Н У Х Т

Зустріч зі здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти гарантки освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа»

12 вересня 2023

Зустріч зі здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти гарантки освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа»

Гарантка освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа», професорка кафедри готельно-ресторанної справи Тетяна Сильчук зустрілася зі здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа».

Викладачка ознайомила здобувачів із основними положеннями освітньої програми «Готельна і ресторанна справа», структурою та графіком навчального процесу в університеті, вимогами до атестації здобувачів, розповіла про можливості вибору індивідуальної траєкторії навчання, фахові компетенції та програмні результати навчання, які дозволять здобувачам стати справжніми фахівцями в сфері обслуговування.

Наявність на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі», можливість поєднання денної та дуальної форми здобуття освіти, участь у наукових конференція, олімпіадах, конкурсах зі спеціальності, дозволить здобувачам набути більше теоретичних та практичних знань і вмінь за обраною спеціальністю.

Висококваліфікований професійний склад викладачів кафедри готельно-ресторанної справи постійно сприяє успішному навчанню в магістратурі. Під час зустрічі здобувачі активно задавали запитання та отримали ґрунтовні відповіді.

Бажаємо магістрантам успіхів у новому навчальному році!

Опублікований: 12-09-2023
Читайте також:
Уявити свій майбутній шлях у світі харчових технологій...

5 листопада 2024 р. доцентка кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Оксана Топчій і професорка кафедри технології молока і молочних продуктів Олена Грек завітали з профорієнтаційним online-візитом до Горохівсього ліцею №1 ім. І. Я. Франка Горохівської міської ради Луцького району Волинської області. Викладачки ознайомили старшокласників із м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Уявити свій майбутній шлях у світі харчових технологій... 06 листопада 2024

І тур Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології: тестування знань – необхідна умова для руху вперед

На кафедрі біотехнології і мікробіології відбувся І тур Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології та біоінженерії. В інтелектуальному змаганні взяли участь найкращі здобувачі 2-4 курсів освітнього ступеня «бакалавр» і здобувачі 1 курсу освітнього ступеня «магістр» спеціальності «Біотехнології та біоінженерія», які у повній мірі мали мож...

ЧИТАТИ ДАЛІ

І тур Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології: тестування знань – необхідна умова для руху вперед 01 березня 2024

Майстер-клас «Екологічна безпека води» для старшокласників Технічного ліцею м. Києва

Уже почався останній семестр шкільного життя випускників та їх батьків, яких все більше хвилює питання вступу до закладу вищої освіти. Щоб допомогти з вибором спеціальності та скоординувати дії старшокласників для 10-11 класів Технічного ліцею м. Києва доценти кафедри екологічної безпеки та охорони праці Наталія Володченкова, В'ячеслав Харченко та ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-клас «Екологічна безпека води» для старшокласників Технічного ліцею м. Києва 30 січня 2019

Співпраця з органами державної влади і управління та стейхолдерами

Кафедра економіки праці і менеджменту широко використовує стратегію диверсифікації. Одним із напрямків цієї стратегії є посилення співпраці з органами державної влади та управління і стейхолдерами. Нещодавно на кафедрі міжнародним науковим колективом у складі фахівців Національного університету харчових технологій, Київського національного економі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Співпраця з органами державної влади і управління та стейхолдерами 01 квітня 2024