Н У Х Т

Як харчова переробка впливає на продовольчу безпеку

21 червня 2023

Як харчова переробка впливає на продовольчу безпеку

Доцент кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. І.С. Гулого Олександр Рябчук взяв участі у форумі «Продовольча безпека України: переробка та зберігання урожаю».

Основним завданням заходу було спілкування представників влади, науки, виробників продукції та компаній, що можуть реалізовувати проєкти зі зберігання продукції, в оптимізації співпраці по відновленню України.

Серед учасників – очільники громад, представники агрокомплексів, переробних підприємств, рітейлу та громадського харчування, відповідальні за роботу з постачальниками продуктів харчування, представники закладів освіти, фахівці холодильного бізнесу.

Наш викладач у рамках панельної дискусії «Нові можливості для громад: як харчова переробка впливає на продовольчу безпеку» виступив із доповідями щодо охолодження, замороження, зберігання продукції; системи моніторингу температурних режимів зберігання продукції; рекуперації тепла від систем централізованого холодопостачання.

Олександр Рябчук висловлює подяку партнеру кафедри – компанії BMSERVICE за надану можливість взяти участь у форумі.

Опублікований: 21-06-2023
Читайте також:
Науковий семінар на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся науковий семінар на участю директорки ТОВ «ЧАНТА МАУНТ», кандидатки наук з державного управління Олени Тараненко. Підприємство ТОВ «ЧАНТА МАУНТ» – одне з найкращих автоматизованих індустріальних виробництв із мінімальною участю людини в процесі. Ключовою компетенцією заводу є в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковий семінар на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 26 червня 2024

Найкращі випускники освітньої програми «Менеджмент організацій і адміністрування» виступають у ролі стейкхолдерів

29 квітня за ініціативи гаранток освітньої програми третього та другого рівня вищої освіти «Менеджмент» і «Менеджмент організацій і адміністрування» Наталії Скопенко та Світлани Бурлуцької відбулася зустріч здобувачів усіх рівнів вищої освіти спеціальності D3 «Менеджмент» із представниками міжнародної компанії PriceWaterhouseCoopers Ukraine – спеці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Найкращі випускники освітньої програми «Менеджмент організацій і адміністрування» виступають у ролі стейкхолдерів 30 квітня 2025

Майстер-клас кафедри експертизи харчових продуктів для київських ліцеїстів

Відповідальна по кафедрі експертизи харчових продуктів за профорієнтаційну роботу, професорка, академік УАН Оксана Шульга та відповідальна за зв’язки з профільними коледжами і технікумами, доцентка Анастасія Чорна познайомили учнів Ліцею №142 м. Києва з нашим університетом і провели для них майстер-клас із визначення якості та можливої фальсифікаці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-клас кафедри експертизи харчових продуктів для київських ліцеїстів 25 квітня 2024

Наукові досягнення здобувачів освітньої програми «Менеджмент»

9 квітня 2025 року на кафедрі економіки праці та менеджменту у рамках 91-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» відбулося засідання секції «Сучасні методи управління підприємством», у якому взяли участь здобувачі спеціальності D3 «Мене...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові досягнення здобувачів освітньої програми «Менеджмент» 10 квітня 2025