викладачі Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ вперше приймали гостей з українського представництва інституту CFA. CFA Institute – це світова організація, яка об’єднує інвестиційних професіоналів усіх країн. Інститут пропонує навчання на професійних спеціалізованих освітніх програмах із підготовки фахівців фінансово...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Навчально-науковий інститут економіки і управління НУХТ розпочинає співпрацю з CFA Institute 29 травня 2018