Н У Х Т

Зустріч гарантки зі здобувачами: акцент на основних положеннях освітнього процесу

18 грудня 2024

Зустріч гарантки зі здобувачами: акцент на основних положеннях освітнього процесу

Акредитація освітніх програм – важливий процес, який забезпечує підтвердження їх відповідності сучасним стандартам вищої освіти. У рамках цього процесу оцінюється якість освітньої діяльності, її відповідність потребам здобувачів і роботодавців. Під час акредитації магістерської програми «Промислова та фармацевтична біотехнологія», яка реалізується на кафедрі біотехнології і мікробіології, було відзначено численні позитивні аспекти, проте акредитаційна комісія також надала рекомендації для подальшого вдосконалення програми.

Однією з таких рекомендацій було проведення роз'яснювальної роботи зі здобувачами щодо основних положень, які регулюють організацію освітнього процесу в університеті.

На виконання цієї рекомендації гарантка освітньої програми «Промислова та фармацевтична біотехнологія», доцентка кафедри Вікторія Красінько провела серію зустрічей із магістрантами першого та другого курсів. Під час цих заходів було обговорено права та обов’язки здобувачів освіти, особливості організації навчального процесу, включно з проведенням лекцій, лабораторних і практичних занять, а також вимоги до підсумкової атестації. Крім того, значна увага була приділена можливості участі в програмах академічної мобільності, наукової діяльності, організації практик, курсового та дипломного проєктування. Чільне місце у обговоренні зайняли питання академічної етики і доброчесності.

До зустрічей також долучився завідувач кафедри біотехнології і мікробіології, професор Віктор Стабніков, який окреслив перспективи подальшого навчання випускників магістратури за третім, освітньо-науковим рівнем «доктор філософії» та роз’яснив особливості вступу до аспірантури.

Проведені зустрічі стали майданчиком для обговорення найактуальніших питань, які цікавлять студентів, і сприяли продуктивному діалогу між гаранткою і здобувачами. Це не лише забезпечило виконання рекомендацій акредитаційної комісії, але й дало змогу підвищити обізнаність магістрантів про особливості освітнього процесу, його організацію та можливості, які надає здобуття освітнього ступеня «магістр» зі спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» за освітньою програмою «Промислова та фармацевтична біотехнологія».

Викладачі кафедри вдячні всім учасникам за зацікавленість, активну участь і конструктивну взаємодію!

Опублікований: 18-12-2024
Читайте також:
Асистентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції – серед гостей фіналу конкурсу Startup World Cup 2024: Україна

4 вересня асистентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Марія Омельченко була запрошена на фінал конкурсу «Startup World Cup 2024: Україна», організованого EIT Community RIS Hub Ukraine та Sigma Software Labs за підтримки Міністерства цифрової трансформації України. Цього року за головний приз змагалися 20 стартапів – 10 Rising...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Асистентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції – серед гостей фіналу конкурсу Startup World Cup 2024: Україна 09 вересня 2024

День вступника НУХТ – дружній діалог про майбутнє

Уже скоро розпочнеться реєстрація на національний мультипредметний тест (НМТ), а там залишиться зовсім обмаль часу до початку вступної кампанії 2025 року, тож майбутні вступники проявляють неабияку активність у пошуках закладу вищої освіти з якісною підготовкою фахівців. Наш університет не тільки пропонує надзвичайно широкий спектр спеціальностей,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День вступника НУХТ – дружній діалог про майбутнє 25 січня 2025

Про ліпофільні БАР в аюрведичних продуктах на відритій лекції професора кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

26 листопада 2018 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу відбулася відкрита лекція «Ліпофільні БАР в аюрведичних продуктах» професора, доктора, технічних наук Наталії Фролової з дисципліни «Біологічно активні речовини у технологіях аюрведичних харчових продуктів». На л...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про ліпофільні БАР в аюрведичних продуктах на відритій лекції професора кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 28 листопада 2018

Підсумки засідання секції «Хімія» конференції молодих науковців

Промайнув ще один науковий рік, протягом якого молоді вчені нашого університету продовжували дослідження, знаходили однодумців, робили все можливе і неможливе для нашої перемоги і відбудови вітчизняної науки. І настав час оприлюднення результатів їх плідної роботи – наша щорічна конференція здобувачів освіти, аспірантів і молодих учених. 8 квітня ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підсумки засідання секції «Хімія» конференції молодих науковців 08 квітня 2025