Н У Х Т

Зустрічі, що надихають

16 травня 2024

Зустрічі, що надихають

Викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів із радістю зустрічають в університеті своїх випускників. Таке спілкування завжди цікаве, пізнавальне, з приємними спогадами випускників про роки навчання. Для тих, хто ще є здобувачами освіти теж важливо і необхідно чути поради, відчувати підтримку, переймати досвід старших колег.

Днями в гості на кафедру завітав випускник бакалаврату 2015 року Олександр Потребенко. Крім теплого спілкування з викладачами, Олександр поділився своїми враженнями про роки навчання в НУХТ зі здобувачами освітнього ступеня «бакалавр» другого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій, які опановують на кафедрі навчальну дисципліну «Харчові технології. Модуль 9. Технології продуктів оздоровчого та профілактичного призначення».

Олександр працює в групі компаній «Епіцентр К», у підрозділі фуд-ритейлу. Випускник розповів про проєкт Food Market, що активно впроваджується у мережі торгових центрів «Епіцентр», важливість вивчення іноземних мов і сучасного законодавства про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів. Він також порадив студентам докладати зусиль для продовження навчання за магістерськими програмами підготовки.

Асистентка Тетяна Федоренко пригадала, що навчаючись на четвертому курсі, з дисципліни «Конструювання та створення нових харчових продуктів» Олександр виконував курсовий проєкт, присвячений технології кексів оздоровчого призначення, на що випускник зазначив, що здорове харчування сьогодні є трендом індустрії харчової промисловості.

Викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів вдячні випускнику за цікаве спілкування та запрошують випускників попередніх років 25 травня 2024 року на загальноуніверситетську зустріч.

Опублікований: 16-05-2024
Читайте також:
Експерти-старшокурсники занурюються в професію завдяки МХП

У рамках професійної підготовки студенти освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» відвідали сучасний лабораторний центр холдингу МХП. Цей центр є одним із найпотужніших в Україні у сфері лабораторних досліджень і контролю якості та безпечності харчових продуктів. Найскладніші дослідження виконують у лаб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Експерти-старшокурсники занурюються в професію завдяки МХП 08 квітня 2025

Реальне зменшення негативного впливу на довкілля у полі зору наших магістрантів

Уже не за горами час, коли схвильовані магістранти ІІ року навчання винесуть на суд екзаменаційних комісій результати своїх досліджень за темами випускових робіт. А зараз ще триває напружена робота – ще стільки всього потрібно зробити, адже магістерські роботи наших студентів виконуються для діючих підприємств.    Ретельно виконують всі дослідженн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Реальне зменшення негативного впливу на довкілля у полі зору наших магістрантів 06 лютого 2019

Від теорії до практики: майбутні туристичні експерти вивчають пивоваріння

Майбутні фахівці туристичної індустрії мали унікальну можливість зануритися у світ українського пивоваріння. У рамках вивчення дисципліни «Винний та гастрономічний туризм: досвід ЄС для України» здобувачі освіти відвідали крафтову броварню «Cosmopolite», де на власні очі побачили весь процес виробництва пива та спробували різноманітні сорти цього б...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Від теорії до практики: майбутні туристичні експерти вивчають пивоваріння 06 листопада 2024

Кафедра готельно-ресторанної справи продовжує співпрацю зі стейкхолдерами індустрії гостинності Болгарії

Кафедра готельно-ресторанної справи продовжує співпрацю зі стейкхолдерами індустрії гостинності Болгарії щодо організації міжнародної практики для здобувачів вищої освіти бакалаврського рівня. З 1 вересня студенти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» приступили до проходження виробничої практики у кращих готельних підприємствах морського...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра готельно-ресторанної справи продовжує співпрацю зі стейкхолдерами індустрії гостинності Болгарії 21 вересня 2021