Н У Х Т

Зустріч зі здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти гарантки освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа»

12 вересня 2023

Зустріч зі здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти гарантки освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа»

Гарантка освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа», професорка кафедри готельно-ресторанної справи Тетяна Сильчук зустрілася зі здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа».

Викладачка ознайомила здобувачів із основними положеннями освітньої програми «Готельна і ресторанна справа», структурою та графіком навчального процесу в університеті, вимогами до атестації здобувачів, розповіла про можливості вибору індивідуальної траєкторії навчання, фахові компетенції та програмні результати навчання, які дозволять здобувачам стати справжніми фахівцями в сфері обслуговування.

Наявність на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі», можливість поєднання денної та дуальної форми здобуття освіти, участь у наукових конференція, олімпіадах, конкурсах зі спеціальності, дозволить здобувачам набути більше теоретичних та практичних знань і вмінь за обраною спеціальністю.

Висококваліфікований професійний склад викладачів кафедри готельно-ресторанної справи постійно сприяє успішному навчанню в магістратурі. Під час зустрічі здобувачі активно задавали запитання та отримали ґрунтовні відповіді.

Бажаємо магістрантам успіхів у новому навчальному році!

Опублікований: 12-09-2023
Читайте також:
Дослідницьке стажування нашої магістрантки у Іспанії

Розпочався третій місяць стажування магістранти кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв Марії Аліпатової у R&D центрі компанії «Dow», що у місті Таррагона (Іспанія). Попереду – ще 10 місяців насиченої дослідницької та практичної роботи. А поки що здобувачка поінформувала колектив кафедри на онлайн-семінарі про пройдений е...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дослідницьке стажування нашої магістрантки у Іспанії 10 листопада 2021

У обговоренні змін в косметичній промисловості взяли участь фахівчині кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Асоціація «Парфумерія та Косметика України» організувала вебінар тільки для своїх учасників. Тема вебінару – «Технічний регламент на косметичну продукцію». Наш університет на заході представляли фахівчині кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів – завідувачка кафедри, професорка Тамара Носенко та доцент...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У обговоренні змін в косметичній промисловості взяли участь фахівчині кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 01 квітня 2021

Магістранти-хімтехнологи продовжують ділитися враженнями від проходження переддипломної практики на провідних підприємствах харчової галузі

Магістранти спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія» продовжують ділитися враженнями від проходження переддипломної практики на провідних підприємствах харчової галузі. Зокрема, Оксана Васильченко (керівник – д.т.н. Тамара Носенко) проходила практику на ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат» (ТМ «М'ясна гільдія», «Добрич»). ТОВ «Житомирський...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти-хімтехнологи продовжують ділитися враженнями від проходження переддипломної практики на провідних підприємствах харчової галузі 04 листопада 2019

Серед лідерів наукового потенціалу!

Згідно з оновленими за показниками другого кварталу 2024 року даними Ukrainian National H-index Ranking, наш університет продовжує покращувати свої показники. Наразі НУХТ має National H-index 35, H-index у базі даних Scopus – 33, H-index у Web of Science – 30 та H-index у Google Scholar – 84. Ukrainian National H-index Ranking – незалежний міжнаро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Серед лідерів наукового потенціалу! 02 травня 2024