Н У Х Т

Зустрічі, що надихають

16 травня 2024

Зустрічі, що надихають

Викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів із радістю зустрічають в університеті своїх випускників. Таке спілкування завжди цікаве, пізнавальне, з приємними спогадами випускників про роки навчання. Для тих, хто ще є здобувачами освіти теж важливо і необхідно чути поради, відчувати підтримку, переймати досвід старших колег.

Днями в гості на кафедру завітав випускник бакалаврату 2015 року Олександр Потребенко. Крім теплого спілкування з викладачами, Олександр поділився своїми враженнями про роки навчання в НУХТ зі здобувачами освітнього ступеня «бакалавр» другого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій, які опановують на кафедрі навчальну дисципліну «Харчові технології. Модуль 9. Технології продуктів оздоровчого та профілактичного призначення».

Олександр працює в групі компаній «Епіцентр К», у підрозділі фуд-ритейлу. Випускник розповів про проєкт Food Market, що активно впроваджується у мережі торгових центрів «Епіцентр», важливість вивчення іноземних мов і сучасного законодавства про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів. Він також порадив студентам докладати зусиль для продовження навчання за магістерськими програмами підготовки.

Асистентка Тетяна Федоренко пригадала, що навчаючись на четвертому курсі, з дисципліни «Конструювання та створення нових харчових продуктів» Олександр виконував курсовий проєкт, присвячений технології кексів оздоровчого призначення, на що випускник зазначив, що здорове харчування сьогодні є трендом індустрії харчової промисловості.

Викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів вдячні випускнику за цікаве спілкування та запрошують випускників попередніх років 25 травня 2024 року на загальноуніверситетську зустріч.

Опублікований: 16-05-2024
Читайте також:
Нові ідеї для креативних започаткувань шукали студенти-маркетологи

Студентське життя майбутніх маркетологів на кафедрі маркетингу ніколи не буває одноманітним. Дружний колектив кафедри завжди намагається знайти для них щось цікаве та підкинути нові ідеї для креативних започаткувань і просто приємного проведення часу. Нещодавно студенти-маркетологи разом із викладачами кафедри поринули у країну дитинства, чарівний...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові ідеї для креативних започаткувань шукали студенти-маркетологи 16 жовтня 2018

Студенти- біотехнологи реалізовують свої знання та навички під час проходження практики на ПАТ «Київмедпрепарат»

Студенти- біотехнологи Світлана Бондарук, Валерія Бондарчук, Юлія Лазюка, Аліна Кернер і Софія Ковальчук реалізовують свої знання та навички під час проходження технологічної та переддипломної практики на ПАТ «Київмедпрепарат», яке є національним лідером із виробництва антибактеріальних препаратів і з 2005 року є складовою Корпорації «Артеріум». П...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти- біотехнологи реалізовують свої знання та навички під час проходження практики на ПАТ «Київмедпрепарат» 19 лютого 2020

«Золото» Чемпіонату України зі стрибків у воду здобув студент спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Студент спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Артем Волковинський – переможець Чемпіонату України зі стрибків у воду серед молоді, який відбувся 4-9 листопада у м. Запоріжжя. Артем гідно боровся за медалі національної першості у стрибках з трампліну висотою 3 м. Фізична підготовка і майстерність дозволили йому показати вражаючий результат (32...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Золото» Чемпіонату України зі стрибків у воду здобув студент спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 13 листопада 2019

Загальні технології харчових виробництв для студентів спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології»

На кафедрі технології цукру і підготовки води відбулася відкрита лекція доцента Світлани Шульги з дисципліни «Загальні технології харчових виробництв». На занятті були присутні студенти спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» та викладачі кафедри. Лекція є вступною до модуля «Технологія цукрового виробництва» і саме з н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Загальні технології харчових виробництв для студентів спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» 15 листопада 2018