Н У Х Т

«Молодші спеціалісти» Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ отримали дипломи

02 липня 2019

«Молодші спеціалісти» Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ отримали дипломи

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулося вручення дипломів освітньо-кваліфікаційного рівня «молодший спеціаліст» випускникам коледжу 2019 року.

Урочиста церемонія проходила у Сумському палаці культури. Привітати випускників завітали адміністрація та викладачі, батьки, друзі.

З вітальним словом виступив директор коледжу Юрій Барилюк, який відзначив, що в житті студентів закінчився важливий етап навчання, попереду на них чекає професійне зростання та становлення майбутніх фахівців. Диплом – це путівка в самостійне життя, в якому набуті знання відкриватимуть нові можливості та перспективи.

Зі словами вдячності від імені випускників виступив відмінник навчання, стипендіат голови Сумської облдержадміністрації Данило Шевченко.

Материнське благословення випускники отримали від представника батьківського комітету коледжу Тетяни Котелевець.

Дипломи були вручені 100 випускникам коледжу.

Випуск 2019 року залишив яскраву сторінку у літописі навчального закладу. Адже серед випускників – відмінники навчання Данило Шевченко, Кирило Харченко, стипендіат Президента України Олексій Заєць, активні учасники громадського життя коледжу, художньої самодіяльності, спортивно-масової роботи.

Педагогічний колектив щиро вітає колишніх студентів із закінченням коледжу і бажає, щоб кожний із них знайшов своє місце в житті, наполегливості та успіхів у всіх добрих починаннях, здійснення мрій і життєвих планів.

Опублікований: 02-07-2019
Читайте також:
Участь кафедри технології оздоровчих продуктів у розвитку нутриціологічних досліджень

На сьогодні відомо понад 200 захворювань, у лікуванні яких відповідне харчування відіграє провідну роль. Загалом при лікуванні будь-яких хвороб адекватне харчування є обов’язковим компонентом, чинником захисту організму від побічних дій ліків, прискорення одужання. А нестача у харчових раціонах певних нутрієнтів викликає найбільшу кількість захворю...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Участь кафедри технології оздоровчих продуктів у розвитку нутриціологічних досліджень 07 квітня 2025

Здобувачі освіти і влітку активно апробують результати своїх наукових досліджень

Здобувачі освіти і викладачі Навчально-наукового інституту харчових технологій у липні та серпні 2024 року представили свої здобутки на XII Міжнародній науково-практичній конференції «CURRENT CHALLENGES OF SCIENCE AND EDUCATION», що відбулася 29-31 липня у Берліні (Німеччина) та XI Міжнародній науково-практичній конференції «INNOVATIVE DEVELOPMENT ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі освіти і влітку активно апробують результати своїх наукових досліджень 08 серпня 2024

Про покоління Y-ІГРЕКІВ від здобувачів-підприємців кафедри маркетингу

Здобувачі освіти кафедри маркетингу активно беруть участь в університетських заходах і вражають аудиторію науковою новизною та креативністю своїх досліджень.   Нещодавно студентка спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» Євгенія Анікеєнко здобула одне із призових місць на ІХ Міжнародній науково-практичній конференції «Вне...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про покоління Y-ІГРЕКІВ від здобувачів-підприємців кафедри маркетингу 25 листопада 2020

Вкотре доведено позитивний взаємозв’язок між університетом і представниками зовнішніх стейхолдерів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів під патронатом представників мережі супермаркетів «Сільпо» відбулася гостьова лекція на тему «Система управління якості. Міжнародні стандарти» від керівниці відділу контролю якості виробництва FOZZY Group Ольги Мручковської. Питання, що були висвітлені на лекції, зацікавили здобувачів і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вкотре доведено позитивний взаємозв’язок між університетом і представниками зовнішніх стейхолдерів 02 квітня 2025