Н У Х Т

Все про НУХТ: школярам Борисполя від фахівців Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету

18 березня 2019

Все про НУХТ: школярам Борисполя від фахівців Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету

15 березня 2019 року наш університет був запрошений на традиційний Ярмарок професій, що працював у Міськрайонному центрі зайнятості міста Бориспіль.

Цього разу університет представили фахівці підготовчого відділення  Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету – завідувач підготовчого відділення Валентина Кудіна та методист підготовчих курсів Маргарита Панасевич.

Зустріч із учнями випускних класів восьми загальноосвітніх навчальних закладів міста та району відбулася плідно та цікаво. Школярі отримали вичерпну інформацію про приймальну кампанію, яка відбудеться влітку, ознайомились зі спеціальностями та освітніми програмами, дізналися, ЗНО з яких предметів потрібно подавати до Приймальної комісії на ту або іншу спеціальність.

Також учнівську молодь запросили на Дні гостинності, які відбудуться в університеті найближчим часом. Всі бажаючі отримали рекламно-інформаційні матеріали з докладною інформацією про наш навчальний заклад.

 

Опублікований: 18-03-2019
Читайте також:
Дистанційні технології приходять на допомогу у проведенні засідань кафедри

Відбулося засідання кафедри технології хлібопекарських  і кондитерських  виробів у форматі онлайн-конференції з використанням платформи Zoom. Під час засідання було розглянуте питання щодо результатів захисту звітів із переддипломної практики здобувачами 4 курсу та підготовку до виконання бакалаврських кваліфікаційних робіт. Також значну увагу при...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дистанційні технології приходять на допомогу у проведенні засідань кафедри 06 травня 2020

Сумна звістка прийшла сьогодні…

Адміністрація, викладачі, співробітники та студенти Національного університету харчових технологій глибоко сумують і висловлюють щирі співчуття родичам, близьким і колегам з приводу передчасної смерті голови правління ПАТ «Київхліб», президента Всеукраїнської асоціації пекарів, члена Ради директорів міста Києва Череди Володимира Вікторовича. Волод...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сумна звістка прийшла сьогодні… 23 травня 2020

Майстер-класи на кафедрі технології цукру і підготовки води

На кафедрі технології цукру і підготовки води відбулися майстер-класи для майбутніх вступників і їх батьків із опріснення морської води, як альтернативне джерело отримання питної води і з виготовлення желейних виробів із використанням рослинного  полісахариду пектину. Опріснення – процес видалення солі із морської води. Внаслідок опріснення вода с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-класи на кафедрі технології цукру і підготовки води 09 жовтня 2019

Підприємства різної потужності стали базами виробничої практики четвертокурсників кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Четвертокурсники кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів захистили звіти з виробничої практики, яку вони проходили на підприємствах України – ПрАТ «КИЇВХЛІБ», ТОВ «УССП «Київський обласний хлібопекарський комплекс», ТОВ «Київська бісквітна фабрика», ТОВ «КИЇВХЛІБ», ТОВ «Київський БКК», ТОВ «Кондитерський цех «Буше», ТОВ «Сумська ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підприємства різної потужності стали базами виробничої практики четвертокурсників кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 12 жовтня 2021