Н У Х Т

Виробничники високо оцінюють рівень наших випускників

27 червня 2018

Виробничники високо оцінюють рівень наших випускників

Дипломне проектування – завжди напружений і відповідальний період у житті студентів, час підтвердження того, які знання вони отримали за роки навчання за спеціальністю.

Захисти дипломних проектів ОКР «Молодший спеціаліст» за спеціальностями «Обслуговування комп'ютерних систем та мереж»,  «Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок» і «Експлуатація та ремонт обладнання  харчових виробництв» денної форми навчання відбулися  в Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ 21-26 червня 2018 року.

Захистам передувала  кропітка праця з підручниками, кресленнями. Студентам знадобився досвід, набутий під час переддипломної практики. Під час захистів дипломних проектів вони показали високі знання зі спеціальних дисциплін, гарні практичні навики.

Усі роботи є авторськими та унікальними, кожна має конкретне практичне застосування, що було відзначено керівниками дипломних проектів, рецензентами, головами державних комісій.

Традиційно роботу екзаменаційних комісій очолили фахівці провідних підприємств міста й області – ПАТ «Полтавський турбомеханічний завод», ПАТ «Полтавахолод», ПрАТ «Домінік».

По результатах захистів заступник директора ПАТ «Полтавахолод» Ігор Шішкану і начальник цеху ПрАТ «Домінік» Сергій Басок запропонували випускникам працевлаштування на своїх підприємствах.

Вітаємо випускників, бажаємо оптимізму, незгасаючої енергії, щоб всі ваші плани, мрії та бажання здійснилися. Так тримати!

Опублікований: 27-06-2018
Читайте також:
Випускники Київського обласного вищого професійного училища харчових технологій та ресторанного сервісу вступатимуть до НУХТ

28 листопада 2018 року у рамках профорієнтаційної роботи представники кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів відвідали Державний навчальний заклад «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу», на базі якого здійснюється підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем «Молодший спеціаліст». Доцент Оксан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускники Київського обласного вищого професійного училища харчових технологій та ресторанного сервісу вступатимуть до НУХТ 29 листопада 2018

Цитувати – це визнавати здобутки попередників, робити відкриття та інтелектуально зростати

У курсі іноземної мови за професійним спрямуванням, яку вивчають першокурсники Навчально-наукового інституту економіки і управління, чимало часу приділяється роботі з різними джерелами, які здобувачі використовують у написанні есе та підготовці презентацій. Саме тому доцентка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Наталія Дужик п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цитувати – це визнавати здобутки попередників, робити відкриття та інтелектуально зростати 22 вересня 2023

Знайомство зі сучасними технологіями на провідному підприємстві

Викладачки кафедри технології молока і молочних продуктів Алла Тимчук, Анастасія Пухляк, Ульяна Бандура та здобувачі-бакалаври четвертого курсу освітньої програми «Харчові технології та інженерія» відвідали ТДВ «Яготинський маслозавод» – одне з провідних підприємств молочної галузі України. Студенти ознайомилися зі сучасними технологіями виробницт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знайомство зі сучасними технологіями на провідному підприємстві 04 листопада 2025

Зустріч кондитерів

З 11 по 13 вересня 2018 р. у Міжнародному виставковому центрі працював Всеукраїнський тиждень харчових технологій, однією зі складових якого була низка галузевих науково-технічних і науково-практичних конференцій. Дві з них організували та провели фахівці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, а модератором виступив завідувач ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч кондитерів 14 вересня 2018