Викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів із радістю зустрічають в університеті своїх випускників. Таке спілкування завжди цікаве, пізнавальне, з приємними спогадами випускників про роки навчання. Для тих, хто ще є здобувачами освіти теж важливо і необхідно чути поради, відчувати підтримку, переймати досвід старших колег.
Днями в гості на кафедру завітав випускник бакалаврату 2015 року Олександр Потребенко. Крім теплого спілкування з викладачами, Олександр поділився своїми враженнями про роки навчання в НУХТ зі здобувачами освітнього ступеня «бакалавр» другого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій, які опановують на кафедрі навчальну дисципліну «Харчові технології. Модуль 9. Технології продуктів оздоровчого та профілактичного призначення».
Олександр працює в групі компаній «Епіцентр К», у підрозділі фуд-ритейлу. Випускник розповів про проєкт Food Market, що активно впроваджується у мережі торгових центрів «Епіцентр», важливість вивчення іноземних мов і сучасного законодавства про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів. Він також порадив студентам докладати зусиль для продовження навчання за магістерськими програмами підготовки.
Асистентка Тетяна Федоренко пригадала, що навчаючись на четвертому курсі, з дисципліни «Конструювання та створення нових харчових продуктів» Олександр виконував курсовий проєкт, присвячений технології кексів оздоровчого призначення, на що випускник зазначив, що здорове харчування сьогодні є трендом індустрії харчової промисловості.
Викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів вдячні випускнику за цікаве спілкування та запрошують випускників попередніх років 25 травня 2024 року на загальноуніверситетську зустріч.